Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sezóna 2011-12

NA ZÁVĚR DVĚ DOMÁCÍ PROHRY

 

SKNH KLÁŠTEREC - TJ PŘÍCHOVICE    14 - 17   ( 4-8 )

SKNH KLÁŠTEREC - TJ VŘESKOVICE   17 - 19  ( 8-10 )

 

O víkendu se národní házenkáři rozloučili s druhou ligou. Nejprve v sobotu podlehli žlutomodří Příchovicím 14-17 a poté v neděli Vřeskovicím 17-19. Po roce se tedy Klášterec vrací do Oblastního přeboru. Skončená sezona však splnila přání mnoha lidem v Klášterci. Hlavně hráči si druhou soutěž vyzkoušeli a ikdyž výsledky mohly být lepší, tak nakonec panuje spokojenost. O složení mužstva pro OP se rozhodne v následujících dnech.

 

 

 

V DERBY ZVÍTĚZIL ŽATEC

 

SKNH KLÁŠTEREC- TJ ŠROUBÁRNA ŽATEC   17-21  ( 9-9 )

 V nedělním utkání 2. ligy se v Klášterci představil celek z nedalekého Žatce. Domácí do zápasu vstupovali s tím, že chtějí favorita potrápit a to se také stalo. V první půli se ve vedení střídaly obě mužstva a nakonec po 30 minutách byl stav nerozhodný 9-9. Začátek druhého poločasu probíhal stejně jako celý první poločas, vyrovnaná hra i skóre nasvědčovalo tomu, že se bude o vítězi rozhodovat až v závěru utkání. Zlom přišel v 10. minutě druhého poločasu, kdy domácí útočník Kratochvíl po střetu s brankářem Žatce zůstal ležet na hřišti Svého kamaráda se zastal další útočník domácích Posekaný a výsledkem bylo, že Milan Kratochvíl byl převezen do nemocnice a Tomáš Posekaný dostal trest na 10 minut. Jelikož domácím v utkání chyběli hráči Ibl, Martínek J., Kult a Příhoda, tak nebylo možné během 10 minut střídat. Začátek oslabení však vyšel výborně domácím, kteří dali rychlé dvě branky a poslali žlutomodrý tým do vedení 14-13.  Poté však hosté v útoku zabrali a především Hradisky s Pavlem Sýkorou ovládli druhou polovinu druhého poločasu. Utkání skončilo 17-21 pro Žatec, který však  o vítězství musel bojovat celý zápas a s tím asi nepočítal. Dobrá zpráva přišla po konci zápasu z nemocnice, Milan Kratochvíl bude v pořádku ....Utkání rozhodoval pan Aleš Liška


sestava a branky SKNH-

Matějka-Velek,Chládek,Kratochvíl D.-Martínek V. 7,Schiller 4, Posekaný 3, Kratochvíl M. 3.

 

 

NEPOVEDENÉ DVOUKOLO

TJ OSEK - SKNH KLÁŠTEREC   22-17  ( 11-7 )

TJ LITOHLAVY - SKNH KLÁŠTEREC  21-11  ( 11-4 )

 

 

ZASLOUŽENÁ PROHRA V ŘEVNICÍCH

TJ ŘEVNICE - SKNH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ   18 - 11  (9 - 6)

 

V chladném nedělním počasí se hráči SKNH utkali v Řevnicích s tamním týmem. Úvod utkání byl velice vyrovnaní. Obě mužstva se nemohla střelecky prosadit. Mnoho nastřelených tyčí na obou stranách znamenalo, že po 10.minutách byl stav nerozhodný 3-3. Poté však domácí prolomili střeleckou smůlu a dostali se do vedení. První poločas tak skončil 9-6 pro Řevnice. Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako konec první půle. Domácí  trpělivě čekali na své šance, které poté bezpečně proměňovali. Naopak hostující útok se trápil a konečný výsledek 18-11 udělal velikou radost domácím " fanouškům ", kteří celý zápas pokřikovali na hostující celek. Ale je to pochopitelné, protože je to jediná nedělní zábava v této vesničce.  Za domácí v závěru nastoupil i exchomutovský útočník Ivan Stříž, který bohužel nedostává tolik příležitostí, ale i v tak krátkém čase , co strávil na hříšti, vstřelil 2 branky. Dle reakcí domácích " fanoušků " však v týmu není moc vítán a to nám přišlo vcelku smutné. V dresu Klášterce chyběli v tomto utkání brankář Ibl, který má poraněné koleno, obránce Chládek, který tentokráté dal přednost florbalu a útočník Kult, ten chyběl kvůli pracovním povinnostem.


Sestava a branky SKNH-

Matějka- Velek, Martínek J., Kratochvíl D.- Kratochvíl M.3, Posekaný 3, Martínek V. 2, Příhoda 2, Schiller 1.

 

 

PO DLOUHÉ DOBĚ VÝHRA

SKNH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ - TJ  RASPENAVA    17-15 ( 8-2 )

 

V neděli přivítali domácí házenkáři celek z Raspenavy. Zde si domácí přáli bodovat, dle statistik se hostům v Klášterci tradičně nedaří. A první poločas to také potvrdil. Nebezpečný útok Jiskry se nemohl prosadit, buď nepřesná střelba, nebo nastřelená tyč a když už se podařilo trefit branku, tak v ní stál v tomto utkání výborný Matějka. Domácí útok naopak trpělivě vyčkával na své příležitosti, které poté proměňoval. První poločas tak skončil 8-2 pro domácí. Bohužel druhý poločas pro domácí nezačal vůbec dobře. Mnoho chyb znamenalo snížení výsledku na 3 branky. Naštěstí se tento rozdíl dařilo udržet po zbytek zápasu a až se závěrečným hvizdem rozhodčího Votavy, hosté upravili výsledek na konečných 17-15 pro žlutomodrý tým. Klášterec se tak po dlouhé době opět dočkal výhry. Nutno říci, že většina týmu se od pátku připravovala na soustředění v Perninku, kde probíhala taktická příprava


sestava a branky

Matějka, Ibl - Martínek J., Velek, Kratochvíl D., Chládek- Martínek V. 6, Příhoda 5, Kratochvíl M 3., Posekaný 2, Schiller 1, Kult.

 

 

 

DVOUKOLO SE NÁM NEPOVEDLO

 

TJ VŠENICE    -  SKNH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ       20-14   (10-7)

TJ EJPOVICE  -  SKNH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ       13-10  ( 8-5 )

 

Na dvoukolo jsme zajížděli na západ Čech. Nejprve do Všenic, kam většina týmu zavítala vůbec poprvé v kariéře. Již po příjezdu, se hlavně vedení týmu divilo, že se zde může hrát 2. liga. Byla to asi reakce na vyjádření činovníků svazu o zázemí v Klášterci, kde doporučila udělat několik změn  Činovníci svazu by proto měli zavítat také do Všenic a podívat se na úroveň hřiště a zázemí pro hosty.. Pokud nemají čas tak, doporučujeme se svést vlakem, který projíždí kolem hřiště, na přání strojvedoucí jistě rád připrzdí . Samotné utkání bylo od úvodu v režii domácích, kteří si vypracovali menší náskok, který si udržovali po celý zápas.

V neděli hráli klášterečtí v Ejpovicích, podzimní duel skončil remízou a tak zde byla naděje, že opět můžeme bodovat. Bohužel se útočníkům nedařilo tak, jak se očekávalo a tak si body připsaly Ejpovice, které také bojují o záchranu.

 

Sestava SKNH-

IBL, MATĚJKA-VELEK, MARTÍNEK J., KRATOCHVÍL D., CHLÁDEK- SCHILLER, KRATOCHVÍL M., POSEKANÝ, PŘÍHODA, MARTÍNEK V.

 

 

 

OPĚT SMOLNÁ PROHRA

SKNH KLÁŠTEREC - SOKOL PODLÁZKY   16-17 ( 8-9 )

 

V prvním jarním domácím zápase přivítali žlutomodří celek Sokol Podlázky. Od úvodu vše nasvědčovalo tomu, že stejně jako na podzim se bude hrát vyrovnaná házená. Mužstva se střídala ve vedení. Poločas nakonec  vyhrál hostující celek . Druhý poločas probíhal ve stejném duchu jako ten první. Středočeši se dostali do mírného náskoku a ten nakonec i přes drtivý finiš Klášterce udrželi a odvážejí si šťastné dva body. Tvrdé utkání, během niž padly i dvě červené karty a mnoho žlutých karet s přehledem řídil Aleš Liška.

sestava a branky SKNH-

Ibl, Matějka- Martínek J., Velek, Chládek, Kratochvíl D.-Schiller 6, Martínek V. 4., Posekaný 3, Kratochvíl M. 3, Karlovský

 

 

DOBRÁ HRA V PRVNÍ PŮLI JE MÁLO

 

TJ AVIA ČAKOVICE-SKNH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ  21-13 ( 10-9 )

V prvním jarním kole hráči Klášterce nad Ohří zajízděli do Čakovic, kde je v chladném  počasí čekal duel s aktuálně vedoucím celkem druhé ligy. Severočeši do utkání nemohli zařadit Martina Velka, který nemohl nastoupit kvůli žlutým kartám a Milana Kratochvíla,který měl pracovní povinnosti. První poločas se hrála překvapivě vyrovnaná partie. Navrh měly oba útoky, jak domácí, který táhl Lukáš Zimmermann, tak i hostující, který trpělivě čekal na své šance a trestné hody, které s přehledem proměňoval Eda Schiller. První poločas skončil 10-9 pro domácího favorita. Do druhého poločasu nastoupili domácí se změnou v obraně a kláštěrečtí se s tím nedokázali poradit. Vytratila se souhra a i přesnost ve střelbě byla pryč. Nutno podotknout, že pro většinu hráčů z hostujícího týmu, to byl první kontakt s míčem po půl roce.

Sestvava a branky SKNH-

Ibl,Matějka-Martínek J., Kratochvíl D., Chládek-Schiller 6, Martínek V. 3, Příhoda 2, Posekaný 1, Kult 1.

 

 

V NEDĚLI STARTUJE JARNÍ ČÁST 2.LIGY

 

Muži SKNH Klášterec nad Ohří zajížději v neděli 15. dubna do Čakovic, kde se od 11 hod sřetnou s lídrem tabulky TJ Avia. Podzimní duel vyhráli po vyrovnaném boji exligisté z Čakovic 23-19 a jasně tím naznačili, že chtějí zpět do nejvyšší soutěže. Naopak Klášterec, jakožto nováček soutěže, na podzim ztratil mnoho zápasů a bude bojovat o naději udržet druholigovou příslušnost.

 

 

 

 

Vážení,

chci poděkovat našim sponzorům za finanční či materiální pomoc v letošní sezóně 2011.Náš dík patří především těmto partnerům - Město Klášterec nad Ohří , Stanislav Pechouš - Autoškola , Severočeské doly a.s. Chomutov , IP Projekty Klášterec nad Ohří , Jeyes s.r.o. Kadaň , 4.ZŠ Klášterec nad Ohří a další.

Děkujeme.
Za SK NH Klášterec nad Ohří předseda oddílu.

 

 

 

PODZIMNÍ ČÁST SKONČILA

 

TJ PŘÍCHOVICE-SKNH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ 12-11 (8-5)

TJ VŘESKOVICE- SKNH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ 28-17 (13-8)

 

Národním házenkářům skončila podzimní část druhé ligy. Bohužel mužstvo z Klášterce nad Ohří přezimuje na posledním místě tabulky. Za slunečného ale chladného víkendu se odehrálo poslední dvoukolo. Klášterec zajížděl v sobotu do Příchovic a v neděli do Vřeskovic.Oba soupeři měli být pro žlutomodrý hratelní, ale sobotní prohra o branku poznamenala mužstvo natolik, že v neděli všichni hráči podali doslova katastrofální výkon. Hodnocení podzimu přineseme v nejbližších dnech.

 

Sestava SKNH-

IBL,MATĚJKA-VELEK, MARTÍNEK J., CHLÁDEK-SCHILLER, KULT, MARTÍNEK V., POSEKANÝ, KRATOCHVÍL M.

VEDOUCÍ-PECHOUŠ S.

 

 

DERBY LÉPE ZVLÁDL DOMÁCÍ ŽATEC

 

TJ ŠROUBÁRNA ŽATEC - SKNH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ  19 - 16 (10-8)

 

 

V chladném nedělním poledni začalo derby mezi domácím  Žatcem a hosty z Klášterce nad Ohří. Před zápasové prognózy pasovaly do role favorita hráče Žatce, kteří druhou ligu hrají několik sezón, a to vždy v popředí tabulky a naopak Klášterečtí jsou nováčkem soutěže. Úvod utkání však byl velice vyrovnaný. Soustředěný výkon obran obou mužstev měl za příčinu, že první branka utkání padla až ve 4.minutě zápasu a postaral se o ní útok hostů. Poté se však domácí dostali do náskoku dvou branek , který si udrželi až do konce poločasu. Ten druhý začal podobně jako úvod utkání. Dobrá hra obran vyčnívala nad útoky obou mužstev. Hostům se podařilo snížit na rozdíl branky a navíc v této situaci měli žlutomodří velkou šanci na vyrovnání, ale osamocený útočník Klášterce v tváří tvář brankáři Žatce neuspěl. Toto byla velká šance vyrovnat , ale bohužel se nepovedlo. Poté Klášterec v útoku spíše připravoval tresty na prostředku, které se dařily proměňovat až do té doby, než domácí tréner vyměnil brankáře a druhý golman se své šance ujal na výbornou. Výsledkem toho byla výhra domácích 19-16, nutno dodat, že vydřená. Klášterec však nezklamal a jako nováček 2.ligy hraje stále vyrovnané zápasy.


Sestava SKNH-

IBL, MATĚJKA-VELEK, MARTÍNEK J., KRATOCHVÍL D., CHLÁDEK-MARTÍNEK V., KRATOCHVÍL, POSEKANÝ, SCHILLER

TRÉNER- KRATOCHVÍL L.

 

 

 

 

OLÉÉÉÉ, PRVNÍ VÝHRA VE 2.LIZE

SKNH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ - TJ LITOHLAVY 18-12 (9-4)

 

Historicky první výhru ve druhé lize si připsali házenkáři Klášterce nad Ohří. Povedlo se jim to proti celku z Litohlav. Hosté se k utkání dostavili bez zraněného ostrostřelce Radka Tycara a na hře hostů to bylo znát. Říká se, že hru nedělá jeden hráč , ale poprvé jsme se mohli přesvědčit, že v tomto případě ano. Litohlavy si v útoku nevěděly rady, nedařila se jim střelba a herně se nedařilo ani hostující obraně. Naopak domácí do zápasu vstoupili s tím, že musí využít absence nejlepšího střelce soutěže a urvat konečně vítězství. To se povedlo. Domácí obrana od úvodu šlapala jako nikdy předtím, a když se hosté dostali ke střelbě, tak v brance stál jistý Ruda Ibl. Útok domácích od úvodní minuty hrál trpělivě a čekal na jisté příležitosti, které žlutomodří útočníci následně proměňovali.Poločas skončil vedením domácích 9-4. Druhá  půle začla odhodláním Litohlav s nepříznivým stavem něco udělat,ale tato snaha hostům vydržela pouze pár minut a poté opět domácí kontrolovali hru až do konce zápasu. A teď to hlavní, nezáleží na tom že ten měl tolik bloků, ten tolik získaných míčů, ten tolik minut,ten tolik gólů, hlavní je , že KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ POPRVÉ V HISTORII VE DRUHÉ LIZE VYHRÁL.


Sestava SKNH-

IBL,MATĚJKA-VELEK,MARTÍNEK J.,KRATOCHVÍL D. -KULT, SCHILLER, POSEKANÝ, KRATOCHVÍL M., KARLOVSKÝ, MARTÍNEK V.

TRÉNER-KRATOCHVÍL L.

 

 

 

OSEK NAD SÍLY KLÁŠTERCE NAD OHŘÍ

SKNH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ- TJ SOKOL OSEK  12-21 (6-12)

 

Sobotní duel vyzněl jasně pro Osek u Rokycan. Domácí do utkání nastoupili bez tří hráčů základní sestavy a to bez Jiřího Martínka, Petra Chládka a Jardy Příhody. Proto tréner domácích Láďa Kratochvíl musel experimentovat, hlavně v obraně .Bohužel to na dobře hrající Osek nestačilo a utkání skončilo jasnou výhrou hostů 21-12.


Sestava SKNH-

IBL,MATĚJKA-VELEK MARTÍNEK V., KRATOCHVÍL D.-KARLOVSKÝ,KULT POSEKANÝ, KRATOCHVÍL M., SCHILLER, SUCHÝ

TRÉNER- KRATOCHVÍL L.

 

 

 

TRÁPENÍ POKRAČUJE

SKNH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ - NH ŘEVNICE 17-19  ( 7-10 )

 

Trápení národních házenkářů Klášterce nad Ohří ve druhé lize pokračuje. I v nedělním kole nedokázali žlutomodří bodovat a bohužel se celek kolem kapitána Schillera ocitl na dně druholigové tabulky. Bohužel v tomto utkání nemůžeme najít nic pozitivního. Od úvodní minuty si hosté z Řevnic vytvořili náskok, který si chytrou hrou především v útočné části udrželi až do závěrečného hvizdu. Naopak, na domácích byla vidět nesoustředěnost a hlavně chyběla bojovnost z úvodu sezóny. Útočná činnost a hra je poloviční a nyní se ukazuje, jak velmi chybí zraněný Jaroslav Příhoda, který odehrál pouze dvě kola, než se mu obnovilo zranění kolena a následná operace ho vyřadí pro celý podzim. Pokud Klášterečtí chtějí bodovat v následujících zápasech, musí se VŠICHNI A NEJEN HRÁČI, vrátit k elánu a nasazení z minulé sezóny a úvodních kol. NIC STÁLE NENÍ ZTRACENÉ.


Sestava SKNH-

Ibl,Matějka-Velek,Kratochvíl D.,Martínek J.,Chládek-Posekaný 4, Kratochvíl M. 4,Karlovský 4, Martínek V. 4, Schiller 1, Kult

Tréneři-Kratochvíl L.,Malý

 

 

 

ZÁPAS DVOU ROZDÍLNÝCH POLOČASŮ

 

TJ JISKRA RASPENAVA - SKNH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ 18-10 (8-9)

 

Souboj severočeských oddílů nabídlo kolo druhé ligy. Do Raspenavy zajížděl Klášterec s přáním získat body do tabulky. A toto přání se v prvním poločase zdálo nereálné. Vyrovnaný průběh první části utkání nakonec vyšel o trochu lépe celku od řeky Ohře. Ale druhý poločas dopadl tragicky pro hosty, kteří za druhých 30 minut dokázali vstřelit pouze jediný gól!!! Tréneři Klášterce však s tímto nemohli nic udělat, neboť k utkání cestovali pouze tři útočníci.

 

Sestava SKNH-

Ibl,Matějka-Velek,Martínek J.,Kratochvíl D.,Chládek-Kratochvíl M.,Schiller,Posekaný

 

 

KLÁŠTEREC ZÍSKAL ZA VÍKEND POUZE BOD

 

 

KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ - TJ VŠENICE        17-21

 

KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ - TJ EJPOVICE      16-16

 

Velkým zklamáním skončil uplynulý víkend pro národní házenkáře Klášterce nad Ohří. Po sympatické hře z úvodních kol, přišlo vystřízlivění hned v sobotu proti celku TJ Všenice. Domácí nastoupili až příliš sebevědomě do tohoto boje a ihned od úvodu bylo znát, že pro celé mužstvo to nebude ideální den. Nedařilo se v brance,v obraně a ani v útoku, snad jen Milan Kratochvíl, autor 11 branek, herně vyčníval nadevšema. To ale bylo málo. Všenice, ač nepředvedly super výkon, tak bohužel vyhrály 17-21.

Do nedělního utkání modrožlutí domácí vstoupili s větším odhodláním. Obranná hra byla v úvodu dobrá, ale bohužel útok pokračoval ve víkendovém trápení, což znamenalo tříbrankové vedení Ejpovic po prvním poločase. Druhá část utkání začala stejně jako ta první. Obrana sbírala balony, útok toho však nedokázal využít. Nic tedy nenaznačovalo tomu, že by zde Ejpovice měly zanechat nějaký ten bod. Posledních deste minut ale přišla změna. Útok domácích se probudil a začal si vytvářet šance, které se i proměňovaly. Čtyřbrankový rozdíl byl smazán, přispěl k tomu i neproměněný pokutový hod hostů v závěru a chycený trestný hod po závěrečném hvizdu sudího. Bod za víkend je velkým zklamáním, zvláště výkon v sobotním duelu se Všenicemi, ale závěr s Ejpovicemi dávají opět naději do dalších bojů.Bohužel o víkendu chyběl střelec Jarda Příhoda, jeho "bolavé koleno" ho nepustilo do hry. Snad někdy nastoupíme v kompletní sestavě.

Víkendová sestava SKHN:

Ibl, Matějka- Velek, Martínek J., Chládek, Kratochvíl D.-Kratochvíl M., Schiller, Posekaný, Kult, Karlovský, Martínek V.

Tréneři-Malý a Kratochvíl L.

