Jdi na obsah Jdi na menu
 


...a ten den nastal...

jupí, jupí, jupí, máme to!!!!

Co? No přeci ZOP neboli Zkoušku ovladatelnosti psa a ještě složenou na výbornou s 90ti body. Prostě paráda! Mám z toho obrovskou radost. Včera jsem se smíšenými pocity sledovala předpověď počasí, hrozila se lijáku. Ráno to už vypadalo slibně, tak jsem zas měla obavy , že Igor "něco" vyvede nebo spíš neudělá. Nacvičeno jsme měli, ale u něho člověk nikdy neví, alespoň těch 70...       A Igorek mile překvapil. O dva body jsem ho připravila já, špatným výběrem místa k usednutí při přechodu nepříjemného materiálu. Na dalších jsem se podílela, protože, kdybych ke slovnímu povelu přidala posuňkový........No a něco jde na vrub foxí zvědavosti a i tomu, že jsme nastupovali první na úplně prázdný prostor. Když příjdeme první na trénink, tak se vždy jen tak proběhneme a cvičí se až potom, tak proč to má být dnes jinak? Ale myslím,že takový výsledek u Igora neočekával nikdo. Ne ,že by neuměl, zná všechny cviky, ale pokud má svůj den dokáže divy ať v kladném či záporném smyslu slova. Dnes byla konstelace příznivá a tak mám psa se zkouškou a jsme přihlášeni na ZPU1 na srpen. Tak máme zas co dělat. Hodně se fotilo, tak jak se k fotkám dostanu, hned je přidám.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulace

(Šťastní G+R+E, 14. 5. 2012 6:59)

Dobrý den paní Helenko a Igorku, přijměte prosím velikou a upřímnou gratulaci i z Hradce Králové, jste moc, moc šikovní a věříme, že i nadále budete sklízet už jen samé pozitivní uspěchy. Elody si ve stejný den poprvé vyzkoušela noru a vedlo se nám vcelku dobře, tak se těšíme na další nácvik. Mějte krásné dny, zdravíme a hladíme :-)

BLAHOPŘÁNÍ.

(Milan a Zorro, 13. 5. 2012 19:58)

Oběma vám ke krásnému výsledku moc gratulujeme, Igorek je šikulka.
My jsme samozřejmě zahájili tím, že před hlášením si Zorro místo sednutí začal očichávat rozhodčího :-), a pak už to jelo ...

Re: BLAHOPŘÁNÍ.

(Helena, 13. 5. 2012 20:35)

Milane, taky gratuluji, důležité je, že všichni zkoušku mají. Ona se na ně přenášela naše nervozita, Igor měl opakovaně problémy s usedáním, jak to rozhodčí komentoval. Kdyby neměl 5x desítku, tak by to tak hezky nedopadlo, ale to je Igi. Buď a nebo. Když chce , je to za 10 a další cvik za 7 nebo 8. Oni se léty srovnají a my se trochu uklidníme. Pokud jim budeme víc věřit, budou líp pracovat. Tohle pravidlo znám, ale držet se ho mi dělá potíže.Uvidíme v létě, teď hlavně dotahnout ty další cviky. Hezký večer a doufám,že se v neděli uvidíme, že budete se Zorrem pokračovat dál.