Jdi na obsah Jdi na menu
 


 --------------------------------------------------------------------------------

Herec, tanečník, rapper - Jaden Smith

 

46631_148997818458615_100000451935888_339130_1084218_n.jpg 

Jaden Christopher Smith se narodil 8.července.1998 v Los Angeles, Kalifornie, USA Je velice talentovaným mladým hercem. Tento chlapec má k herectví logicky velice blízko, neboť se jedná o syna Willa a Jady Smithových. Jaden se ale nemá potřebu hájit svým slavným jménem. Dokázal Hollywood zaujmout sám za sebe. Za svou roli ve filmu Karate Kid už dokázal získat cenu ShoWest v kategorii Nováček roku. Naposledy se na filmovém plátně objevil v roce 2008, kdy si společně s Keanu Reevesem a Jennifer Connelly zahrál ve velice očekávaném sci-fi remaku Den, kdy se zastavila Země. Tento hit společnosti 20th Century Fox v režii Scotta Derricksona poskytl Jadenovi příležitost zahrát si ve svém oblíbeném žánru science fiction a současně se zdokonalit v herectví. Za svou roli v tomto snímku získal Jaden v roce 2009 cenu Saturn Award. V roce 2006 udivil diváky svým působivým ztvárněním mladého Chrise Gardnera Jr. ve filmu společnosti Columbia Pictures Štěstí na dosah. Oprah Winfrey jeho debutový výkon charakterizovala slovem „okouzlující“. Vysloužil mu cenu MTV Movie Award, Phoenix Film Critics Society Award, Black Reel Award a nominace na ceny Broadcast Film Critics Association, NAACP Image Awards a Teen Choice Awards. V pauzách mezi natáčením zmíněných filmů se Jaden objevil v úspěšném televizním seriálu společnosti Disney Sladký život Zacka a Codyho. Na televizních obrazovkách debutoval v pěti letech v seriálu All of Us, který produkovali jeho rodiče. Smith není jen talentovaným mladým hercem, ale také filantropem, který, společně se svou sestrou Willow Smith, působí jako zástupce organizace Project Zambi ve spolupráci s Hasbro, Inc. a Hasbro Children's Fund. Project Zambi pomáhá africkým sirotkům, jejichž rodiče zemřeli na AIDS.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zpěvák - Justin Bieber

 

 

n447243-b03d6.jpg

 Justin Bieber se narodil 14.března.1994 v kanadském Stratfordu. Jeho celé jméno je Justin Drew Bieber. Justin je kanadský zpěvák který se proslavil díky YouTube na kterém ho objevil jeho aktuální manažer Scooter Braun. Justin a jeho manažer hned letěli do Atlanty za Usherem. O několik týdnů později Justin podepsal nahrávací smlouvu s Island Record. Začíná pracovat na svém debutovém albu My World které vyjde 17.listopadu. Z tohoto alba byly vydány dva velmi úspěšné singly: One Time a One Less Lonely Girl a oba se dostali do Top 15 na Canadian Top 100 a do Top 30 na Billboard Hot 100.

Justinovi bylo 12 let když vystoupil v pěvecké soutěži ve Stratfordu a umístil se zde na druhém místě. Naučil se hrát na klavír, bicí, kytaru a trubku. Na konci roku 2007 začala Justinova matka nahrávat jeho videa na YouTube aby mohla rodina a přátelé shlédnout Justinovi výkony například coververze písní umělců jako je Usher, Stevie Wonder, Ne-Yo, Justin Timberlake nebo Michael Jackson. Brzy byl osloven společností Rapid Discovery Media která mu pomáhala s účetnictvím, střihem a produkcí jeho videí z YouTube a Myspace. 

Po vložení jeho interpretace songu With You od Chrise Browna sám Brown osobně zavolal Justinovi a pochválil mu tuto interpretaci. Scooter Braun když viděl tyto videa tak hned Justina kontaktoval a společně letěli do Atlanty kde se Justin setkal s Usherem. O týden později Justin zazpíval Usherovi a získal tak nahrávací smlouvu s Island Record která byla podepsána v říjnu 2008. Justin měl původně podepsat smlouvu s Justinem Timberlakem ale nakonec ji podepsal s Usherem.

2009 po součastnost

Justin pracuje na svém debutovém albu které vyjde 17.listopadu. První singl z Alba je song One Time v jehož videoklipu hraje také Usher. One Time se dostal na 12.místo na Canadian Hot 100 a na 21.místo na Billboardu Hot 100. Na MTV VMA 2009 představil Justin Taylor Swift a zazpíval zde svůj debutový song One Time. Také tento song zazpíval v Německém DOME. One Time také získalo platinové ocenění v Kanadě a zlaté v USA. Druhý singl z alba vyšel na iTunes 6.října.2009.

Tento song se dostal na 10.místo v žebříčku Canadian Top 100 a na 16.místo na Billboardu Hot 100. Tento song zazpíval Justin nedávno v Today Show společně s One Time a Favorite Girl. Bylo potvrzeno že Justin bude předskokanem na Fearless Tour zpěvačky Taylor Swift. V litopadu bude mít Justin své vlastní mini tour které má pouze 5 koncertů po Kanadě.
  

 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Skupina - 5angels

 

dsc_0689.jpg

 Dívčí skupina 5angels byla založena v roce 2007 Michalem Mertlem, který se stal jejím manažerem. Skupinu tvořili členky AT Studia Domino Kristýna Pecková, Niki Šneidrová, Týna Šlingrová, Nikola Mertlová a Tereza Procházková. Terezka se na jaře 2008 rozhodla ze skupiny odejít a věnovat se disco dance v ATS Domino. 

Novou členkou skupiny se v červnu 2008 stala Diana Kahleová, žákyně soukromé baletní školy Pirueta.
Skupina společně absolvovala spousty koncertů a vystoupení po celé ČR, natočila klip na píseň Ples Démonů, objevila se dvakrát v pořadu Inbox na Očku, v české i slovenské televizi. 

Velkým úspěchem byl jejich samostatný koncert v pražské Lucerně s hostem Danielem Nekonečným a vlastní muzikálová show "Tajemství 5 andělů".

V červenci 2009 odchází ze skupiny Diana Kahleová, která byla přijata ke studiu tance na Taneční konzervatoři v Praze a vystupování se skupinou by zřejmě časově nezvládala. 

V srpnu 2009 odcházejí po neshodách s manažerem další tři členky skupiny Kristýna Pecková, Niki Šneidrová a Týna Šlingrová. Skupina je kromě dcery manažera Nikoly Mertlové kompletně vyměněna.

Nyní jí tvoří další noví čtyři andílci, kteří neprošli konkurzem ale i přesto se stali členkami skupiny 5angels. Holky se vzájemně skvěle doplňují a na každém jejich dalším koncertu je vidět zlepšení. 

Skupinu 5angels čeká do budoucna hodně práce. Mají kompletně nahrát desku Zlatá edice, kde budou všechny písničky z prvního alba 5angels (kompletné přezpívané) + písničky Tajemství a You'll always find your way back home. V létě mají vydat další desku, kde budou úplně nové písničky. Ve stejný čas mají natáčet celovečerní taneční film, který bude ve stylu HSM a Hannah Montana a bude se promítat v kinech po celé střední Evropě. A mnohé další. Duet s Lucií Vondráčkovou, velký benefiční koncert Dobrý úmysl Bona Mente s TV přenosem.

 
 
 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------