Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čeho se dočkáme v 5. sérii?

5. 9. 2011

spoiler.jpg  Spatřeni: Naši oblíbení Upper East Sideři se rozutekli kolem světa během léta. Pokud si myslíte, že Manhattan měl dostatek tajemství a skandálů, aby se zaměstnal, tak si počkej na suvenýry našich prominentů, které si přivezli domů.

 

 

Blair Waldorf (Leighton Meester) stráví úžasné léto se svým snoubencem, Princem Louisem (Hugo Becker), v jejím budoucím království - v Monaku. Ale když se Blair vrátí domů z prázdnin, tahle budoucí princezna se rychle naučí, že plánovat královskou svatbu je jak královská osina v zadku. A taky má dopad na Blair a Chucka (Ed Westwick) srdcevroucí rozhodnutí nechat toho druhého.

Mezitím, Serena van der Woodsen (Blake Lively) skóruje ve své perfektní letní práci ve slunném Los Angeles, pracuje pro A-list director. Díky Californii Serena objevila svůj nový cíl. Během toho se vrátí sestřenka Charlie (Kaylee DeFer), která je ve skutečnosti herečka, kterou teta Carol najala, aby hrála její dceru a aby se od nich odprostila.

Chuck Bass a Nate Archibald (Chace Crawford) si užívají svůj výlet po světě, když se zastaví v Los Angeles navštívit Serenu, věci se pořádně zvrtnou. Nate se dostane do postele s krásnou a záhadnou starší ženou, Diana Payne (Elizabeth Hurley), která má pro něho mnohem víc, než on si sám myslí. A Chuck vyhledává adrenalinové sporty, které by mu mohli vážně ohrozit život.

Po odpočinkovém létě v Hamptons, Dan Humphrey (Penn Badgley), kterému se změnil celý jeho svět po zjištění, že Vanessa za jeho zády našla editora a anonymně publikovala jeho autobiografický román INSIDE (VEVNITŘ). Dan se bojí, že všichni včetně přátel a rodiny si budou číst kritiku v New York high society, ale řekne ne slávě a bohatví, když je teď  známým autorem?

Tak se tedy dívejte na Upper East Sideři, tuto sérii není nikdo zachráněn a každý bude litovat ... XOXO Gossip Girl.


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář