Jdi na obsah Jdi na menu

Superstár 2011 - Fïnalisti , zákulisí , rozhovory a můj zážitek

Ahoj , neměla jsem čas . Musela sem se učit Matematiku na Postupové testy , naštěstí jsem udělala všechny 4  ♥

Přejdeme k  tématu . . .

Finalisti TOP 12 :

 

 

Petr Ševčík :

Říká o sobě : I kdyby stačilo deset slov, nedokázal bych zvolit ta správná.

http://superstar2011.nova.cz/clanek/soutezici/petr-sevcik.html

 

 

Michal Šeps :

Říká o sobě : Jsem obyčejný rastaman  :-D

http://superstar2011.nova.cz/clanek/soutezici/michal-seps.html

 

 

 

Monika Povýšilová :

Říká o sobě :  Jsem přátelská, usměvavá, vtipná a vlastně úplně normální. 

http://superstar2011.nova.cz/clanek/soutezici/monika-povysilova.html

 

 

Klaudia Papová :

Říká o sobě : Som zábavná, extravagantná, priateľská, milá, flexibilná, komunikatívna, cieľavedomá, presná, spoľahlivá, pozitívna.

http://superstar2011.nova.cz/clanek/soutezici/klaudia-pappova.html

 

 

 

Celeste Rizvana Buckingham :

Říká o sobě : Není to tam uvedeno . . .

http://superstar2011.nova.cz/clanek/soutezici/celeste-rizvana-buckingham.html

 

 

Martin Harich :

Říká o sobě :  Pri pohľade do zrkadla mám pocit, že vyzerám celkom normálne.

http://superstar2011.nova.cz/clanek/soutezici/martin-harich.html

 

 

Simona Fecková :

Říká o sobě : Som komunikatívna, zodpovedná, veselá, priama, výrečná, sebavedomá, citlivá, ambiciózna, trochu hlucná a niekedy aj výbušná.

http://superstar2011.nova.cz/clanek/soutezici/simona-feckova.html

 


 

Martin Kurc :

Říká o sobě : Jsem milý, přátelský, komunikativní, líný, vtipný, spolehlivý, tvrdohlavý, učenlivý, slušný, kolektivní

http://superstar2011.nova.cz/clanek/soutezici/martin-kurc.html

 

 

Matěj Piňák :

Říká o sobě : Som charizmatický, komunikatívny, hravý, skromný, šikovný, šarmantný, dobrodružný, flexibilný.

http://superstar2011.nova.cz/clanek/soutezici/matej-pinak.html

 

 

 

Alžběta Kolečkářová :

Říká o sobě :  Jsem bohém, společenská, bavič, dobrosrdečná, spontánní, tvrdohlavá, cílevědomá, upřímná a nebojím se.

 

 

 

 

Gabriela Gunčíková :

Říká o sobě : Jsem ctižádostivá, zapálená, netrpělivá, tvrdohlavá...

http://superstar2011.nova.cz/clanek/soutezici/gabriela-guncikova.html

 

 

 

Lukáš Adamec :

Říká o sobě : som zábavný, húževnatý, odvážny, priatelský, optimistický, usmievavý, spolahlivý, ctižiadostivý, úprimný, priamočiary :)

http://superstar2011.nova.cz/clanek/soutezici/lukas-adamec.html

 

Moje Příběhy :

 

1. Autogramiáda - Galerie Harfa

 

Jak Leoš Mareš položil tu hádankuá kde bude další autogramiáda , dávala sem pozor ale ani 5 sekund mi netrvalo než sem na to přišla . Protože řekl : Autogramiáda se bude konat v Nákupním centru který se nazývá podle hudebního nástroje a začal předvádět hru na harfu . Letěla sem za rodičema a ptala se jich jestli tam půjdeme. Když mi to dovolili šla jsem zavolat kamarádce Dianě , jestli může jít se mnou . Mamka jí to dovolila. Autogramiáda byla od 16:00 a byl tam hodinový koncert a apotom autogramiáda . . .Finalisté zpívaly společnou píseň Nevzdávám na které jsem závislá ♥ A také každý zpíval sám .

 

Po koncertě sme stály dlouhou řadu , neboli spíše chumel . Protože jak husy sme tam fakt nestáli . .  .Všichni se cpali bylo ještě k tomu děsné vedro a dusno . Stáli sme tam asi už přes Hodinu a rodiče s mojí sestrou odešli o kousek dál na hřiště kde si ségra hrála . Hm, stáli sme tak a Diou . Bylo to hrozný , všichni nám šlapali na nohy a strkali do nás , měli sme nevýhodu že jsme tam byli skoro nejmenší !! Stály sme od Superstárů už jen asi 3 metry a oni oznámili že už je KONEC ! My sme se málem , nesprostě řečeno pokakali . Jako stát tam dohromady i s koncertem přes 3 hodiny a nemít ani jeden podpis fakt naštve ...Oni sice rozhazovaly zbytek kartiček ale jen dopředu takže sme měli hold smůlu . A zapoměla sem na to že tam byl chlap bez trika kterej tam pořád něco zpíval . No ale on kartičky měl , protože byl velikej a všichni se ho báli když se cpal . . . A to byl na stejný úrovni jako my !!

 

 

2. Superstár - Incheba ARÉNA

 

Tak byla jsem normálně na Facebooku a psala sem si s mojí kámoškou Ralčou . Ona chodívala na superstár každé pindělí a zrovinka byl pátek . Ona mi napsala jestli nechci jít s ní . Já to hned běžela říct rodičům ale oni mi to moc nechtěli povolit . Mamka totiž měla v pondělí Narozky ale táta pak chytil nějakou chřipku takže by stejně žádná oslava nebyla. Potom  mi Ralča napsala jestli nehci 2 lístyk . řekla sem že jo a zavolala jsem Dianě , ale ta nemohla protože jí přijela návštěva z Německa . Tak sem zavolala mojí 2 nejlepší kamarádce Zuzce , která mohla jít se mnou . . .

 

V pondělí ke mně přišla Zůza domů , nalíčili sme se a vzali si na sebe podobné oblečení (Hippies halhoty , růžová blůza a 2 vestičky mojí ségry Lucinky ) . Vyšli jsme asi v 17:20 s mím tátou na autobus . Tím sme dojeli na nádraží Holešovice kde jsem měla v 18:00 sraz s Ralčou . Ralča přišla a ještě sme čekali na 2 holky . Dojížděli sme kousek tramvají tam kde bývá matějská pouť.Čekali sme tam na poslední holku z naší partičky . Tam sme šli v menším davu a postavili se do řady, nebo spíše zase chumlu . Táta odešel a my sme čekali. STáli sme tam přibliožně hodinku a půl než sme se dostali na řadu . Tam nám skontrolovali věci a mohly sme se jít usadit . Málem nás nechtěly pustit si sednout ale naštěstí sme je překecaly. Měli sme po sobě všude načmáraný Gabriela Gunčíková,Gábi , Gabča a také sme tak blbý že na tváře sme si napsali lihovnou velký Géčka.

 

Aréna byla obrovská a krásná. Všude to svítilo modře a objevovali se tam reklamy . Asi tak cca 15 minutek před začátke tam přišel Domča z MTV a říkal nám kdy můžeme tleskat atd . . . Začala úvodní znělka , ale za náma seděly fotografové kterří nám pokaždý vynadali když sme si stoupli nebo mávali plakátama. Bože !! Pak tam přiběhl Leoš s Tynou a naše parta začaly řvát na Týnu ať zazpívá a najednou to začal řvát celý sál . A tak tedy zazpívala ale pod podmínkou že budeme zpívat s ní a tak sme zpívaly úryvek z písničky Príběh kterou nazpívala s Rytmusem . Začali něco povídat a potom se na podiu objevilo top 12 finalistů s písní Nevzdávám. Také tam vystupovala slovenská zpěvačka Katarína Knechtová . Po přestávce těsně před vyřazováním sme šli k podiu a byli o nej opřený . Začali vyřazovat mezi Lukynem a Míšou . FGandila sem Lukášovi . Vypadává Michal Šeps " To jsme si se Zuzkou ulevili a začali jásat . Po skončení přímého přenosu na nově začali natáčet rozhovory na MTV .

 

To bylo něco . Byla tam Hanka s Dominikem a mávali na nás . Hanka dělala rozhovor s Michalem a Dominik s Gabčou a Lukášem . A normálně Lukáš se na nás pořád usmíval a adopkonce nám i mával .. Áááá ! Po skončení MTV byli podpisi . Konečně sme nějakej sehnala , sice né od mích favoritů ale je dobře je jich pár mám. Podepsala se mi Celëste a Petr Ševčík s Harichem. Vycházeli jsme ven z Arény a potkali Mareše . Měl tam ochrřanku která nás pořád odstrkovala . A na Zuzka takový : Jé , Ahoj , promiň " Má i jeho podpis ale já ne !

 

A pak nás vyzvednul můj Tatka , a šli sme domů . Zuzkus me dovedli k jejímu baráku a její mamka zrovna venčilka jejího pejska NELČU ♥ Bylo to Super . Ale kdyvbych nedostala lístky od Ralčy tak bych toto nezažila ... Takže ti moc děkuju seš  bezvadná  ♥ ;)

 

 

Co si myslím  o Finalistech ?

 

 

 

Petr Ševčík :No Coment . . .


 

 

 

 

Michal Šeps : To je snad všem jasný . . .Prostě MAGOR kterej zpívá Reagge !*


 

 

 

 

 

 

Monika Povýšilová : Hrozně simpatická dívčina , mílá a talentovaná !*


 

 

 

 

Klaudia Papová : No , v televizi vypadá divně ale když sem ji viděla na živo tak sem si řekla že je docela , docela v pohodě !*


 

 

 

 

 

 

Celeste Rizvana Buckingham : Teenagerské vtipné trdlo , řekla bych že je to pěkný číslo !*


 

 

Martin Harich : Prostě trochu talentovaný a bezvoký PAKO !*


 

 

 

 

Simona Fecková : Namyšlená a žárlící BOMBA !*


 


 

 

Martin Kurc :  Má moc chlupatý obočí , je to sice docela pohlednej kluk ale trošku tvrdohlavej a legrační !*


 

 

Matěj Piňák : Nesimpatickej a přijde mi docela namyšlenej ! *


 

 

 

 

 

 

Alžběta Kolečkářová : Zodpovědná holčina , taková hodná a vtipná  !*


 

 

 

 

 

 

Gabriela Gunčíková : No u mě Superstár vyhrála . Je uplně v pohodě !*


 

 

 

 

Lukáš Adamec : Mno . . . Lukyn je celkem v pohodě , vtipnej a celkem hezkej ! *


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář