Jdi na obsah Jdi na menu

Vítejte na stránkách firmy

Petr Verner

Malíři pokojů Praha

 Nabízíme vymalování vašeho domu, bytu, či pokoje. Malujeme bytové domy, kanceláře, haly, sklady, hotely a jiné provozovny. Odvádíme vždy 100% práci a na čem se domluvíme to platí.  

Recenze najdete zde: Petr Verner - Malíři pokojů Praha 

 Dovolte, abych se krátce představil. Pocházím z Prahy z malířské rodiny. Malířem pokojů byl můj táta i brácha a jelikož mě malování od mala bavilo, táta mě bral již velmi brzy, ve věku okolo 13 let na brigády a tak jsem nastoupil i já v roce 1994 do učení na učilišti Jarov v Praze na obor Malíř pokojů - tapetář. 

Na tomto učilišti se vyučil i můj otec, který mi učiliště doporučil a měl pravdu. Musím sklonit poklonu svému třídnímu učiteli Josefu Hájkovi  a mistru Janu Kramešovi, kteří bili oba naprostí mistři svého oboru. Za celý život co se v oboru pohybuji jsem už lepší malíře nepotkal a myslím že oni dva a můj otec měli největší zásluhu na tom, že jsem se do řemesla zamiloval a dodnes ač už je to neuvěřitelných 3o let co jsem vzal prvně štětku do ruky, dál s radostí tuto profesy vykonávám.

V roce 1997 jsem se jako malíř pokojů vyučil a hned nastoupil do firmy k otci, kde jsem ještě piloval malířské techniky a sbíral zkušenosti. Asi po pěti letech jsem se osamostatnil a dal dohromady s kamarádem , který byl do malování stejný nadšenec jako já. Dříve jste nás mohli znát jako Verner & Tůma Malíři pokojů Praha.

Toto spojení však po letech  spolupráce  bylo ukončeno a asi od roku 2015  již provádíme zakázky každý sám, nebo s novým kolegou, dle potřeby.

 

Za tu dobu se v malování mnoho změnilo, my však stále držíme s dobou  krok a tak dokážeme uspokojit Vaše potřeby.

Pravidelně navštěvujeme kurzy malířských a dekorativních technik.

 Díky tomu nabízíme nejen klasické malířské práce, ale i náročnější dekorativní techniky, jako jsou benátské štuky, patiny, pohledové stěrky, imitace betonu a podobně.

Dále provádíme nezbytné přípravné práce od škrábání starých nátěrů, penetrační, protiplísňové, antikorozní a izolační nátěry.

Pokud je potřeba není pro nás problém Vaše stěny vyštukovat, či stěrkovat aby byl konečný efekt naprosto dokonalý.

Zakrytí nábytku, podlah a následný úklid je pro nás samozřejmostí, takže se nemusíte bát nepořádku a malování pokojů odkládat.

 

 


Zdarma vám vyhotovíme cenovou nabídku a poradíme s  vhodným výběrem barev, materiálů i odstínů

 


Sledujeme trendy v malování pokojů, veškeré malby na zeď, dekorativní malby a tak nabídneme vždy něco co Vás zaujme. Používáme pouze kvalitní, léta prověřené materiály, dodržujeme pracovní postupy, jsme vyučeni v oboru a na naší odvedenou práci dáváme dlouholetou záruku.


 

 Věříme, že se i Vy stanete našimi spokojenými  zákazníky.