Jdi na obsah Jdi na menu

Vítejte na stránkách firmy

Petr Verner

Malíř pokojů Praha

 

 

 Dovolte, abych se krátce představil. Vyučil jsem se malířem pokojů v roce 1997  na učilišti Jarov v Praze a od té doby, s výjimkou civilní vojenské služby toto řemeslo nepřetržitě vykonávám.

Dříve jste nás mohli znát jako Verner & Tůma Malíři pokojů Praha.

Toto spojení však po letech perfektní spolupráce  bylo ukončeno a asi od roku 2015 již provádím zakázky sám, nebo s novým kolegou, dle potřeby.

 

Za tu dobu se v malování mnoho změnilo, my však stále držíme s dobou  krok a tak dokážeme uspokojit Vaše potřeby.

Pravidelně navštěvujeme kurzy malířských a dekorativních technik.

 Díky tomu nabízíme nejen klasické malířské práce v bílém, nebo barevném provedení, ale také velice moderní techniky, jako jsou imitace pohledového betonu, žádané  dekorativní stěrky do koupelen, nebo za kuchyňské linky. Patiny, benátské štuky, imitace pískovce Travertino,

Dále provádíme nezbytné přípravné práce od škrábání starých nátěrů, penetrační, protiplísňové, antikorozní a izolační nátěry.

Pokud je potřeba není pro nás problém Vaše stěny vyštukovat, či stěrkovat aby byl konečný efekt naprosto dokonalý.

Zakrytí nábytku, podlah a následný úklid je pro nás samozřejmostí, takže se nemusíte bát nepořádku a malování pokojů odkládat.

 

 


Zdarma vám vyhotovíme cenovou nabídku a poradíme s  vhodným výběrem barev, materiálů i odstínů

 


Sledujeme trendy v malování pokojů, veškeré malby na zeď, dekorativní malby a tak nabídneme vždy něco co Vás zaujme. Používáme pouze kvalitní, léta prověřené materiály, dodržujeme pracovní postupy, jsme vyučeni v oboru a na naší odvedenou práci dáváme dlouholetou záruku.


 

 Věříme, že se i Vy stanete našimi spokojenými  zákazníky.