Jdi na obsah Jdi na menu

Dantes je volný !

6. 11. 2014

Na poslední chvíli se nám uvolnila rezervace na našeho pejska - původní zájemce si jej z rodinných důvodů bohužel nemůže vzít...

Pejsek má 7 týdnů, je 3x odčervený, očkovaný a také již tetovaný (má krásné číslo 17011). Odchovávám štěňátka doma, v rodinném domě s velkou zahradou. V jednom z pokojů mají svůj pelíšek (je to taková prostornější porodní bedýnka), ale většinu času si hrají volně v pokoji či na zahradě (samozřejmě zatím stále pod mým dohledem). Krmím velmi kvalitním krmivem, a jelikož byly jen dvě štěňátka, jsou skvěle živeny už od narození :-)

Má nádhernou zlatavou barvu a relativně klidnou povahu - tedy pokud se zrovna nerozhodně řádit :-)

 

Jeho táta ASHBURY ANGEL HEART "Eliott" je francouzský pes, šampion několika zemí Evropy, úspěšný absolvent několika náročných pracovních zkoušek a vícešampion Evropy z roku 2011. Je ovšem navíc skvěle prověřen na desítkách potomstva s výbornými výsledky jak zdraví, tak také výstavních i pracovních úspěchů: http://ashbury.golden.free.fr/ashbury_angel_heart.htm. Tohohle psa mít v rodokmenu je čest a mám obrovskou radost, že po něm mám ještě i fenečku DELICES, která zůstává doma. Více štěňátek se nám bohužel nezadařilo...

 

Máma EVIDOG Honey je zlatá fena, původem ze Slovenska, po skvělých rodičích Multi Ch Atrey Evidog a Multi CH Angua of Anavy. Kromě klasických OVVR absolvovala také Podzimní zkoušky: https://goldendoggies.estranky.cz/clanky/nasi-psi/honey-evidog.html. Je šampionkou Polska a také získala titul "Nejlepší pracovní pes výstavy" v Polsku (Speciální výstava zlatých retrieverů, Swierklaniec 2014). 

 

Spojení s Eliottem je pro mně snové spojení, ani jsem nikdy nedoufala, že vůbec se tenhle sen stane skutečností. Na Honey je to velmi vhodný pes, ať už z hlediska zdravotního či exteriérového - podívejte se na PEDIGREE S FOTKAMI !!

Předpokladem tedy je, že s Danteskem můžete směle jak na výstavy, tak také na pracovní zkoušky - kde se také doufám budeme potkávat. Samozřejmě věřím, že především bude milovaným členem své rodiny :-)

dantes-web-srdicko.jpg