Jdi na obsah Jdi na menu
 

ubytování

Cíl bude v egyptě ve městě Hurghada

Ubytování je možné :

1)

 

HOTEL SEA GULL

Poloha

Pěkný a velký hotelový komplex se nachází přímo u pláže a v centru Hurghady, na hlavní třídě se spoustou obchůdků, kaváren a restaurací. Hotel má typický egyptský kolorit a unikátní styl, skládá se ze dvou částí z nichž každá má samostatnou recepci, restauraci a budovu s pokoji.

Vybavení hotelu

Prostorná vstupní hala s recepcí, hotelová restaurace, italská a asijská restaurace a la carte, pub, snack bar, bar u bazénu a na pláži, dětské hřiště, miniclub, internet a WI-FI (za poplatek), malý amfiteátr, konferenční sál, lékařská služba 24 hodin. Trezor na recepci (za poplatek). V blízkosti se nachází obchodní centrum.

Vybavení

A

Pokoje

Pěkně zařízené pokoje s příslušenstvím a s možností až dvou přistýlek pro děti jsou vybaveny TV-SAT, telefonem, minibarem, fénem, klimatizací a balkonem (pokoje v patře) nebo terasou (pokoje v přízemí) s výhledem na moře, na bazén nebo do okolí. Některé pokoje mají francouzská okna. Rodinné pokoje až pro 4 osoby jsou na vyžádání a za příplatek (jsou prostornější a mají francouzské okno).

Stravování

Program all inclusive mj. zahrnuje plnou penzi formou švédských stolů, nealkoholické a místní alkoholické nápoje, kávu, čaj, odpoledne snack a zmrzlinu.

Sport a zábava

V jedné části hotelového areálu se nachází třístupňový komplex ­bazénů - 2 velké bazény a dětské brouzdaliště; v další části hotelu se nachází 
nový bazén s oddělenou částí pro děti (v zimě vyhřívaný). K dispozici je billiard, stolní tenis, sauna, masáže, jacuzzi, posilovna, tenisový kurt a squash (vše za poplatek), ­diskotéka, animační programy pro děti i dospělé. K hotelu patří i specializované ­potápěčské centrum s kvalifikovanými mezinárodními in­struk­tory. Na podzim r. 2009 je v hotelovém areálu plánováno otevření vodního parku s 8 skluzavkami a dalšími vodními atrakcemi (v zimě vyhřívaný).

Pláž

Hotelový komplex má dvě pláže, menší písečná pláž přímo u hotelu a další nově otevřená větší pláž v těsné blízkosti. Slunečníky, lehátka a ručníky zdarma u bazénů i na pláži.

 

 

 

2)

 

HOTEL ALBATROS PALACE RESORT

Poloha

Luxusní, nově otevřený a rozlehlý hotelový komplex s příjemnou atmosférou a kvalitními službami, postavený v moderním marockém stylu, se nachází v klidnější oblasti a přímo u pláže. Centrum Hurghady je vzdáleno asi 20 minut jízdy (hotelový autobus za poplatek). Hotel patří k nejlepším v této oblasti a uspokojí i náročnější klienty.

Vybavení hotelu

V komplexu se nacházejí dvě hlavní křídla budov s pokoji, vstupní hala s recepcí a lobby barem, čínská, italská, marocká a středomořská restaurace a la carte (součást all inclusive), kavárna, bary u bazénu a na pláži, internet (za poplatek), bankomat, dětský klub, lékařská služba. Uprostřed celého komplexu se nachází velký členitý bazén, jeden z největších bazénů v Hurghadě, který se rozprostírá po celém areálu od recepce až k pláži, jedna část je s jacuzzi (v zimě vyhřívaná), skluzavky a vodní atrakce pro děti, dětský bazén.

Pokoje

Pěkné vkusně zařízené pokoje s příslušenstvím a s možností až dvou dětí na společné přistýlce jsou vybaveny klimatizací, telefonem, TV-SAT, trezorem zdarma, fénem, minibarem a balkonem nebo terasou s výhledem na moře, na bazén, do zahrady nebo do okolí. Na vyžádání a za příplatek lze rodinné pokoje s oddělenou ložnicí, propojené pokoje a suity.

Stravování

Program all inclusive mj. zahrnuje plnou penzi formou švédských stolů s bohatým výběrem jídel v několika restauracích, nealkoholické a místní alkoholické nápoje, snack, kávu, čaj a zmrzlinu pro děti.

Sport a zábava

V rámci all inclusive je stolní tenis, posilovna, tenisový kurt (noční osvětlení za příplatek), za poplatek ­­bil­liard, půjčovna kol, sauna, jacuzzi, masáže, animační programy, diskotéka. Je zde centrum vodních sportů a potápěčské cen­trum. Fakultativně a za příplatek možnost návštěvy nedalekého vodního parku Jungle Aqua Park včetně all inclusive a transferu z/do hotelu, pro děti do 6 let vstup zdarma (viz ceník, foto viz str. 31).

Pláž

Na konci areálu se nachází pěkná dlouhá písčitá pláž, v blízkosti jsou korály. Vstup do moře je zajištěn z dlouhého mola, oblast je vhodná i pro potápění a šnorchlování. U hotelu se nachází marína. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou zdarma u bazénů i na pláži.

 

 

3)

 

HOTEL JUNGLE AQUA PARK

Poloha

Velice pěkný, nově otevřený ­(červen 2009) a rozlehlý hotelový komplex s příjemnou atmosférou, který doporučujeme především pro rodiny s dětmi, je postaven v moderním egyptském stylu a nachází se cca 700 m od pláže. Centrum Hurghady je asi 20 minut jízdy (denně hotelový autobus za poplatek).

Vybavení hotelu

Hotel tvoří vstupní hala s recepcí, směnárnou a lobby barem, a krásná rozlehlá zahrada, ve které jsou umístěny samostatně stojící vilky s pokoji. Jsou zde dvě hotelové restaurace, několik barů u bazénů, bar na pláži, orientální restaurace a la carte, miniclub a dětské hřiště, internet (za poplatek), bankomat, obchody se suvenýry, lékařská služba. Součástí hotelu je i velký moderní AQUAPARK (největší vodní park v Hurghadě) – centrum vodních atrakcí a zábavy, jehož součástí je mj. 16 venkovních bazénů pro děti i dospělé (některé z nich v zimě vyhřívané), 35 tobogánů a skluzavek různých druhů, říčka okolo bazénů a další vodní atrakce. Klienti hotelu mohou využívat tento vodní park ZDARMA.

Pokoje

Ubytování je zajištěno ve vilkách (rodinný bungalov), vkusně zařízené pokoje s příslušenstvím a s možností až dvou dětí na společné přistýlce jsou vybaveny klimatizací, telefonem, TV-SAT, fénem, trezorem zdarma, minibarem a balkonem nebo terasou s výhledem na bazén, do zahrady nebo do okolí.

Stravování

Kvalitní program all inclusive mj. zahrnuje plnou penzi formou švédských stolů s bohatým výběrem jídel, nealkoholické a místní alkoholické nápoje, snack, kávu a zmrzlinu.

Sport a zábava

V rámci all inclusive je stolní tenis, posilovna, tenisový kurt (příplatek za noční osvětlení). Za poplatek je billiard, masáže, sauna, vodní sporty, ­animační programy pro děti i dospělé, diskotéka. Centrum vodních sportů a po­tá­pěčské centrum na pláži.

Pláž

Klienti využívají dlouhou písčitou pláž hotelu Dana Beach Resort 5*, která se nachází cca 700 metrů od hotelu, každých 30 minut jezdí zdarma hotelový autobus. Jedna z nejlepších pláží v Hurghadě, pozvolný vstup do moře vhodný pro děti. ­Lehátka, slunečníky a ručníky jsou zdarma u bazénů i na pláži.