Jdi na obsah Jdi na menu

Masiv

Interiérové dveře z masivu dodají Vašemu bydlení neopakovatelný vzhled, včetně toho, že tento kvalitní materiál zaručí neocenitelné vlastnosti. Stejně tak schodiště z masivu, které může tvořit i dominantu zajímavého interiéru.

Dřevo v bytě

Použití dřeva v bytech a domech patří stále mezi nejoblíbenější styl. Dřevo je materiál velice příjemný na dotek i na pohled, zateplí a zútulní interiér. A navíc vypadá v porovnání s umělými materiály nesrovnatelně lépe. Proto, kdo si to může dovolit, vždy zvolí na podlahy, schodiště i dveře dřevo.

Dřevěné schodiště

Schodiště z masivu vždy zapůsobí jako výrazný a dominantní prvek jakéhokoliv prostoru. Vždy spojuje dvě patra rodinného domu či mezonetového bytu. V rodinném domku se schodiště obvykle nachází v prostorách chodby a nezasahuje do obytných místností. Právě proto si na vybudování schodiště můžete dát záležet, neboť i obyčejné prostory chodby, která jinak zůstává v podstatě nezařízená, změní ve stylovou součást domu, která dokonale sjednotí vzhled ineriéru.

Výroba schodiště

Nejlepší vlastnosti pro výrobu schodiště garantuje dub. Dubové schodiště, stejně jako dubová podlaha zaručuje dostatečně tvrdý povrch, odolný proti poškození. Schodiště můžete mít i z borovice, smrku, co si jen vyberete. Můžete je namořit, použít tónovaný lak v barvě, která se Vám bude do interiéru domu hodit nejlépe.

Interiérové dveře a zárubně z masivu

Co se týká interiéru domu a bytu, nic ho tak nenazdobí, jako dveře a zárubně vyrobené z masivu. Ať už zvolíte dubové, bukové, smrkové, borové, či jakékoli jiné dřevo, vždy budou krásné.

Dřevěné dveře v domácnosti samozřejmě plní svoji funkci, kvůli které jsou vyráběny, ale jsou také důležitým estetickým prvkem každé místnosti. Výhodou dveří z amsivu je nádherný přírodní vzhled, ale i jeho vlastnosti. Dřevo je pevný a vysoce odolný materiál. Neuvolňují se panty, lze je snadno opravit, přelakovat, oproti dveřím laminátovým, kdy je každé poškození v podstatě neopravitelné.