Jdi na obsah Jdi na menu

Elisa a Derek- 1. část

21. 7. 2011

"Jupí! To je výška!" Radoval se krémový drak, když zmizel nad mraky. "Dereku! Čekej na mě!" Ozval se něčí zadýchaný hlas. "No tak dobře Ovene, ale jen chvíli!" Vykřikl radostně krémový Derek. "To je dobře že jsi čekal aspoň tuhle chvilku," Řekne modrý drak co se konečně dostal k Derekovi. "No tak, Ovene, snad jsi nevyšel ze cviku," Řekl pobaveně Derek a střemhlav se vrhnul dolů do lesíku. "Ten Derek mě vážně chce uštvat..." Řekl si modrý Oven a vydal se za ním.

Derek mezitím už dávno letěl lesem, a najednou zahlédl nádhernou dračici. Byla velmi okouzlující a Derek zjistil, že je stejného plemenejako je on a na světě byly už jen dva kusy, jeden sameček, jedna samička. Drakovi se dračice moc líbila, a tak se s ní pokusil seznámit. "Zdravím, jak se jmenuješ?" Zeptal se Derek a ani nevymýšlel žádnou zápletku. "Také zdravím, já jsem Elisa. A jak ty?" Zeptala se ho dračice s úsměvem"Derek." Odpověděl jí a hned se se zájmem zeptal: "Co tu děláte?" "No dá se říct že bydlím kousek odsud, asi dvě míle za lesem na východ. A tak jsem si vyšla na procházku. A smím vědět co tu děláte vy?" Řekla mu na to dračice. "Nom... My každý den létáme lesem, nad oblaky, soutěžíme, kdo dřív bude po střemhlavém letu rychleji na zemi, a tak..." Řekl Derek a sledoval, jak na to zareaguje dračice. "Dáme honěnou? Dlouho jsem si nehrála..." Zeptala se dračice dychtivě. "Jistě, Eliso..." Řekl Derek a poté zakřičel: "Mám jí!" A začal Elisu honit

laska-dracku-let-v-lese.jpg

Byla to bláznivá podívaná jak chvíli honí Elisa Dereka a následně zase Derek Elisu a pořád do kola. Derek věděl, že se poprvé zamiloval, ale jeho vyvolená ho nechce. Musel zapojit flirtovací metody.

 

Ještě nějakou dobu tak lítali a předávali si babu. Po chvíli se však začalo stmívat a oba se rozloučili- "Zítra po druhé hodině odpoledne?" Zeptala se Elisa Dereka. "To si snad dělá srandu," Pomyslel si derek. "Jasně že jo!" Pomyslel si ještě a pak řekl: "Jistě, zítra tady!" Pak už se oba rozlétli ke svým domovům.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

DragoLa8 - Draci

5. 11. 2014 22:50

No ja myslim ze draci jsou vic nez to ;-) Miluju draky. A tohle je moc pekny bolg.

Dračí Jezdec - Draci

3. 3. 2012 7:56

Ahoj přišla jsem na to že draci jsou ta nejkouzelnější stvoření vůbec. Máš moc pěkný web:)