Jdi na obsah Jdi na menu
 


Reklama na Toyotu

29. 4. 2011

    Chtěla bych se s Vámi podělit o zážitky z natáčení reklamy na auto značky „TOYOTA“. Začalo to tak, na konci března mi zavolal kamarád, který pracuje pro televizi, jestli bych mohla svého psa půjčit do reklamy na TOYOTU. Souhlasila jsem a s Badem jsme 1.4  a 2.4.2005 jeli na natáčení. Reklamu natáčeli producenti s režisérem ze spojených států. Bad se jim velice líbil, pořád ho chodili hladit a obdivovat. Badík to oplácel olizováním, zkrátka byl ve svém živlu.

Badova role byla jednoduchá: Stát v klidu a přirozeně se starým pánem, který sedí na autobusové zastávce a čeká na autobus. Mezi tím jede stará obouchaná Toyota, ve které jedou dva mladíci v kvádrech na svadbu. Před zastávkou začne jejich auto skákat a valit se z něj hustý dým, auto zastavuje a vystupují z něj dva hoši. Nejprve auto okukují a pak mobilem kamsi volají. Za nimi se velkou rychlostí řítí krásný červený kamión s nápisem TOYOTA , který v těsné blízkosti prudce zabrzdí. Z kamionu vyskakují profesionální automechanici, kteří mají na sobě červeno-bílé kombinézy a začnou ze starého auta dělat nové.

Všechny záběry se různě po kouskách zkouší a opakují pořád dokola. Pak se stříhají až do podoby, kterou diváci vidí na obrazovkách.

Tato reklama obletí celý svět, takže novofundlandský pes bude zase o něco známějším.

Perličky z natáčení:

Při první zkoušce si Bad usmyslel jít za mnou a tak starého pána odvlekl na druhou stranu silnice, kde jsem stála. Bylo štěstí, že to pán ustál a neupadl. Pak už Bad pochopil, že mu nikam neuteču a začal se chovat jako opravdový filmový profesionál.

Za ty dva dny natáčení jsme s Badíkem byli pěkně unaveni. Není to nic jednoduché hrát ve filmu ať reklamu či hlavní roli.

/Věra Čermáková/

 

Náhledy fotografií ze složky Bad od Trojské skály

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář