Jdi na obsah Jdi na menu

Časopis 1/14

18. 1. 2014

 Ahoj!

Jak jsem psala, hodně hodně opožděně jsem tu s článkem o prvním časopisu Witch v roce 2014. Moc se omolouvám, ale věřte mi, že nelžu, když říkám, že toho bylo hodně.. Byly mraky učení se do školy, to především, ale nejen to. Ale hlavně, že jsem tu :).

 

 

Tentokrát je dárek opravdu úžasný. Jsou to teda dva lesky na rty, jeden s názvem "Very Vanilla" - úplně božsky vanilkově voní a sruhý "Sweet Strawberry" - dokonalá jahodová♥ no úžasný :)

Hned na první stránce časopisu najdete Zápisník čarodějky, ve kterém se tentokrát dzvíte nějaká stručná fakt o Novém roce, můžete si tam zaznamenat svá předsevzteí na rok 2014, stejně jako si můžete uvařit lahodné karamely a přečtete si něco o masopustním karnevalovém řádění.Testy jsou tu tentokrát dva - jedene s názvem "Nový rok, nový stlyl!", kde je snad jasné o čem bude a druhý se jmenuje "Dokážeš splnit svá novoroční předsevzetí?". Přečtete si spoustu zajímavostí také o magii svíček, můžete se podívat na svůj novoroční horoskop a také využít některá zakílnadla pro štěstí.

Komiks se jmenuje "Halloween II." a je to tedy ten samý komiks jako v časopisu 2/03 (nebo možná 2/02, teď si nejsem jistá, ve kterém roce začaly Witch vycházet), jelikož jak jsem psala minule, komiksy se oapkují od začátku. 

 

PŘÍŠTÍ VYJDE: 11.2. 2014!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

*Sofii* (http://irmuskalair.blog.cz) - Časák

19. 2. 2014 18:00

Jop ten mám :D :3 Hele Ivett (teda myslím že se tak jmenuje blogerka tohohle blogu)nechceš se seznámit ,tak když obě máme rády witch ? :D

Ivett - Re: Časák

22. 2. 2014 9:32

Klidně můžem :) A ano, jmenuju se tak :)

*Sofii* - Re: Re: Časák

22. 2. 2014 13:20

Oukej ,já jsem Anet a kde bychom si popovídaly? :) A kolik ti je?