Jdi na obsah Jdi na menu
 


Představenstvo

8. 2. 2014

Orgány družstva jsou
a) členská schůze,
b) představenstvo - předseda a dva místopředsedové

Členská schůze

Nejvyšším orgánem družstva je schůze členů družstva. Členskou schůzi svolává představenstvo, řídí ji předseda nebo pověřený člen představenstva. Členská schůze je schopná usnášení, je-li přítomna nadpoloviční většina členů. Členská schůze družstva se schází podle potřeby, zpravidla jednou za rok k projednání nejdůležitějších otázek činnosti družstva.

Představenstvo

Představenstvo družstva je statutárním orgánem. Činnost představenstva a chod družstva řídí předseda představenstva, v době nepřítomnosti jej zastupuje místopředseda. Představenstvo plní usnesení členské schůze a odpovídá jí za svou činnost. Představenstvo rozhoduje o všech záležitostech družstva, které nejsou obecně závaznými právními předpisy, stanovami společnosti nebo usnesením členské schůze vyhrazeny do působnosti členské schůze. Představenstvo družstva má 3 členy. Člen představenstva je volen a odvoláván členskou schůzi. Funkční období člena představenstva je 5 let. Opětovná volba člena představenstva je možná.

Představenstvo družstva

Funkce

Jméno

Bydliště

předseda

Martin Kybal

Peštukova 248

místopředseda

Mgr. Lenka Hlavicová

Peštukova 249

místopředseda

Miroslav Kozel

Peštukova 249

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

"Máte znečištěnou fasádu?" - nacenění zdarma po celé ČR

Roman Poledník,1. 9. 2016 15:06

Dobrý den pane Kybale,

Jménem společnosti Umyjem to s.r.o, která se úspěšně rozvíjí od roku 2011,si Vás dovoluji oslovit s nabídkou našich služeb v oblasti profesionálního čištění a ošetřování povrchů (fasád, dlažeb, střešních krytin a jiných omyvatelných povrchů). Společnost má značné zkušenosti s odstraňováním znečistění jak organického (řasy, mechy), tak anorganického (prach, smog, atd.) původu a to v celé škále objektů (panelové, cihlové a rodinné domy, firemní a průmyslové objekty,apod.). Během svého působení již provedla více než 400 čištění na území celé ČR na jejichž základě získala reference od bytových družstev či SVJ (včetně hlavního města). Naši zákazníci oceňují především kvalitu poskytovaných služeb (včetně poskytované záruky), bezkonkurenční ceny a zodpovědný zákaznický servis.
V případě Vašeho zájmu provedeme ZDARMA zkoušku omytí cca 1m2 požadovaného povrchu a to na území celé ČR. Podrobné informace o našich službách jsou Vám k dispozici na stránkách společnosti(www.umyjemto.cz). V případě žádosti o vykonání zkoušky či jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat (také telefonní kontakt níže či prostřednictvím bezplatné linky 800 221 227).

O úspěšném působení na trhu svědčí mj. fakt, že naše společnost byla prezentována v pořadech Receptář na TV Prima a Polopatě na ČT (viz linky níže):

https://www.youtube.com/watch?v=TEYFL2WjVAk

https://www.youtube.com/watch?v=uSsoB0tNQC8

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10658625776-polopate/216562220400018/titulky

Těšíme se na vaši odpověď.

S pozdravem,

Roman POLEDNÍK
Obchodní zástupce,
Umyjem to s.r.o.
731 305 223