Jdi na obsah Jdi na menu

Časopis 4/13

19. 7. 2013

Ahoj!

Jak jsme psala, v posledních měsících jsem vůbec nestíhala, proto teď všechno doháním. Naštěstí teď jsou prázdniny, takže budu mít víc času. No a tedy už sice čtyři měsíce staré, ale přece dubnové číslo.

Jako dárek měl být čarodějnický klobouk, ale jelikož já mám předplatné a tam Česká pošta odmítla dovézt takovou hmotnost, všem, co si objednali předplatné redakce zaslala jako dárek světle zelené tílko s nápisem Witch. Na mě je sice už malé, ale sestře padne dokonale .)

V časopis je něco málo o Grafologii, jako vždy test, spoustu zajímavostí o zvířatech, optické klamy, něco o člověku jménem Nostradamus, galerie Hay Lin a jarní horoskop.

Komiksy nezklamaly. Jeden je pod názvem "Budoucnost" a opravdu se mi moc líbí. V podstatě jde o to, že se W..I.T.C.H. začnou obávat o budoucnost a začnou přemýšlet, co bych chtěly dělat a tak.  A druhý komiks, "Problémy s účesem", je o Cornelii, která dá na radu jedné "kamarádky" a udělá si vlasový zábal. Ovšem potom co si ho sundá, má vlasy úplně zničené a slepené. Tak jde ke kadeřníkovi, který jí dokáže pomoct jedině tak, že jí vytvoří afro účes.

PŘÍŠTÍ ČASOPIS VYJDE (VYŠEL) 16. 5. 2013!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář