Jdi na obsah Jdi na menu

09.11.2012 - United Ivančice

16. 11. 2012

          09.11.2012 - Křenovice (8. kolo KP)

 

FC Kloboučky - United Ivančice 8:2 (5:0)

Branky: Štrublík Ladislav 3, Nový Ondřej 2, Posolda Petr, Koudelka Petr, Handlíř Michal - Štěpanovský Martin, Táborský Tomáš

ŽK: Sedlář Roman - Spurný Adam, Studnička Dušan

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Arvai Tomáš (7), Zukal Ladislav (7)

Delegát: Bůšek Miroslav

Diváků: 10

 


V páteční večer jsme v domácí hale přivítali tým Ivančic. Do zápasu jsme nastoupili prakticky v plné sestavě, chyběli pouze Marek Kachlík, kapitán Konečný, jehož kapitánskou pásku převzal golman Maryšler a trenér Tichý jehož na lavičce skvěle zastoupil Petr Macháň. Připraveny do hry byly i naše nové posily Ondra Nový, Petr Koudelka a Petr Posolda.

Hned v úvodních vteřinách střetnutí se prezentuje Nový, jehož střela orazítkovala břevno. Následně Štrublík našel pěknou přihrávkou osamoceného Kovala přímo před brankou soupeře, ten však nestihl míč tečovat a golman jej uzmul do svých rukavic. Zakončení Ivančic z úhlu končí pouze v boční síti. V akci jedna z našich posil, Posolda vybojoval míč, z dálky však netrefuje bránu. Koval, Štrublík, Koval, pěkná přihrávka pod sebe přes celé vápno a Ondra Nový zakončuje - 1:0. Tvoříme další možnost, rozehra po lajně na Laďe Štrublíka, ten zakončuje, jeho střelu však brankář vyráží. Máme další šanci, jdeme do protiútoku, Štrublík dává míč na Handlíře, jeho zakončení brankář vyrazil nohou. Zahráváme aut, Sedlář zakončuje, golman opět vyrazil na roh, přichází rozehra, Kodelka míč netrefuje idelně, ten se motá obránci pod nohama a zaplouvá k tyči - 2:0. Ivančice zkouší hned odpovědět, jejich střelonahrávku Maryšler chytá do náruče. Sehraný aut, Koval, Štrublík, Nový avšak zakončení letí mimo. Střela United, tak jako v našem případě i tato střela míří vedle. Ivančice zahrávají aut u naší brány, přichází špatná rozehra, míče se zmocňuje Štrublík a od našeho vápna postupuje sám an brankáře hostí - 3:0. Pokračujeme dále v náporu, Posolda jeho střelu přes obránce golman zlikvidoval. Martin Mlčoch napadá obránce, který pod tímto tlakem ztrácí míč a Mates může zakončovat, jeho střela byla vyražena na roh, rozehráváme, Petr Posolda zakončuje a s přispěním hostující obrany končí míč v síti - 4:0. Další naše možnost zvýšit vedení, Štrublík dostává přihrávku od Handlíře, je sám před brankářem, ale ten jej vychytal. Šance Ivančic, nejprve zakončení Maryšler vyráží na roh, rozehra a další zakončení, které opět náš brankář likviduje. Znovu Ivančice, zakončení ve výskoku, vedle. Ondra Nový u míče, střela bodlem z dálky, není co řešit - 5:0. Příležitost United, zakončení z přímého kupu, náš brankář úspěšný. A opět hostí, zakončení mimo. Roman Sedlář zakončuje, jeho tečovaná střela končí vedle brány. Hosté kopou další přímák, tentoktáte míč míří nad bránu. Znovu Ivančice, prudká rána z úhlu a nás zachránila tyč. Štrublík přihrává Kovalovi, jeho zakončení brankář likviduje. Ivančice mají slibnou možnost, střelu dobrým vyběhnutím zneškodňuje Maryšler. Závěr patří Ivančicím, opět zakončení z úhlu, dobře postavený Maryšler tento pokus zneškodnil. Poločasové skóre 5:0, střely na bránu Kl. 13-7 Iv. , mimo Kl. 3-5 Iv.

Úvod druhého poločasu patřil Kloboučkám, Štrublík našel dobře postaveného Ondru Nového, ten zakončil mimo. Krásná akce Martina Mlčocha, který uhání s míčem po lajně, nahrávkou našel před bránou Posoldu, jeho zakončení golman nohou likviduje. Zakončení Sedláře lape hostující brankář. Poté se dvakrát prezentuje Posolda, nejprve střílí mimo a v další možnosti tvrdou střelou vyprášil golmanovi Ivančic rukavice. Ivanččický pozdrav míří vedle. Kopene přímák, secvičená akce, Ondra zakončuje mimo. Handlíř vyváží míč, posílá jej na rozběhnutého Nového, který zakončuje pouze do padajícího golmana. Šance Ivančic, přichází přihrávka na rozběhnutého útočícícho hráče, dobře postavený Maryšler vyráží. Špatná souhra útočících hráčů Ivančic, míč se dostal k Handlířovi, ten přihrávkou přes celé hřiště oslovuje Štrublíka, který kličkou posílá na zem brankáře a navyšuje skóre - 6:0. Překvapivé zakončení Ivančic, opět dobře postavený Maryšler. Snaha Ivančic korigovat skóre, zakončení bodlem z velké dálky míří nad. Po naší špatné rozehře další šance United, zakončení brankou neskončilo. 30. min. a opět Ivančice, první střelu Maryšler nohou vyráží, míč se odráží k útočícímu hráči, který pěknou ranou snižuje - 6:1. Další akce hostů, dokonce dva hráči sami na našeho brankáře, ale tuto akci zhatila špatná nahrávka. Nyní se dostáváme do šance my, Štrublík křižnou střílenou nahrávkou nachází na zadní tyči Kovala, ten snad z 10-ti cm branku netrefuje. Nový, střela nad. Přichází standardka ze slibné vzdálenosti, Maryšler přímou střelu vychytal. Pozdrav Ivančic po zemi z dálky, žádný problém pro našeho brankáře. Koval vybojoval míč, obešel dva hráče soupeře a naservíroval přihrávku před bránu Handlířovi - 7:1. V zápatí je sníženo, United rozebrali naši obranu v počtu tři na dva - 7:2. Další velká příležitost Ivančic, dva hráči na golmana, ten však skvěle přečetl myšlenku a přihrávku vyrazil. Michal Handlíř, tvrdou dalekonosou střelu brankář vyráží. Laďa Štrublík vymotal na naší polovině tři hráče, přeběhl s míčem celou palubovku, zakončení však skončilo těsně vedle. Cca 2 min do konce, bereme Time out a pro udržení míče hrajeme až do konce zápasu Power Play. Štrublík vybojoval na polovině hřiště míč a tvrdou ranou z úhlu na zadní tyč překonává brankáře - 8:2. Přichází nádherný futsalový moment, na Ondru Nového míří vzduchem těžký míč, Ondra vyskakuje a ve vzduchu patičkou posílá po lajně míč na Standu Kovala, ten příhrou přes celou šířku posílá na Koudyho který zakončuje, chyběl tomu pouze gól. Závěrečná střela Lukáše Němce.

Výborný výkon a zasloužené tři body. Ivančice nebyly horším týmem, vypracovali si dostatek šancí, ale narozdíl do nás je nedokázali přetavit v góly. Skvěle se prezentovali nejen všichni naši hráči, ale také i nové posily a organizaci výborně řídil z lavičky Petr Macháň.   

 

  

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky 23:14 Ivančice

Střely mimo - Kloboučky 11:12 Ivančice

 

 

Jak to viděl soupeř:

 Komentář soupeře není k dispozici.

  zdroj: ????

 

 

Sestava:

 

Maryšler Libor (C), Koval Karel 

I. čtverka: Koval Stanislav, Handlíř Michal - Nový Ondřej, Štrublík Ladislav

II. čtverka: Koudelka Petr, Sedlář Roman, Sečka Tomáš - Posolda Petr, Mlčoch Martin, Němec Lukáš

Trenér: Macháň Petr