Jdi na obsah Jdi na menu

13. 6. 2017

Ceník malířských, natěračských a přípravných prací firmy Petr Verner - Malíři pokojů Praha

pro rok 2024.

Zdarma Vám rád zhotovím cenovou nabídku, zavolejte mi a já se rád přijedu podívat na zakázku, zaměřím si plochy, poradím s výběrem barev a zašlu nezávaznou cenovou nabídku.

Vždy je lepší stav a prostory vidět, pak je cena pevná a nemusíte se obávat dalšího navýšení ceny.

 

 

Okna, dveře, obklady a jiné plochy, které se nemalují, se odečítají od ploch určených k malování, pouze pokud jejich plocha přesahuje 4m2 a  to vždy jen část přesahující 4m2. Podle norem ČSN.

Uvedené ceny jsou ve dvou vrstvách včetně materiálu, běžné sádrování děr a trhlin je v ceně.

 Nejsme plátci DPH, cena je tedy takto konečná bez navýšení o tuto daň!!!

 

 

 Malba bílá

Primalex Plusprimalex-plus.jpg

Primalex Plus aplikujeme ve dvou vrstvách za 50kč/m2

Primalex plus, klasický bílý nátěr pro méně náročné zákazníky, kteří nemají vysoké nároky na bělost, paropropustnost a otěruvzdornost materiálu. Barva nepouští, neumažete se od ní, ale nelze ji otírat za vlhka od případných nečistot. Její plus je ve výborné kryvosti a aplikovatelnosti na ne příliš kvalitní podklad.

Výmalba bytu 3+1 v panelovém domě, včetně vyspravení děr a zakrytí podlah, nábytku a úklidu po malování vyjde zhruba na 18.900,- 2kk na 14.000,- a 1kk 7.000,- Kč. Záleží na stavu a stáří původních nátěrů a zastavěnosti nábytku v bytě a s ním spojené zakrývání. 

 

primalex-polar.jpg

Primalex Polar

Primalex Polar aplikujeme ve dvou vrstvách za 70kč/m2

Primalex Polar je  sněhobílý nátěr pro náročnější zákazníky, kteří mají vysoké nároky na bělost, paropropustnost a otěruvzdornost materiálu, je však stejná jako u verze plus. Barva nepouští, neumažete se od ní, ale nelze ji otírat za vlhka od případných nečistot. Její plus je ve vysoké bělosti, pro její aplikaci je potřeba pevný kvalitní podklad.

Výmalba bytu 3+1 v panelovém domě, včetně vyspravení děr a zakrytí podlah, nábytku a úklidu po malování vyjde zhruba na 24.300,- 2kk na 18.000,- a 1kk 9.000,- Kč. Záleží na stavu a stáří původních nátěrů a zastavěnosti nábytku v bytě a s ním spojené zakrývání. 

 

Jupol Classicgal_jupol_15l.jpg

Jupol Classic aplikujeme ve dvou vrstvách za 60kč/m2

Jupol Classic  je bílý nátěr středně vysoké bělosti. Je to velice kvalitní nátěr, který vyniká vysokou paropropustností a hodí se na sanační omítky a do hůře větratelných prostor.  Barva nepouští, neumažete se od ní, ale nelze ji otírat za vlhka od případných nečistot. Její plus je ve vysoká paropropustnot a bělost, pro její aplikaci je potřeba pevný kvalitní podklad.

Výmalba bytu 3+1 v panelovém domě, včetně vyspravení děr a zakrytí podlah, nábytku a úklidu po malování vyjde zhruba na 21.600,- 2kk na 16.000,- a 1kk 8.000,- Kč. Záleží na stavu a stáří původních nátěrů a zastavěnosti nábytku v bytě a s ním spojené zakrývání. 

 

 

3vmd6mgl.pngJupol Citro 

Jupol Citro aplikujeme ve dvou vrstvách za 65kč/m2

Jupol Citro je určený do prostor kde se tvoří plísně,  je to bílý nátěr středně vysoké bělosti, ve stejném složení jako Jupol classc, navíc má fungicidní složku proti plísním. Je to velice kvalitní nátěr, který vyniká vysokou paropropustností a hodí se na sanační omítky a do hůře větratelných prostor.  Barva nepouští, neumažete se od ní, ale nelze ji otírat za vlhka od případných nečistot. Její plus je ve vysoká paropropustnot a bělost, pro její aplikaci je potřeba pevný kvalitní podklad.

Výmalba bytu 3+1 v panelovém domě, včetně vyspravení děr a zakrytí podlah, nábytku a úklidu po malování vyjde zhruba na 22.950,- 2kk na 17.000,- a 1kk 8.500,- Kč. Záleží na stavu a stáří původních nátěrů a zastavěnosti nábytku v bytě a s ním spojené zakrývání. 

 

Malba bílá a barevná omyvatelná

Jupol Gold gal_jub_jupol_gold.jpg

Jupol Gold aplikujeme ve dvou vrstvách za 75kč/m2

Jupol gold  je velice kvalitní, omyvatelný materiál, který si i přes svoji omyvatelnost drží slušnou paropropustnost. V bílé variantě ho doporučujeme na sádrokartonové omítky, díky své pevnosti vydrží opakovaně několik vrstev malování a nemusí se při dodržení postupu seškrabovat, což je ze sádrokartonů velice problematické. Navíc je možné míchat do barevných odstínů. Cena materiálu se pak liší dle sytosti odstínu, čím tmavší, tím je cena vyšší. 

Výmalba bytu 3+1 v panelovém domě, včetně vyspravení děr a zakrytí podlah, nábytku a úklidu po malování vyjde zhruba na 26.650,- 2kk na 19.000,- a 1kk 9.500,- Kč. Záleží na stavu a stáří původních nátěrů a zastavěnosti nábytku v bytě a s ním spojené zakrývání. 

 
 

 

 

Přípravné malířské práce

 

Zakrytí podlah, nábytku, atd.. od 10-20kč/m2 dle množství nábytku a členitosti.

Oškrábání staré malby  od 50kč/m2

Broušení nového štuku od 10-20 kč/m2

Penetrační nátěr hloubkový 20kč/m2

Vápený nátěr (pačok) 30kč/m2

Strhávání tapet  od 30kč/m2

 

Drobné zednické práce 

 

Natažení perlinky 250kč/m2

Štukování Keraštuk 250kč/m2

Stěrkování stěn  260kč/m2

 

 

Dekorativní malby

 

Benátský štuk.......................od 1190,-Kč/m2

Antické zeminy Florentské..............od 550,-Kč/m2

Imitace pohledového betonu.............od 1590,-Kč/m2

​Encanto  ............................od 650,-Kč/m2

Stěrka do koupelen a kuchyní  Magic Touch .................1490,-Kč/m2