Jdi na obsah Jdi na menu
 

Já a reiki

7. 4. 2011

web_img_9247_bw_dreamy.jpgK reiki jsem se dostala díky jedné skvělé léčitelce, která nyní pracuje v České Skalici. Nevěděla jsem, co to vůbec reiki je, jak působí a co může vzniknout s jeho pomocí.

Asi největším důvodem, proč jsem se k této léčitelce dostala, bylo to, že jsem měla problémy s diabetem a tak nějak jsem doufala, že mi to v něčem pomůže. Reiki pro mě bylo něco jako droga. Celkové sezení (v převážné většině ležení :-) trvalo asi 1,5-2h. Začínalo výkladem karet, povídáním si o životě, problémech a podobných věcech. Poté jsem se přesunula na lehátko, kde na mě léčitelka působila reiki energií, plus mi dávala meridiánové masáže. Používala k tomu různé vonné olejíčky, byla puštěna příjemná meditační hudba a celkově to na mě působilo blahodárně. Po reikování jsem byla vždy velice příjemně naladěna, uvolněna a najednou nebyly nikde žádné starosti, člověk ze sebe dostal všechny stresy a bylo mu moc dobře.

O reiki jsem se začala více zajímat asi dva roky zpátky. Přemýšlela jsem o reiki energii delší dobu, ale vždy to pro mě bylo něco záhadného a vůbec mi nešlo na mysl, že bych něco takového mohla dělat i já.

Hledala jsem nějakého mistra, který by mě mohl zasvětit, abych mohla reiki energii používat také. Nakonec jsem se rozhodla pro Katku Pokornou, která zasvěcuje v Praze. Se svou volbou jsem byla spokojená. Do reiki 1. stupně jsem se nechala zasvětit v lednu v roce 2010. Naučila jsem se, jak předávat reiki nejen sobě, ale i ostatním.

Po třech měsících, kdy jsem se očisťovala (ač se můžete po různých stránkách a diskusích dočíst, že očišťání probíhá různě, u mě pročišťování neprobíhalo tak znatelně - prodělala jsem si vědomou rýmu, ale ničeho většího jsem si nevšimla), jsem se nechala zasvětit do 2. stupně. Dostala jsem 4 symboly. Nyní pracuji aktivně se třemi. Naučila jsem se jak předávat reiki na dálku, do minulosti, přítomnosti, budoucnosti či do různých situací a přání.

Potom, co jsem si udělala 2. stupeň, tak jsem nějak tak tušila, že bych byla ráda zasvěcena i do 3. stupně, ale že tomu bude potřeba dát čas.

3. stupeň na mě stále čeká a já se na něj těším :-)

 

les_6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyní pracuji tedy s 1. a 2. stupněm reiki energie. Praktikuji reiki celého těla, u kterého je potřeba osobní kontakt a asi zhruba 1,5-2h času.

Dále posílám reiki na dálku - jak už jsem psala výše, tak do minulosti, přítomnosti, budoucnosti, na určitou situaci či nějaké přání. Toto reiki je dobré na vše. Když Vás něco bolí, máte s něčím problém či jen chcete pozvednout Vaši energii :-) Potřebuji k tomu Vaše celé jméno, datum narození (den, měsíc, rok) a bydliště.

Pomůžu ráda vždy, když mám volnou chvíli a sama energii a chuť do práce. Pokuď byste měli zájem o zaslání energie či přímo osobní předání reiki do celého těla, napište mi na machyska@seznam.cz a domluvíme se na tom, jak Vám mohu pomoci.

 

 

 

reiki-cert..jpg