Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léčka

7. 8. 2011

    Mia znuděně sedí v kanceláři a pročítá si časopisy. Damien a Aria jsou u ž dlouho pryč, ale      Mia si s tím nelámá hlavu, spíš přemýšlí nad tím kde splašit prachy na dluhy. Odpoží             časopis a potichu si povzdychne. “blbec jeden„ potichu si pro sebe řekne a zavře unaveně oči.   Ani ne po minutě se otevřou dveře kanclu a vejde tam dívka s dlouhými havraními vlasy až po    zadek. Mia jen sporozní a koukne na tu dívku. “přejede te si?..„ optá se. Dívka se hned   ukloní. “omlouvám se..ale potřebovala bych vaší pomoc...hladám Damiena nájemného   vraha..„ Mia si položí loket na stůl a bradu si položí do dlaně a sleduje dívku. “není tu teď,ale ráda mu vzkaz vyřídím...„ klidně “potřebujete někoho najít?..„ dívka trochu zavámá “no...ve městě je spousta najemných vrahů...ale vybrala jsem si jeho..protože vím co je zač...„ potichu řekne. Mia hned pozvedne obočí “ano?..jako jinej je člověk...„ dívka se strachem koukne na Miu. “vybrala jsem si jeho protože moje město tyranizuje démon a on je též démon..„ potichu řekne. Mie se rty zavlní do lehkého usměvu. “opravdu? A jak to víte...„ “v našem městě se to říká...prosím...pomozte nám...„ koukne na Miu prosebně. “dobrá...až se vrátí tak mu to vyřídím...jen kolik za to hodláte zaplatit„ zazubí se. Dívka trochu smutně koukne. “naše město není zrovna moc bohaté...ale řekněte si jakoukoliv částku...„ Mia se vítězně usměje “dobrá tedy..a o jaký město se jedná?..„ “je to jižní Dasarus...„ potichu jí odpoví a upraví si vlasy aby jí víc zakryly krk. “byla bych vám moc vděčná kdyby jste toho démona zabili....„ Mia se zvedne. “nebojte...Damien je expert na zabíjení...„ uchechtne se. “až se vrátí hned ho do toho města pošlu..„ dívka se hned ukloní. “moc vám děkuji...budu ho tam čekat..„ narovná se otočí a jde pomalu pryč z kanceláře. Mia se za ní dívá a zase si sedne. Přišla jí trochu divná...ale o tom městě slyšela a tam žijou samí podivíni. Dost by jí ale zajímalo jak to může v tom městě vědět že je Damien démon,což jí trochu zarazí,ale hned to zase vypustí z hlavy a vezme si další časopis na čtení.

Damien s Ariou se do kanceláře vrátí až za 3 hodiny a uvidí jak se Mia válí na jeho oblíbeným křesle a pochrupuje. “hm..jsem jen chvilku pryč a ona si tu přivlastní moje křeslo..„ jde hned k ní a schodí jí na zem. Ta hned vyjekne a sletí na zem. “hey!„ si dost nabije ksicht. “tady nemáš co dělat..„ klidně a sedne si tam sám. Aria to jen mlčky sleduje a kapkuje. Mai se ušklíbne na něj. “moc se neuvelebuj...máš tu prácičku..„ “nemám zájem...„ vezme časák a čte si. “ne?..ikdyž je o město Dasarus a o zabití démona?...„ to už ho zaujmne a koukne na Miu. “démon?..„ lehce se pousměje že by konečně nějaká zábava* řekne si v duchu. “ jo démon...a dostanem za to dost peněž...„ Aria se trochu zamračí na Miu. “nemůže jít proti démonovi...je to jen člověk...„ ikdyž z něj cítí slabou démonickou auru tak dělá že nic neví. Damien se na Ariu usměje. “neboj...já to zvládnu...„ zvedne se a odloží časák. “hned vyrazím.....„ jde ke dveřím. Aria ho je mlčky sleduje..když odejde koukne na Miu. “pujdu se projít..„ Mia hned obsadí zase to křeslo a dá nohu přez nohu. “pro mě za mě klidně si běž..„ Aria schová křídla a jde pryč.

Damien jde dlouho do toho vzdáleného města po dvou hodinách chůze konečně tam příjde. Už je skoro tma a rozhodne se že si tam najde nějaký nocleh. Jen co vejde do města ucítí hned přítomnost démona,ale ten pach toho démona moc dobře Damine zná. Radši sáhne pod kabát pro meč a rozhlíží se. Najedou pocítí silný tlak do zad co ho hned přirazí ke zdi jednoho domu. Tiše sykne a pomalu koukne co to bylo. Uvidí vysokého kluka s dlouhými červými vlasy svázaný v culíku. Má nateženou ruku směrem s Damienovi. Je vidět že on to způsobil. Kluk vypadá dost mladě, jak 18letý madík. Damien se zamračí na něj moc dobře ho zná. Je to Saru kdysi to byl dobrým přítelem jeho otce a spolubojovníkem. “ty...tak ty jsi tu ten démon..„ chladně řekne. Saru se poušklíbne. “ano a vidím má léčka vyšla. “cože?..„ vyděšěně. “ano...„ natáhne ruku vedle sebe. “pojď sem..„ ze stínu vyjde ta dívka z toho kanclu. Oči má uplně prázný a po celým krku má parazita co se jí napíchnul na míchu. “jí jsem poslal aby si tě najmula...a jak vidím...nachal ses chytit...„ zeď domu se začne hýbat jako kdyby byla z nějaký hmoty a uvězní Damiena. “zmetku!„ křine na něj a sebou škube. “o co ti jde pořád?! “ Saru se zamračí “ o co?! Ty nevíš?! Chci se pomstít...pomstít tvému otci! Zradil nás a šel za nějakou smrtelnicí...„ zle a jde pomalu k němu. “ale když po tvém narození záhadně zmizel..tak musím zabít tebe...„ v ruce se mu oběví démonický černý meč s menšíma bodcema po stranách. “já za to nemohu že můj otec se zamiloval co smrtelnice! “ zamračí se. “ a udělal dobře že se postavil všem démonům!„ Saru se zamračí zle a chce ho hned probodlout, ale před Damienem se objeví magický kruh co zastaví ten meč. “ co to?!„ zavrčí a koukne kolem. Spatří Ariu co stojí u kus dál v ruce už svírá své kopí a sleduje Sarua. Křídla má stále ještě schované. “tss a ty jsi kdo...„ Aria mu neodpoví a jde k němu. Hned ucítí tu auru anděla a ustoupí. “jdi po ní!„ křikne na tu holku která hned vytásí jak loutka dvě dýky a zautočí na Ariu. Ta hned dívce kopím vyrazí dýky z ruky a hbytě jí chytne pod krkem a nechá parazita spálit. Dívka zařve bolestí a pak upadne do bezvdomí. Pustí jína zem a koukne na démona. Damien se jen dívá na Ariu. Jen doufá že nneslyšela to co je zač. “tss..„ Saru ustoupí a koukne na Damiena. “fajn...tak jindy spratku„ zvedne se kolem něj vítr a zmizí hned. Damiena ta zeď hned pusti a málem spadne na zem. Pak koukne na Ariu, která nechá zmizet kopí a povzdychne. “takže je to tak...„ “co?..„potichu a dívá se na ní. “že jsi polodémon..„ klidně a jde k té holce a vezme jí do náruče. “Odnesu jí do nemocnice.„ Damien povzdyvhne a mlčky kývne. Aria jí odnese a pak se vrátí s Damienem do kanceláře a celou dobu mlčí. Daimen nechtěl aby se dozvěděla že je polodémon.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

^-^

Lili,11. 8. 2011 18:23

to bylo super ^^