Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letošní Mezinárodní den žen

23. 4. 2015

Obloženy karafiáty, zákusky a chlebíčky s chcíplými rybkami jsme 14. března započaly tradiční oslavu MDŽ. V úvodu jsme si připomněli časy minulé videem, oslavujícím reálný socialismus. 

img_3285.jpg

Poté se svým příspěvkem zastoupila roli paní Kabrhelové Dáša a přednesla nám o shromážděních žen a jejich názorech a hlasováních o důležitých aspektech našeho občanského života. Např. jak nazývat pánské přirození. 

Soudruh vedoucí poté pohovořil o, ve světě uznávaných, českých ženách, např. Emě Destinové a Boženě Němcové, jejichž portréty nechal kolovat sálem. Bohužel byly vyobrazeny na pětistovkové a dvoutisícové bankovce, a tak došlo k drobnému nemilému incidentu - nebyly mu vráceny.

img_3297.jpg

Následovala soutěž "Vtipnější vyhrává". Ač byly všechny vtipy veselé a "tleskometr" dosahoval téměř vždy vrcholu, vedla s přehledem soudružka Františka, která se svým vtipům dokázala nejen zasmát, ale zároveň se dojmout k slzám.

img_3288.jpg

Ráda bych touto cestou poděkovala všem modelům, kteří pro ženy připravili módní přehlídku. Viděli jsme modely vhodné do práce, divadla, ke sportu a mohli jsme obdivovat vypracovaná mužská těla a jejich dokonalé obrysy.

Poté jsme načali vážné téma, které skutečně zasahuje a trápí naši společnost a vzájemné soudružské vztahy - alkoholismus. O jeho škodlivosti nám vyprávěl, za mohutného popíjení, soudruh Tuček. Poté scénky, na téma manželka alkoholička a manžel alkoholik, bavurně sehráli manželé Fischerovi. 

img_3313.jpg 

Celý večer pak zakončilo vystoupení "Poupat". 

img_3323.jpg

 

A fota z akce. Tímto apeluji na Vlastu H. k dodání dalších :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář