Jdi na obsah Jdi na menu
 


SRT

 

Spiritual Response Therapy

O léčebné metodě Spiritual Response Therapy (dále jen SRT) by se toho dalo napsat spoustu. Ale já se pokusím být stručná a vystihnu hlavně to, co tato metoda dovede a jaký přínos pro člověka, který ji využije, může mít.

Zakladatelem této metody je pan DR. Robert E. Detzler. Vytvořil systém speciálních tabulek, zahrnujících mnoho životních témat, s jejichž pomocí a kyvadla, se dají velmi přesně najít programy, běžící na nevědomé úrovni. SRT je tedy pečlivý proces zkoumání podvědomé mysli a duševních záznamů, sloužící k odhalení a uvolnění skrytých bloků na cokoli, co člověka brzdí v jeho rozvoji a růstu, v jakékoli oblasti života.

Někdy se také můžete setkat s metodu, které se říká Léčení skrze Vyšší Já (LSVJ). Je to v podstatě to samé léčení, s tím rozdílem, že SRT je pod ochrannou známkou pana Roberta Detzlera. Ke své práci používám obě tyto metody + jsem přidaly tabulky, které mi byly sděleny duchovními průvodci.

Při obou těchto metodách, terapeut pracuje s kyvadlem a jednotlivými tabulkami. Pracuje také s Vyšším Já a Vyšším Já klienta. Vyšší Já terapeuta vede pomocí kyvadla jednotlivými tabulkami a postupně, podle důležitosti, odkrývá potřebné záznamy duše a vy se postupně dozvídáte o příčinách svých nesnází. Například: Proč nemůžu najít partnera? Proč nemůžu otěhotnět? Proč je mi ubližováno? Proč mám strach z výšek? Proč se mi stal tento úraz? Proč nemám peníze? A tak dále…

Vhodně položenými otázkami, tedy dostáváte skrze Vyšší Já terapeuta, přesné informace, díky nimž můžete mnohé pochopit. A nejen to. Všechny programy a blokující energie, které doprovázejí nalezené traumatické zážitky, jsou Vyšším Já ihned vyčištěny. Když Vyšší Já vyčistí nežádoucí blokující program, znamená to, že vymaže z vašeho podvědomí a duševních záznamů negativní energetický vzor, podle kterého jste podvědomě jednali. Po takovémto léčivém zásahu, už nemusíte být v zajetí svých podvědomých přesvědčení a jste volní.

Po terapii pomocí SRT, jste tedy v podstatě postaven/a na novou startovní čáru, v té oblasti, kterou momentálně řešíte. Dostáváte možnost vystoupit z kruhu a začít si tvořit svou realitu nově. Tak jak si přejete. Záleží tedy na tom, jak se k dalším výzvám ve vašem životě postavíte a jak této šance využijete dál.

 

Metoda SRT může například pomoci s:

  • Odstraněním či zmírněním překážek v početí miminka, v nalezení partnera, sebelásce…
  • Odstraněním či zmírněním překážek v prosperitě
  • S určením příčiny nemoci; problému
  • S depresí, energetickou nevyvážeností, nespavostí…
  • Dokáže vyčistit předprogramované nemoci
  • Dokáže pomoci s aktivací a podporou léčebných sil člověka, po operaci, úrazu, jakékoli nemoci…
  • Sladit partnerské a mezilidské vztahy, neboť vymazává vzájemné negativní energie.
  • Pročistit a sladit do hamonie čakry, jemněhmotná těla…
  • Odvést tzv. přivtělené duše z aury, z těla i z okolí (bytu, domu, práce)
  • Léčí také rostliny i zvířata
  • Je možné také provést restrukturování mozku, čaker, vyčištění neg. základny života a její přeměnu na pozitivní…

Je třeba ale také počítat s tím, že proces uvolnění bloků, léčení a následného usazení je u každého člověka individuální.

 

Léčivé brány a energie

Ke každé terapii pomocí SRT, otevírám tzv. léčivé brány (kanály). Přístup k nim mi byl umožněn po intenzivní práci na sobě.  Z těchto léčivých bran, po celou dobu, kdy budete se mnou v kontaktu, k vám proudí mix rozmanitých energií, jako jsou například andělské energie, archandělské energie, energie nanebevztatých mistrů, komyo reiki, shamballa a nové multidimenzionální energie, kristal reiki, runa reiki, energie některých Bohyň a Bohů, elementálů, víl… Zkrátka vypsat je všechny, nelze.

Při terpapii pracuji se Světelnými bytostmi, které energie řídí, vybírají, bezpečně směrují a „dávkují“. K zjišťování příčin problémů (nemocí) používám nejen kyvadlo, ale také čakrové karty, tarotové karty, andělské karty a léčivé afirmace. Léčba je tím pádem velmi hluboká a efektivní. Společně  lze již při jedné terapii, člověka zbavit velké zátěže „negativních programů“. Týká se to hlavně programů, které máte například již zpracovány, ale tíží vás na některé z rovin bytí, protože se jich neumíte sami zbavit a rozpustit je. Následně pak společně pracujeme na blokujících programech, které jsou pro Vaše pochopení důležité. Ty rozpouštíme společným rozborem a dalším působením energií.

 

srt-kyvadlo.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář