Jdi na obsah Jdi na menu
 


Camp Rock2:The Final Jam!

8. 8. 2011
Camp Rock 2: The Final Jam!
 
Všichni Camp Rockeři jsou zpátky a touží po rocku! Včetně Mitchie, která tuší, že léto nebude jen plné hudby, ale také cool zážitků. A taky že jo! Kapela Connect 3 se vrací z turné a chystá se v kempu zůstat celé léto, Shane chce totiž pokračovat v románku s Mitchie...Kytarová legenda a majitel tábora Camp Rock, Brown Cesario (Daniel Fathers), je připravený to celé pořádně roztočit.
 
Všechno se zdá idylické, jenže na druhé straně jezera září nový tábor Camp Star. Bohatý hudební tábor nadupaný technickými novinkami a hlavně financovaný exčlenem Brownovy kapely - Axlem Turnerem (Daniel Kash). Pohodový Camp Rock má možná nadšené a talentované hudebníky, ale Camp Star má špičkovou techniku a dost peněz na to, aby přetáhl některé z táborových vedoucích na druhý břeh jezera a Camp Rock tak zlikvidoval.Jak to všechno dopadne?To se ukáže při finálovém Jamu
 
 
 
 
Všichni fanoušci "Camp Rock" se mají opravdu na co těšit! V "Camp Rock 2: Velký koncert" se po boku Demi Lovato a Jonas Brothers objeví vycházející hvězda Chloe Bridges v roli Dany Turner. Nebude chybět ani jejich skvělý zpěv, super písničky a choreografie, která muzikál proslavila.

Od premiéry prvního dílu "Camp Rock" vidělo film přes 137 milionů diváků a po celém světě se prodalo přes 2,5 milionu soundtracků. Tohle album se drželo neuvěřitelných 10 týdnů v americkém žebříčku Billboard 200 Album Chart mezi deseti nejprodávanějšími deskami. Soundtrack k filmu "Camp Rock 2: Velký koncert" je k dostání od 9. srpna 2010 i na českých pultech!

 Že film Camp Rock 2 bude stát za to, dokazuje i fakt, že je pod ním podepsaný Dan Berendsen (s Disney spolupracoval na peckách, jako byl film "Hannah Montana" nebo seriál "Kouzelníci z Waverly")!
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář