Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gurmán Festival 2011 MENU

rare-steak.jpg 

1) TORO BEEF - vlajková loď United Steaks - 60 dní odviselé maso, mladých českých býčků, již na Vás čeká ve speciálně upravené chladící místnosti se stálou teplotou 0,5°C, pod dohledem UV lamp, které zabraňují případnému šíření bakterií. Maso "dozrává" aby bylo ve své nejlepší kondici připraveno potěšit neopakovatelným chuťovým projevem Vaše chuťové buňky. Maso je plné tmavé barvy , neodolatelné vůně čistého masa. Úpravy nabízíme tři druhy: 

na himalájské růžové kamenné soli Jamie Olivera

na pepři čtyř barev

čisté, bez koření

úpravu zadáte při předchozí objednávce na nové stránce WWW.unitedsteaks.estranky.cz , vřele doporučujeme pro sladění termínů Vaší návštěvy a objednaného množství (omezené množství 200ks steaků) na telefon 733 538 736 

 
2) Hillocholerus Giganteus - nejlepší steak České Republiky pro rok 2009/10 - pouze s kořením, vymazlená vepřová krkovička

3) Zlaté kuřecí paličky s majoránkou - na vodním grilu pečené, dušné a uzené na dubu a olši
 
4) Kuřecí steak Jamie Oliver - jmené kuřecí masíčko, maďarská paprička, sůl Jamie Olivere, nic víc, nic míň
 
5) Hlubokotažený uzený vepřový bok na zelenině a 12° pivečku, neopakovatelná kombinace chutí z nerezové lorny
 
6) Rančerské fazole - pepř, česnek, rajčata, majoránka - přílohové fazole k masíčku