Jdi na obsah Jdi na menu
 

Naše firma získala zakázku velkého rozsahu

25. 11. 2011

Naše firma získala zakázku velkého rozsahu

25.listopadu 2011

Dnešním dnem jsme byli oficiálně informováni o získání zakázky "Revitalizace a údržba veřejné zeleně v městě Třinci". Tím má naše firma s 21 letou historií zajištěnou práci na období minimálně následujících 4 let a to od roku 2012 do roku 2015. Celkem budeme mít na starost veřejnou zeleň o rozloze 32 ha, celkem 3 sektory z 6 soutěžených, včetně výsadeb letniček, trvalek, stříhání keřů a ořezy stromů, prostě budeme se starat o vše, co s veřejnou zelení souvisí. Zároveň jsme získali zakázku na arboristické práce na celém území města Třince na celé 4 roky. Tím se zúročí mé osobní letošní 1 leté studium na Vyšší odborné škole zahradnické v Mělníku, a to v oboru „Komplexní péče o dřeviny", které jsem úspěšně absolvoval, a kde jsem získal potřebnou kvalifikaci na provádění arboristických prací včetně získání příslušného certifikátu.

Celkový objem veřejné zakázky pro naši firmu činí  bezmála 18 miliónů korun.

Tím končí velmi složité období pro přežití naší firmy, které bylo částečně zaviněno chybným hodnocením veřejné zakázky na údržbu zeleně ve městě Bohumíně a částečně naši nezkušeností s možností odvolání na úřad pro hospodářskou soutěž do Brna a částečně naší obavou o budoucnost.

Ale, co bylo, to bylo...

Teď nás čeká spousta práce, která nás baví, a na kterou jsme vybaveni a připraveni, abychom splnili všechny požadavky pracovníků MěÚ Třinec. Jsem rád, že vše nakonec dopadlo dobře, a že tzv. zase máme do čeho píchnout.

A nakonec mi dovolte, abych tímto veřejně poděkoval člověku, bez kterého bychom nikdy tuto zakázku nezískali. Toto poděkování směřuji na p. Ladislava Pekárka, který tuto velmi složitou a nesmírně těžkou veřejnou zakázku zpracoval, s námi absolvoval a téměř 3 měsíce denně prožíval. Vždyť jen nabídka v tištěné podobě obsahovala 840 stran !

Zdeněk Mutina, majitel