Jdi na obsah Jdi na menu
 


4STORY

17. 6. 2012

 

Popis online hry 4Story:

Browser hra 4Story online - Dvě říše zmítající se v hořké válce mezi sebou. Vzpomínky kdysi mírumilovného světa blednou. Jsi připraven pro boj za pravdu a sjednocení? Dokážeš vyléčit rány kontinentu?

Podpoř jeden ze dvou národů, Valorian nebo Derion v jejich nekonečné válce o vládu a pravdu v Iberii, tvém novém světě. Každá populace má svou vlastní a jedinečnou historii - nyní je čas, aby jsi začal psát ty tu svou!

Bojuj za mír!
Mystický svět Iberie je hluboce raněn. Po staletí zde zuří válka mezi národy Valorianů a Derionů - bitva o nadvládu nad kontinentem a jeho historií. Tvým úkolem je odhalit skrytou pravdu a spojit království. Postav se výzvě magií či svaly! Jen ten, kdo věří svým instinktům a ne jen tomu, co vidí, odhalí na své cestě mnohá tajemství.


Hlavní rysy
Četné questy, vzrušující atmosféra a audiovizuální prezentace NPC vám zajistí hodiny zábavy.
Přístup do uzavřených oblastí (dungeony) pro samostatné skupiny hráčů, riskantní dobrodružství a fantastické odměny čekají na tebe.
Přímý boj proti ostatním hráčům v každodeních dobyvatelských válkách a odměny v případě vítěztví.
Vytvářet skupiny a společně s ostatními hráči získávat zkušenosti, řídit strategické bitvy za použití systému strategických příkazů v reálném čase.

 

webová stránka:www.4story.cz

cena:zdarma

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář