Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stránky LIBEREC TRAIN, jsou věnovány kolejové, ale i nekolejové příměstské a městské dopravě. Tento projekt slouží k vyšší informovanosti o zdejší dopravě a to především pro usnadnění plánování Vašich výletů. Cílem je nechat auto v některém z mnoha parkovacích domů či parkovišť, které přímo navazují na městskou a příměstskou dopravu.

Vše by mělo na zdejším portálu fungovat tak, aby každý článek, který zde bude napsán, byl i přímým plánem pro Vaše cesty. V každém uvedeném tipu na výlet, tak budou nejen informace o atrakcích v místě, ale také místa kde se najíst a to co je hlavně podstatné, je plán sítě vlakové, autobusové či tramvajové linky, případně i jízdním řádem. Samozřejmostí bude pochopitelně i přiložená mapa s trasami turistickými i cykloturistickými.

Liberec a především jeho okolí je velmi rozmanité a zajímavé místo, poznat skutečně vše během dne, týdne či měsíce je opravdu nadlidský výkon. I přesto, že velikostně nepatří Liberecký kraj mezi ty největší v zemi, tak je nesporným faktem to, že se jedná o velmi zajímavé místo na relativně malé ploše. Pojďte s námi poznávat kraj hor, jezer, rybníků, zámků, hradů a hustých lesů, rozkvetlých luk, které se snoubí s městskou kulturou aglomerace LIBERECKO-JABLONECKÉ.

Buďte vítáni a přijeďte k nám na dovolenou za aktivním, poznávacím a relaxačním odpočinkem.