Jdi na obsah Jdi na menu

Něco o mě

13. 5. 2011

Ahojky , mám nově založené stránky . Dříve sem je měla s mojí nejlepší kamarádkou ale ta se teď se mnou pohádala a začala se bavit s partičkou kterou nesnášim . Mám ale teď spoustu nových kamarádek které nevěří jak nám to mohla udělat .

To je jedno , přejdeme ke mně .

Tak moje jméno je Terka Netrestová chodím do 5 třídy a je mi 11 let . Moje přezdívka je třeba Terý , Terka a  Terr tohle jméno mám na FB .Tak teď vám představím mojí rodinu : Moje mamka se jmenuje Jiřina a můj taťka se jmenuje Lukáš za pár dní jim bude 33 let . Také mám mladší sestru která se jmenuje Lucka . Někdy se hádáme ale to jue u sourozenců běžné . Po velkých prázdninách půjde do školy . Máme několik zvířat , pejska ten se jmenuje Oliver a morče sem dostala k 7 narozeninám a jmenuje se Korálek , pojmenovala sem ho tak protože má nádherný očička jako korálky . ♥ Dále máme ryby ale ty jména nemají , měly sme andulku ale ta nám umřela , byl to Ferda ♥ S rodinou už je to asi vše předky vedět nemusíte.

Teď   vám představím moje koníčky . Ráda sportuji , už 3 roky dělám Atletiku u nás ve škole . Dále ráda zpívám a tancuju , chodím do školního sboru a nově dělám Dance Aerobik . Moje teta ráda fotí tak sem to po ní asi zdědila . Babička umí kreslit a já teda asi taky když mi to ve škole všichni říkaj . Také s druhou babičkou luštím křížovky a s tetou venčím pejsky . Mám je ráda ♥ Mám ráda přírodu , vždy když jsme na chatě tak někdy udělám pro ségru anaší kámošku na chatě soutěže o lízátko nebo tak . Za cca 2 hodinky zrovna jedeme na chatu , tak tu moc dlouho nebudu . . . 

 

                                         Zatím  Terr ♥

 

 

Náhledy fotografií ze složky Naše Foto ♥

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář