Jdi na obsah Jdi na menu

Opět je tu nový školní rok...

30. 8. 2013

 Školní rok 2013/2014 začíná i v CIK-CAKu!

 

Pod hlavičkou TJ Sokol Bezděkov ve školním roce 2013/2014 fungují 4 taneční skupiny pod vedením Mgr. Hany Jehlíkové a Bc. Mirky Jehlíkové – Mikro CIK-CAK, Mini CIK-CAK, CIK-CAK a CREATIVE.
Všechny skupiny se pravidelně zúčastňují nejrůznějších kulturních akcí v rámci obce a jejím okolí. Dále také reprezentují na pohárových, ale i postupových soutěžích konajících se v Klatovech, Plzni, Praze, Chrudimi a Litoměřicích.
Taneční kroužky celkem navštěvuje 57 tanečníků a tanečnic ve věku od 3 do 25 let.
 
Náplň a cíl kroužků:
Kroužky se zaměřují na základní taneční a akrobatickou průpravu a správné držení těla. Naše taneční výuka klade důraz na správnou koordinaci pohybů horních a dolních končetin a na rovnoměrné svalové zatížení. Snažíme se tanečníky a tanečnice motivovat tak, aby jejich taneční vyjádření vycházelo z radosti a nadšení z pohybu!

Podle věkových kategorií si tanečníci a tanečnice postupně zkoušejí nejrůznější taneční styly (dětské hříčky, aerobic a zumba, umělecký a muzikálový tanec, latinsko-americké tance, modern a jazz dance, retrodisko a různé žánry street dance s prvky break dance, atd.) nebo práci s nejrůznějšími náčiními (např. stuhy, šátky, deštníky, hole, míčky, klobouky, step bedny apod.).


Kroužek je otevřený i pro další nadšené zájemce!

 



Další informace na emailu: 
cikcakdance@gmail.com