 

 

 

 

  

 

OPĚT SMOLNÁ PROHRA

 

TJ SOKOL PODLÁZKY  - SKNH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ 28-24 (13-13)

 


p9040589.jpgV neděli 4.9. sehráli národní házenkáři své druhé utkání ve druhé lize. Po domácí prohře s Čakovicemi tentokrát klášterečtí neuspěli v Podlázkách u Mladé Boleslav a prohráli 28-24. Bohužel scénář zápasu se podobal minulému utkání. Výborný první poločas, který skončil 13-13. Druhý poločas začal opět brankovými hody.Poté opět odmlka útoku Klášterce ,kterou domácí využili a odskočili na rozdíl 3-4 branek. Hrála se kvalitní házená s mnoha pěknými akcemi.Domácí vždy dokázali odpovědět na branku Klášterce, který má za sebou dvě utkání s favoritama soutěže a nyní se už musejí sbírat body. V obraně Klášterce nemohl pro zranění nastoupit Jiří Martínek a v brance stále chyběl Ruda Ibl, který však již příští týden bude k dispozici.

 

Sestava a branky SKNH-

Matějka-Velek, Kratochvíl D., Chládek-Martínek V. 9,Příhoda 8, Posekaný 3, Kratochvíl M. 3, Schiller 1, Kult

Tréner Malý

 

 

 

 

 

 

Klášterec v úvodu nezklamal

 

Klášterec - Čakovice 19-23 (8-11)

 

Muži SKNH Klášterec nad Ohří v neděli odehráli své historické první utkání ve druhé nejvyšší soutěži. Do Klášterce přijelo exligové mužstvo z Čakovic, které se netají tím, že chtějí opět zpátky do nejvyšší soutěže. V týmu Čakovic válí Lukáš  Zimmermann, který v minulé sezóně ovládl tabulku střelců v nejvyšší soutěži. Čakovice před sezónou navíc posílil střelec Pešek ze Staré Huti, a proto by se zdálo, že utkání bude v jasné režii exligového celku. Klášterečtí však do utkání šli správně nabuzení a s odhodláním favorita potrápit. A to se také povedlo. Výborný start do utkání znamenal, že domácí vedli 5-2. Následně se však na chvilku odmlčel domácí útok a hosté srovnali na 6-6 a následně se dostali do vedení. První poločas skončil 8-11 pro hosty. Druhý poločas začal přestřelkou. Doslova co útok, to gól. V této chvíli by prospělo vystřídání brankáře Matějky, který první poločas odchytal velice slušně, ale bohužel druhý brankář Ibl je na dovolené v Chorvatsku. Borci z Čakovic, si zkušeně skóre hlídali až do konce a utkání nakonec skončilo 19-23 pro hosty. Před utkáním panoval u domácích strach ze soupeře, ale předvedená hra a bojovnost udělala z utkání pěknou podívanou. Výkon je příslibem do dalších bojů.....Utkání s přehledem řídil pan Votava ze Žatce.

Sestava a branky SKNH:

Matějka-Kratochvíl D.,Velek, Martínek J.,Chládek - Martínek V. 9,Příhoda 8, Schiller 1, Kratochvíl M. 1, Karlovský, Posekaný, Kult

Tréneři- Kratochvíl L., Malý J.

 

 

 

Historický okamžik se blíží

SK NH KLÁŠTEREC - TJ AVIA ĆAKOVICE

28.8.2011 V 15 HODIN

V neděli 28.8. v 15 hod přepíší muži historii svého klubu. Poprvé se představí ve druhé nejvyšší soutěži. Parta nadšenců, kteří začli tento sport hrát před 10 lety se neuvěřitelně dala dohromady a výsledkem bylo vítězství v OP v minulé sezóně. Nový, druholigový ročník již je za dveřmi a žlutomodří se představí doma  proti exligovému celku TJ Čakovice. Tento klub s bohatou tradicí,který několikrát získal mistrovský titul  v minulé sezóně neuspěl v 1.lize a po dlouhých letech sestoupil do druhé ligy. Pro Klášterecký tým to bude opravdový test, ale všichni věříme, že bojovnost a nadšení pomůže domácím potrávit favorita.

 

 

 Nové tváře v týmu Klášterce

Sezóna začíná sice až koncem srpna, ale házenkáři Klášterce se připravují již na novou.Tým, který minulý rok vyhrál OP zůstal pohromadě.Naopak, trénerské duo Kratochvíl a Malý budou mít k dispozici nové hráče. Z nedalekého Chomutova jich přichází hned osm. Brankář Ibl, obránce Velek a útočníci Kult a Vladimír Martínek již v minulé sezóně v Klášterci působili, novými tvářemi jsou obránce Jiří Martínek a útočníci Karlovský a Příhoda. Na dobré cestě je také příchod brankáře Vladimíra Kuriala, pro fanoušky národní házené neznámý hráč, ale Vláďa několik let chytal handball za Chomutov v 1. a ve 2. lize.