Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy

6. 1. 2016

Výsledek obrázku pro Iliana Fox

Marianna Gonzales de Medellín - Dědička a majitelka rodinných dolů. Je vdaná a má tři děti. Její osudovou láskou je Pedro, horník a předák jejich dolů. Díky manželovi a své sestře si projde peklem - na chvíli se zblázní, je ponižována a týraná Camillem, Berta ji unese dceru a je několikrát ohrožena na životě. Nakonec se usmíří se svojí sestrou Bertou, kterou chodí navštěvovat do vězení. Provdá se za Pedra a mají dcery Palomu, Mayu a Adrianu.

Výsledek obrázku pro alejandro lukini

Pedro Martínez - Horník a předák v dolech. Zachrání život Marianně a osudově se do ní zamiluje. Je vyhozen Camillem. Když se Marianna na čas zblázní, tak odjíždí k sestře na venkov. Poté se potají vrací i se svojí sestrou a je zavalen v dole. Je těžce zraněn a bojuje o život.Uteče z nemocnice aby mohl být s Mariannou a v sebeobraně zastřelí Camilla. Vezme si Mariannu a mají spolu tři dcery - Palomu, Mayu a Adrianu.

Výsledek obrázku pro Andrés Felipe Martínez

Camillo Medellín - Manžel Marianny. Je to zlý intrikán, který se neštítí ničeho. Udělá z Marianny blázna a stává se ředitelem dolů. Spojí se s Bertou a zničí doly výbuchem. Snaží se zabít Pedra, k Marianně se chová velmi hrubě a několikrát ji ohrozí na životě. Přivede rodinu skoro na mizinu, když obchoduje s falešnými diamanty, který nemá žádnou cenu. Nakonec je za své činy potrestán - je smrtelně raněn a umírá.

Výsledek obrázku pro Fabiola Campomanes 

Berta Gonzáles de Calderón - sestra Marianny. Už od dětství nenávidí Mariannu. Je zlá a neštítí se ani vraždy - to ona zavraždila jejich otce. Spojí se s Camillem, kterého tajně celý život miluje. Unese Estrellu a téměř zničí rodinné doly. Svého manžela si vzala jen pro peníze, ale on zkrachoval. Jediná její slabost jsou její dvě děti. Nakonec je uvězněna a usmíří se s Mariannou.

Výsledek obrázku pro Renata Notni

Estrella Gonzáles de Medellín - Nejstarší dcera Marianny a Camilla. Je přátelská a pomáhá své matce s vedením dolů. Je unesena a vězněna svojí tetou Bertou. Na útěku se seznamí se svojí osudovou láskou - Alonsem. V den její svatby ji chce otec a teta zabít. Ona se z toho zhroutí. Nakonec se však za Alonsa provdá a odjíždějí spolu do New Yorku.

Výsledek obrázku pro Daniela Luján

Marina Gonzáles de Medellín - Mladší dcera Marianny a Camilla. Nezajímá se o rodinné dědictví.Podporuje vztah své matky a Pedra. Nemá ráda svého otce a neustále se s ním hádá. Jejím snem je být úspěšná zpěvačka, je posedlá nákupy a módou. Chodí extravagantně oblékaná a ráda nosí klobouky a čelenky. Má snoubence Oscara, ale trápí ji že se nechce vzdát svojí vášně a to motorek. Za Oscara se provdá ve stejný den jako její matka. S manželem mají dceru Andreu.

Výsledek obrázku pro Christian Chávez

Simon Gonzáles de Medellín - Je synem Marianny a Camilla. Má velmi rád svoji maminku a sestry, to on se stará o maminku když se na čas zblázní. S otcem má velmi komplikovaný vztah. Pomáhá svojí mamince s vedením dolů. Při závalu zachrání život Pedrovi. Má snoubenku Almu, která však žije v Los Angeles, kde natáčí film. Nakonec si Almu vezme a odlétají do Acapulca, aby začli nový život.

Výsledek obrázku pro Albi De Abreu 

Alonso Acosta - Velkostatkář. Vlastní několik pozemků a domů v okolí dolů. Je vdovec a má malou dcerku Amalii. Jedné noci při projížďce na koni zachrání život Estrelle a osudově se do ní zamiluje. Estrellu velmi miluje, avšak jeho tchýně Carlota, mu dělá ze života peklo. S Estrellou se nakonec vezmou a společně s jeho dcerkou odlétají do New Yorku za novým životem.

Výsledek obrázku pro Marco Méndez

Oscar Quiňones - Snoubenec Mariny. Velice ji miluje, ale nehodlá se vzdát motorek. Má vážnou nehodu na motorce a stráví pár týdnů v komatu. Marina se o něj stará ve dne v noci. Nakonec pochopí, že motorky nejsou pro něj a prodá je. Peníze věnuje na záchranu dolů. Nakonec se s Marinou ožení a mají dceru Andreu

Výsledek obrázku pro Livia Brito

Alma Orozco - Snoubenka Simona. Chce se prosadit jako herečka a po smrti matky se i s otcem stěhuje do Los Angeles. Její otec je alkoholik a občas ji zmlátí. Je zoufalá a chce od otce utéct. Ten ji však přistihne a zbije ji. Nakonec její otec umírá a ona se vrací k Simonovi za kterého se provdá. Oba odjíždějí do Acapulca, aby začli nový život.

Výsledek obrázku pro Mauricio Muela

Romulo Calderón - Manžel Berty. Snaží se zachránit jejich rodinné doly a on sám přitom zkrachuje. Je přátelský, spravedlivý a čestný. Ve všem stojí na straně své švagrové a Pedra. Svoji ženu dávno nemiluje a je s ní jen kvůli dětem, které zbožňuje. Stará se o svoji mladší sestru. I on pozná osudovou lásku - je jí Mayra, Pedrova sestra. Rozvede se s Bertou a bere si Mayru. Narodí se jim syn Paulo.

Výsledek obrázku pro Eugenia Cauduro

Carlota Islas de Cárdenas - tchýně Alonsa. Je zdrcená smrtí své dcery a Alonsovi to dává za vinu. Snaží se získat do péče svoji vnučku Amalii. Každá žena, která se Alonsovi připlete do života je Carlotou napadána. Intrikuje proti Estrelle a snaží se je s Alonsem rozdělit. Nakonec si Estrellu oblíbí a ve všem ji pomáhá. Je smutná když Alonso s rodinou odjede a tak všechnu svoji péči věnuje své neteři.

Výsledek obrázku pro Elena Torres 

Mayra Martínez - Sestra Pedra. Přijíždí s Pedrem a svůj smysl života najde v broušení diamantů. Velmi trpí, když její bratr bojuje o život.Dá mu svoji krev. Nevěří na lásku a všem svým ctitelům se vyhýbá. Už od prvního dne si velmi rozumí s Romulem, do kterého se zamiluje. Je obětí intrik Berty, podporuje vztah Pedra a Marianny. Nakonec se za Romula provdá a mají syna Paula.

Výsledek obrázku pro María Fernanda Malo

Aurelia Calderón - dcera Berty a Romula. Má velmi ráda svého otce a svoji sestru, s matkou má složitý vztah i když ona je její slabost. Je to velká rebelka a zajímá ji móda a ráda experimentuje. Nejsou ji cizí drogy ani alkohol. Miluje jízdu na koni. Je rozmazlená a je zvyklá vše co chce, mění se k lepšímu když její rodina zkrachuje. Uvědomí si, že peníze nejsou vše a zamiluje se do Danteho, chudého spolužáka. 

Výsledek obrázku pro Evelyn Zavala

Paquita Calderón - Dcera Berty a Romula. Má skvělý vztah se svojí starší sestrou, se kterou se toulá po krajích. Otec ji má nadevše rád, stejně jako Berta, pro kterou je její dcera slabostí. Krásně zpívá a hraje na kytaru. Má velmi ráda svoji tetu a své sestřenice a bratrance. Sní o tom, že se z ní stane slavná zpěvačka.

Výsledek obrázku pro Eleazar Gómez

Dante Goméz - Aureliin spolužák. Žije se svojí matkou ve vesnici v chudobě, nestydí se za to. Po víkendech tvrdě pracuje, aby si vydělal na svoje první auto. S Aurelií si dělají naschvály a nemůžou jeden druhého vystát. Když se však Aurelia začne měnit k lepšímu, oba se usmíří a tráví spolu každou volnou chvilku a zamilují se do sebe.

Výsledek obrázku pro Melina Petriella

Melina Calderón - sestra Romula. Žije na jeho haciendě a po smrti své dcery se zbláznila. Vnímá jen svého bratra, který se o ní hezky stará. Berta ji však nenávidí a dopuje ji drogami. Melinin stav se den ode dne horší a Romulo je nucen ji nechat zavřít do sanatoria, kam ji jezdí denně navštěvovat. V sanatoriu se její stav pomalu zlepšuje.

Výsledek obrázku pro Violeta Isfel

María Treviňo de Cárdenas - Neteř Carloty. Po smrti rodičů žije u své tety, kterou má moc ráda. Trpí depresemi, trápí ji výčitky za smrt její sestry. Trpí vrozenou vadou srdce a často je hospitalizována v nemocnici. Zamiluje se mladého kardiologa, který v nemocnici je na stáži. Začne se léčit s depresemi a porodí dceru Alex. Odchází od své tety a pracuje jako sekretářka na soukromé klinice. Provdá se za svoji lásku.

Výsledek obrázku pro Iván Sánchez

Jesús Briceňo - Kardiolog. Nastupuje na stáž do nemocnice, kde pozná Mariu. Je zaskočen svými city k ní a snaží se jí vyhýbat. Má dospívající dceru Carmen, kterou po smrti své ženy vychovává sám. Otvírá si soukromou kliniku a sbližuje se s Mariou, která pracuje jako sekretářka na jeho klinice. S Mariou si pořídí dceru Alex, kterou zbožňuje, stejně jako Carmen. Nakonec s s Marií ožení.

Výsledek obrázku pro Fernanda Urdapilleta

Carmen Briceňo - dcera Jesúse. S otcem má skvělý vztah, bere ho jako kamaráda. Trápí ji vzpomínky na smrt její matky, často v noci pláče. Spřátelí se s Mariou a snaží se jí dát dohromady s otcem, protože ví, že se oba milují. Studuje medicínu, protože chce být lékařka jako její otec. Ve volném čase pomáhá na klinice svého otce. 

Výsledek obrázku pro Mariana Garza

Bethania Galván de Gonzáles - matka Marianny a Berthy. Vždy měla radši Mariannu. Nestará se o rodinný majetek a žije v ústraní haciendy. Trpí chováním své dcery Berthy. Zbožňuje svá vnoučata o které se s láskou stará. Je to vyléčená alkoholička ( po smrti manžela propadla alkoholu). Když odhalí pravdu o jeho smrti, tak svoji dceru Berthu zavrhne. Nikdy už se nevdala, svého manžela stále miluje. Ujme se Any, dcery své nejlepší kamarádky, která zemřela na rakovinu.

Výsledek obrázku pro Cecilia Ponce

Ana Vasquez - Po smrti matky se ocitá na ulici. Je těhotná a krade, aby přežila. Ujme se ji Bethania a udělá z ní elegantní dámu. Velmi se spřátelí s Mariannou a ve všem ji pomáhá. Neustále hledá otce pro své dítě - stane se jím mladý učitel, do kterého se Ana zamiluje. Díky své kmotře Bethanii si plní sen a otvírá si ve městě kadeřnický salon.

Výsledek obrázku pro Ricardo Abarca

Andrés Gavillo - učitel. Je učitel v městské škole, učí matematiku a společenské vědy. Doučuje i Anu, do které se zamiluje. Je třikrát rozvedený a bojí se dalšího vztahu. Postupně se s Anou sbližuje, adoptuje její miminko syna Germána. Nakonec se s Anou ožení a stane se ředitelem školy.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář