Jdi na obsah Jdi na menu

Oblastní přebor mladšího žactva - Vsetín

V sobotu 24.5.2014 se konaly ve Vsetíně oblastní přebory mladšího žactva, které byly přímou nominací na Letní pohár ČR. Plavci byly velmi úspěšní a dosáhli několika medailových umístění.

Přeborníky kraje se stali Jurečková Kateřina, Dalibor Ott, kteří získali celkem devět prvenství. Druhá a třetí místa získali Pavel Fojtík, Šimon Bajer a Vojtěch Ott. Na čtvrtém místě se umístila Nicole Křejčí. Daniela Uvírová skončila nejlépe pátá a Anna Strakošová se probojovala do první desítky. Všichni plavci si vytvořili nové osobní rekordy a potvrdili tak svoji formu, získanou poctivou přípravou od začátku roku.

První místo získala také chlapecká štafeta na 4x50m kraulem  ve složení Ott D., Ott V. ,Bajer Š. a Fojtík P. Tato sestava získala i ve druhé štafetě 4x50m polohový závod skvělé druhé místo. Dívčí štafeta ve složení Jurečková K., Uvírová D., Strakošová A. a Krejčí N. obsadila v obou závodech paté místo.

 

sl276604.jpg

Ke skvělým umístěním a novým osobním rekordům blahopřejeme. Pro kvalifikaci na nejvyšší soutěž v kategorii - Letní pohár ČR, mají největší šanci : Jurečková Kateřina, Dalibot, Ott, Fojtík Pavel, Bajer Šimon a Krejčí Nicole. Tyto závody se budou konat již příští víkend ve Zlíně a v Karviné.