Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ichigo Kurosaki

ichigo Kurosaki:   Ichigo je 15-letý student, který je typický tím, že se neustále mračí.

Má zrzavé vlasy a kvůli tomu byl ve škole často terčem výsměchu. Jeho kamarádka je Tatsuki Arisawa, spolu trénovali karate v stejném doju. Je jeho kamarádkou nejdéle. Když se dostal na střední školu, poznal se se Sadem Yasutorou (Chad), kterému pomohl při jedné bitvě. Chad byl vždy zvyklý se bít za všechno, toho čeho chtěl dosáhnout, ale dal slib svému dědečkovi, že se s nikým nebude mlátit. Chad převyšoval ostatní svou ohromnou silou a poté jak potkal Ichiga, dohodly se, že spolu budou bojovat za všechno, co stojí za to, aby riskovali své životy. Na střední škole poznal i Orihime Inoue. Poté jako Ichigo poznal Rukiu, byl jí vděčný, že díky ní je schopen ochránit své přátele.

Když měl Ichigo 9 let, jeho máma Masaki byla zabita hollow se jménem Grand Fisher, i když skutečnou příčinu její smrti Ichigo stále nezjistil. Ichigo se cítil vinen za její smrt, vinil se za ni. Viděl totiž dívka u vody (návnada Grand Fisher) a myslel si, že tam spadne. Proto za ní běžel a chtěl ji zachránit. Jenže máma věděla, že je to návnada, proto skočila na svého syna s úmyslem ho ochránit a když si to Ichigo uvědomil, jeho máma nad ním ležela mrtvá. Mezitím žije jen se svým otcem Isshin a dvěma mladšími sestrami - Yuzu a Karin. Jeho otec vlastní malou nemocnici.


Ichigovo Zanpakuto se jmenuje Zangetsu (doslovně "uříznut měsíc"). Na rozdíl od ostatních shinigami, kteří musí uvolnit Shikai formu Zangetsu je stále ve formě Shikai. Je to neobvyklé Zanpakuto vzhledem k jeho velikosti. Tato velikost však odráží velikost Ichigova duševního tlaku. Zangetsova pravá podoba je ve formě dospělého muže. Zangetsu je vykreslen jako tichý a moudrý a snaží se testovat Ichiga v různých směrech, za účelem dosažení vyššího stupně jeho síly. Jeho speciální schopnost je Getsuga Tenso (doslovně "tesák měsíce přeřízne nebe"), je to vlna duševních částic vypuštěna z okraje jeho čepele. Souvisí to s jeho jménem, protože tato vlna má tvar srpek měsíce.


Bankai:Tensa Zangetsu (doslovně "nebeská řetěz protne měsíc") způsobí, že jeho meč se zmenší, změní barvu na černočervenou a Ichigovo oblečení se změní a nabývá podobu toho Zangetsuova. Bankai způsobí, že se jeho duševní tlak stlačí do čepele. Díky tomuto nabývá nesmírnou rychlost a jeho útoky mají mnohem větší dopad. Isshin později svého syna naučil Konečnou Getsugu Tenso, která dokázala porazit Aizena, avšak po jejím použití Ichigo nadobro ztratil své síly shinigami. Nejprve musel bojovat se svým vnitřním Hollow, když ho porazil, změnil se mu vzhled a při použití techniky se mu vzezření změnil znovu.


Když Ichigo trénoval s Kisukem Uraharou, částečně se stal Hollow. To způsobilo, že se v jeho duši objevila jeho ďábelská stránka s ohromnou silou, která převezme kontrolu nad jeho tělem, když sám Ichigo již nedokáže bojovat. Později se s pomocí Vizardů naučí ovládat jeho ďábelskou stránku tím, že vyvolá svou masku Hollow a bojuje s nesmírnou silou. V této formě vydrží nejvíc 11 sekund, ale pak, jak se dostal do Hueco Mundo, si tuto sílu značně vylepšil. Tato maska se mu v průběhu anime mění. Později, při boji s Ulquiorrou uvolnil úplnou Hollow formu.

 

převzeto z http://cs.bleach.wikia.com/wiki/Ichigo_Kurosaki

ichigokurosaki8.png

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář