Jdi na obsah Jdi na menu
 


Školení instruktorů, rozhodčích a zkušebních komisařů 2012

16. 1. 2012

Školení instruktorů, rozhodčích a zkušebních komisařů


6. - 8. ledna 2012

Školení tohoto typu se koná každoročně první lednový víkend. Historicky poprvé se konal v novém dojo táborského Karate - P - Klubu. Místem konání a interiérem vůbec byli všichni účastníci velmi mile překvapeni. Dojo takovéhoto formátu (tj. se speciálním vybavením pro trénink karate) u nás ani neexistuje.
Tato třídenní akce byla zahájena v pátek odpoledne teoretickou výukou. V sobotu dopoledne proběhla výuka v dojo, standardizace kata i kumite. Odpoledne pak účastníci, zvláště současní i budoucí rozhodčí, prošli praktickým nácvikem rozhodování. Celé odpoledne, tedy 6 hodin, strávili na tatami s praporky v rukou.
Samozřejmě nechyběla ani zábava a večerní povídání u něčeho dobrého. Většinou se probíraly záležitosti z karate. :-) Všichni rozhodčí složili zkoušky na licence úspěšně, k čemuž došlo v neděli dopoledne. Nejdříve měli za úkol napsat teoretické testy a pak je čekaly i zkoušky v dojo. Museli prokázat nejen znalost gestikulace rozhodčího v praxi, ale i téměř dokonalou znalost kata, jak základních tak mistrovských.


    Iveta Pěknicová
Trenérka KPK Tábor 
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Šíří se rychle

(Andy, 17. 3. 2013 18:23)

Dobrý den. Letos koluje po internetu revoluční metoda výdělku peněz, vhodná pro lidi, co jsou doma :) Vydělávám si takto bez práce už nějaký čas a penízky přibývají :) Milionářku to ze mě sice neudělá, ale když to jde, tak beru takové peníze bez práce. Kdyžtak mrkněte na www.CervenaCerna.cz