Jdi na obsah Jdi na menu
 


Můj příběh -Mary Kate and Ashley

 Pospěš si Chloe! Volala třináctiletá Riley Carlsonová na svou sestru.Podej mi ten seznam.Na ,já bych navrhovala West Malibu Beach.Hmm a já Pubu school řekl jejich otec Josh Carlson .Já bych brala taky West Malibu Brach řekla Riley. Je to na vás děvčata řekla jejich matka .A navíc Tara a Siera tam jdou taky .Tak je to rozhodnuto ,řekli Chloe a Riley .Riley přijdeme pozdě řekla chloe druhý den ráno.Riley si právě narovnávala vlasi ručníkem a Chloe už byla v kuchyni a Manuelo ji podával svačinu. Paní Carlsonová a pan Carlson ještě spali .Chloe už slyšela dupot na schodech ,Riley měla ještě mokré vlasy ale už utíkala za sestrou a najednou se objevil Larry (miluje Riley už od školky)Riley půjdeš se mnou ven ,řekl Larry .Ne! No a co já se tě stejně budu ptát pořád .Riley raději šla zadem a připojila se ke Chloe za domem .První den už čeká !Ahoj West Malibu Beach!

Riley a Chloe skončila první hodina a vytáhkly lístečky s čísly sříněk Chloe měla skřínku
368 a Riley 369.Dobrý jsme vedle sebe , konstatovala Riley a odemkla skříňku .Děvčata si nachystala věci na další hodinu.Chloe měla Dějepis a Riley Pracovní činosti .Riley vešla do třídy a řekla si "a né''
Protože uviděla Larryho .Dobrý den studenti pozdravila Paní učitelka , je to si ty ahoj já sem paní učitelka Sendrsnová ,představila se paní učitelka. Sedni si k Larrymu je to náš nejlepší žák.
No nazdar, řekla si Riley .Říkala si něco ,ale nic řekla Riley ,a posadila se. Zato Chloe se měla docela dobře protože seděla vedle Tary a Dějepis měla ráda takže si to vlastně užívala , ale potom jim učitelka řekla že budou příští týden psát hodinovou práci.To je hrůza ,řekla Riley ,Chloe když došla ke skřínce .
Co se děje ?,zeptala se Chloe. Hádej? ,sedím s Larrym .Tak to je hrůza my zase píšem příští týden hodinovou práci z Dějepisu, odvětila Chloe .No jo ale tebe Dějepis baví ale mě sedět s Larrym vůbec,najednou zazvonilo ale dívky to neřešily protože měli volnou hodinu a tak šli do jídelny na svačinu
Ale pro neštěstí Riley nevěděla jak se ovládá automat na pití a pocákala Chloe triko .Tak to se ti povedlo , řekla Chloe své sestře .Teď budu muset být ještě celý4. hodiny v tomhle ,fakt díky.
Já se fakt omlouvám Chloe. Díky ale omluva mi tričko nevypere.Tak to je fakt dobry první den.Tak víš co pojd pujdem vedle do obchodáku a já ti koupím jiný zatím si pujč moji mikinu,díky.Hmm
To se mi líbí řekla Chloe v pátém obchodě , tak to ukázala Chloe na tyrkysoví top .A kolik stojí? ,zeptala se Riley.150 řekla Chloe .Tak jo tak jdeme. Chloe a Riley došly domů a sedly si na gauč a pustily si televizi v tom přišla jejich matka a vyhnala je psát si úkoly . Ježiš to je těžký naříkala Chloe nad testem z Dějepisu. V tom se objevil v okně Larry .Jak si tam vilezl?,zeptala se Riley, po žebříku přece,odpověděl.
Riley pujdeš se mnou na rande,ani náhodou ,odpověděla Riley .A teď prosím běž musíme spát.Tak ahoj ,řekl Larry a slezl dolů.Riley a Chloe se převlékly a zalezli si do postelí , tak dobrou Riley , řekla Chloe a zhasla lampu.Dobrou.Druhý den ráno se jim stávalo o něco líp protože je neotravoval Larry , vlastně to bylo poněkud divné .Chloe se vzbudila jako první a probudila Riley . Není ti divné že tady není Larry ? , řekla Chloe. Ano je mi to hodně divné a najednou ho uslyšely a obě letěli k oknu div se nepozabíjeli . Kdo to s ním je ,zeptala se Riley. Asi jeho nově vyhlídnutá láska tak se dívej jak se k sobě mají,odvětila Chloe .Hmmmmmmm. No to mi říkej že ti to najednou vadí kdyť si Larryho nemohla ani vidět. No jo ale je to divný když kolem tebe najednou nelítá jako nějakej poslíček ,řekla Riley. Riley žarlí žárlí žárlíííííííííííí, tak to ji doprovázelo celou cestou do školy. No a po úmorné škole už se jim chtělo jen spát spát a spáááááááát.
.Druhé ráno vstala dřív Riley a šla do koupelny.Byla sobota takže nemusela vstávat do školy taky bylo už 9:30.Chloe probudil smích nějaké holky a myslela si že je to Riley a zavolala Riley nesměj se jak čarodějnice ale Riley na ni vybafla z koupelny .Hm Riley myslela jsem že si venku s Larrym . Jak bych mohla je zblázněný do té nány tak poslouchej "Á Ashley ty si úžasná¨Ale Riley nepřeháněj to kdyť můžeš být ráda.Tak hele něco ti řeknu jako robot.Popis Ashley:As-hley je ma-lá blon-dýn-ka a má tlu-stej za-dek .Chloe nechtoho to je hnusný ,řekla Riley .Tak víš co pozveme ji abychom zjistily kdo to vlastně je ,tak jo .Po obědě se děvčata ustrojila do stejných šatů a šly pro Larryho,týd týd ze dveří vyšla Larryho máma a řekla že Larry je s Ashley .Oh děkuji .Tak Riley proč ses jí nezeptala kdo je Ashley .Já nevím ale najednou je přerušil táta a řekl že jedou k babičce ať se jdou sbalit .Takže místo řešení problému jedeme k babičce .Hmmm cesta byla klidná stavily se u Mc donalda a začaly se hádat co si dát.Ale za chvíly dojeli k babičce no bylo půl 11 v noci takže musely jít spát.Tak dobrou Riley ,dobrou.
Ráno Riley a Chloe sešly ze schodů a chtěli si dat lupínky čoko ale v tom je vyrušila babička a řekla ať jdou do venkovní kuchyňky že tam mají zdravou snídani .Po snídani si děvčata sedla na studni a nudily se najednou přišly na zahradu nějací kluci a Riley se zeptala co tu dělají a oni řekli že jejich babičce pomáhají se zahradou že jinak chodí na školu West Malibu High v Kalifornii .A najednou to Chloe trklo to je Travis a Alex nejhezčí kluci ze školy , nechtěly byste provést po okolí?Jo klidně a šli do stájí osedlat koně . Jeli hodně daleko ale užívaly si to Riley pořád zvonil mobil a byla to Leslie a chtěla poradit šaty:ale Leslie já nejsem v Kalifornii . No tak přijeď ! Ale já sem v Crowley Cornes ,a tak promiň
že sem tě rušila . Za hodinu šly hlubokým lesem a Chloe se zeptala kam je to vedou?!Nechte se překvapit.(-o pět minut později)Oh to je úžasný- byly u hlubokých vodopádů kde voda zářila jako drahokamy a křišťály . Oh tak to je paráda mužem se jít koupat!!!!!!!!Travis šel vzal Chloe za ruku chitil se provazu a ju hů už letěly nad vodou a zhoupli se hop a už byly ve vodě.Alexi pojď to zkusit . Alex vzal za ruku Riley a ju hů už se váleli ve vodě s nimi.Cákali a potápěli se a shazovali se ale už bylo půl sedmé takže musely jet zpátky.Cesta zpátky ale nebyla tak dlouhá a tak byly doma za půl hodiny a rodiče jim dovolily být ještě hodinu venku. Tak šly do vedlejšího města a celé dvě hodiny seděly v kavárně a povídaly si. Pak se Chloe podívala na hodiny a řekla si ,jejda to už je tolik ve spěchu zaplatily a uháněly domů. Doma už je rodiče čekaly na verandě a byly strašně naštvaní protože dívky , přišly o hodinu později takže jim daly domácí vězení a poslaly je spát. Dobrou,dobrou .
Dobré ráno Riley a Chloe,řekla babička.Ahoj babi .Jak se máte?Dobře a ty babi? No děvčata já taky dobře dnes po obědě pojedete domů!!!!!!!!!To je škoda. Ano pro mě ano nemá mi kdo spravovat zahrádku.Tak Víš co my ti pomůžeme .Za půl hodiny už klečeli v hlíně a trhali plevel ze záhonu mrkví.Pak šli na oběd . Byl jejich oblíbený čokoládový nákyp.Mhh babi ty děláš nejlepší nákyp.Joo.
Dívky už jedeme nechcete si snad ještě přidat ???:-).Ne tati babička nám to dá do auta.Tak ahoj babi máme Tě rády .Ahoj.Achjo u babičky je to vždycky super.Jo to jo.Ale aspon můžeme zjistit to s Larrym.No vidíš úplně jsem na to zapomněla.Tak si povídali a najednou máma říká :"Dívky podívejte tady je Larry.,,.Aha my už jsme doma . Tati zastav nám. Ríkají dívky . Tak jo ale do hodiny doma.Jo jo neboj.Riley se řítila k Larrymu. Riley počkej volá Chloe.Ale Riley už byla u Larryho a říká Larry kdo to je co tady dělá….?Hej Riley to je moje sestřenka Ashley. Oh aha ja už jsem myslela že je to tvoje holka ,promin.No Ashley to je Riley moje sousedka. No jo to by stačilo řekla Chloe. Musíme jít domů!!!!!Tak ahoj a promin. Ještě večer se tomu dívky zasmáli a šly spát.¨
Ten den se vzbudila jako první Chloe a vzbudila Riley zakřičením do ucha ta se tak lekla že taky zakřičela , tak nahoru přišla jejich máma a ptala se co se stalo dívky jí to řekly a ona se na Chloe strašně zlobila. Je 7:55 za 35minut vám začíná škola takže byste si měly pospíšit a odpoledne pro vás máme překvapení! Holky se dál neostýchaly a šly do koupelny. Snídani úplně vynechaly aby stihli školu,došly přesně před zvoněním.A ještě museli hledat třídu takže do hodiny přišly pozdě. Riley měla Fyziku a Chloe Biologii ale moc nadšené z toho nebyly protože to nejsou jejich moc oblíbené předměty.
Jak se potom setkaly na chodbě tak už jim bylo trochu lépe.Procházeli se chodbou a najednou potkali Travise a Alexe.Ahoj jé ahoj tak přece jenom jsme vás zastihly jak se vám daří?Docela špatně měli jsme Fyziku a Biologii takže nic moc a vy?No docela dobrý my jsme měli oba výtvaru.Chodíme totiž spolu do třídy .Aha tak to jo to my ne my máme každá předmět jinak jen tělocvik máme společně. Najednou zazvonilo. Tak si dívky odseděly zbytek školy a pak se s radostí vracely domů .Maminka a táta už seděli v obývacím pokoji na pohovce a čekali na dívky. No dívky můžeme vám oznámit že 14 dní nepůjdete do školy! Jedeme totiž na dovolenou do Evropy .Do Čech je to velmi krásná země a budeme bydlet v hotelu AMCO v Zářeze na Moravě. Ale to už je jiná knížka! Ahoj !

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Co ty hrubky?

(Lea, 24. 5. 2022 16:06)

Bylo by dobré, než dáš něco odeslat na web, tak si to po sobě pořádně přečíst.