Jdi na obsah Jdi na menu
 


Historie

Společnost TOP Servis vznikla v roce 1990 jako soukromá stavební firma vedená fyzickou osobou, která se postupně rozšiřovala a vybudovala si pevnou pozici ve výstavbě občanských a průmyslových staveb.

V roce 2003 se transformovala na společnost s ručením omezeným s ročním obratem 60 mil. Kč.

Stavební činnost

Předmětem naší činnosti jsou veškeré stavební práce, zemní práce, rekonstrukce a modernizace budov, bytů, rodinných domů, prodejen, restaurací, půdních vestaveb na klíč.

Rekonstrukce památek

Nedílnou součástí jsou též náročné rekonstrukce památkově chráněných objektů. Většina rekonstrukčních prací se provádí za provozu, přičemž garantujme minimální narušení běžného chodu.

Současnost

V současné době společnost TOP servis zaměstnává 15 kmenových pracovníků a 5 techniků, kteří komplexně zabezpečují kontrolu průběhu staveb a dodávku materiálů. Všichni naši zaměstnanci mají pro svou svou činnost náležitá osvědčení a certifikáty.

Vlastní autodoprava

Máme vlastní autodopravu vč. kontejnerové na odvoz odpadů a sutí. V roce 2005 jsme získali pro naši firmu certifikát ČSN EN ISO 9001 : 2001, čímž naši zákazníci mají zajištěnu kontrolu jakosti a kvality prováděných prací včetně zaručené odbornosti. Dále jsme se stali členy společenství Porotherm dům od společnosti Wieneberger cihlářský průmysl a.s., která si nás vybrala jako autorizovaný podnik pro výstavbu rodinných domů.

Časosběrné video rekonstrukce prodejny CIPA v Praze