Jdi na obsah Jdi na menu

Vánoční besídka SIMPSONOVI 18. - 20. 12. 2015 - Rajnochovice

VÁNOČNÍ BESÍDKA SIMPSONOVI

18. - 20. 12. 2015

Rajnochovice

18. 12. v pátek 16:20 jsme si dali sraz na vlakovém nádraží. Chvilku čekáme na ostatní, než se všichni sejdeme. Kupujeme si lístky a vyrážíme na cestu do Springfieldu. Cesta nám utekla jako voda a ani jsme se nenadáli a už jsme stáli na místě před chalupou. Hned nás ubytovali v jednom pokoji, kde jsme si všichni rádi po dlouhé cestě odpočinuli. Všichni jsme se uložili do svých spacáků a spali jsme jako zabití.

Hned ráno nás Marge s Lisou u snídaně přivítaly, a měli prosbu, řekli nám, že nemají dost peněz na dárky. Tak jsme jim teda pomohli, že budeme vsázet na psí dostihy.  Ale nedostali jsme peníze, i když jsme vyhráli. Dali nám kousek zprávy, že musíme najít poklad. Tak jsme se vydali na cestu. Po celou tu dobu cesty jsme dostávali úkoly a za splněné úkoly nám byl odměnou vždy kousek puzzle, které jsme na konci složili a vybarvili. Přiměl nás k tomu Vílák Vánoc.

Za snahu jsme dostali svoji odměnu - peníze a tašku perníčků. Jdeme zpátky na chatu a ještě než se pustíme do dárků, tak si zahrajeme fotbal, po 4 vítězství se převlečeme, usušíme a usedneme do kruhu. Začne rozdávání dárků. Všichni jsme bili šťastní. Každý dostal dárek. Jedlo se spousta cukroví.  Hráli se i různé hry a po pár hrách se muselo spát, ale všem se spokojeně spalo po krásném večeru. 

Fotogalerie

pc186797.jpg

Na výpravě byli přítomni:

Honza, Míša, Honzík, Eliška, Dr, Helča, Ptáče, Liborek, Maxík, Cíťa, Miška, Kva, Maki, Mat, Anička R., Ondra P., Plaváček, Anetka, Natka, Klárka Š., Ondra Š., Segla, Adél, Mišák, Matěj, Nela, Jirka, Honzík J., Soudek, Bloud a Špunt

 

Kontakt

Zálesácká 10 Přerov z.s.

Bezručova 12
Přerov
750 02

+420 604 508 081

honzas.z10@seznam.cz

Statistiky

Online: 1
Celkem: 181061
Měsíc: 2337
Den: 43