Jdi na obsah Jdi na menu

Vánoce a advent

22. 11. 2011

1. Od poloviny listopadu se chystáme na začátek adventu a s ním i na Vánoce. Kromě velkého tempa v českém jazyce a v matematice stihneme vyrábět dárečky pro rodiče a pro své blízké (zatím nebudu prozrazovat jaké). Všechny děti se snaží. Poslední výrobek už je na světě a je to krása... uvidíte.   L.G.

2. 19.12. jsme upekli cukroví v naší školní kuchyni a jídelně, promazali jsme linecké pečivo marmeládou nebo jsme jen obalili v cukru.

3. Teď už můžeme prozradit, jaké dárečky jsme si přichystali pro rodiče. Technikou filigránového vystřihování jsme vyrobili první dárek - knížku, do které si budou maminky, babičky ...zapisovat své osvědčené recepty na různé dobroty.

Dalším dárkem byla kniha Halloweenských příběhů, kterou napsali sami členové naší třídy. Každý přispěl jedním příběhem a vznikla knížka napínavého čtení.

Do balíčků s dárečky děti ještě přidaly vlastnoručně vyrobené plovoucí svíčky a vánoční svícen.

4. 21.12. proběhl den plný dárečků a vánoční pohody. Rozdávali jsme si dárečky, podívali jsme se na film, pouštěli jsme po vodě skořápky, jedli jsme cukroví..... děkujeme Ježíškovi

 

Náhledy fotografií ze složky Vánoce a advent

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář