Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy

11. 3. 2013

 

Aliana Pueblo de Castrejon - psycholožka. Má manžela Germána a dceru Leonii, oba je miluje, ale přesto není šťastná. Vymění si svůj život s dvojčetem Rominou. Po pár týdnech se ji začne stýskat po rodině a chce se vrátit zpátky, v cestě ji však stojí Romina. Stane se závislou na lécích a skončí v blázinci. Díky Romině si projde peklem a bude muset bojovat o lásku k Germánovi. Nakonec obnoví svůj manželský slib s Germánem a do jejich rodiny přibydou další dvě děti -dcera Sara a syn Marco.

Daniel Bustamante

Germán Castrejon - herec. Je manželem Aliany a otcem Leonie. Svou ženu miluje, i když často není doma, protože je na cestách. Začne být zmatený povýšeným a arogatní chování své ženy a je si jistý, že něco není v pořádku. Zjistí, že Aliana si svůj život vyměnila s Rominou. Vydá se tedy Alianu hledat a přivede ji zpět domů. Jejich štěstí však brání Romina, která se nechce vzdát života, který žije. Chodí navštěvovat Alianu do blázince, on sám kvůli Romině skončí na vozíku. Při jedné hádce, která mu způsobí šok vstane z vozíku a začně zase chodit. Nakonec obnoví svůj slib se svojí manželkou Alianou a do jejich rodiny přibydou ještě další dvě děti - dcera Sara a syn Marco.

Leonie Castrejon - dcera Germána a Aliany. Hned pozná, že Romina není Aliana.Velmi si rozumí se svým otcem. Nevychází s Rominou a dělá ji naschvály.Chodí svou matku Alianu denně navštěvovat do blázince, stará se o svého otce když je ba vozíku. Otráví ji Romina a dlouho bojuje o život, nakonec se však zotaví. Nastupuje na taneční konzervatoř a zamiluje se do Franca, se kterým začne chodit.

Romina Pueblo de Ramos - učitelka. Závidí své sestře dvojčeti její spokojený život. Nebaví ji věčně snášet manželovi zálety a starost o jeho sestru Macarenu. S Alianou si vymění život, brzy se však přijde na to, že to není Aliana. Začne dělat Germánovi a Alianě ze života peklo - Germána upoutá dočasně na vozík, otráví Leonii, která bojuje o život. Brutálně zbije Macarenu, dělá problémy svému manželovi Marcovi. Nakonec je zastřelena.

Marco Ramos - manžel Rominy. Neustále svoji ženu podvádí a není schopen si najít práci. Po výměně se však bláznivě zamiluje do Aliany v domnění, že je to Romina. Najde si práci a mění své chování. Když zjistí pravdu, tak se snaží získat zpátky Rominu, ta jím však opovrhuje. Miluje Alianu, ale ví, že ona jeho ne a proto ji nabízí přátelství. Pomáhá zničit Rominu, zachrání život Leonii. Velmi ho raní to, jak Romina ublíží jeho sestře Macareně. Ztratí poslední zbytky citů k Romině, i když její smrt ho velmi raní. Opravdovou lásku pozná v krásné Elvíre, kamarádky Aliany. Z Marcose se stane obchodník s textilem.

Macarena Ramos - prodavačka v obchodě. Je mladší sestrou Marca. Trpí cukrovkou, Romina ji kvůli tomu ubližuje. Špatně snáší problémy svého bratra Marca, na kterého je upnutá. Má snoubence Gabriela. Kvůli Romině se ocitne na pokraji smrti, bojuje o život. Po této zkušenosti si bere svého snoubence Gabriela a odjíždí s ním do Miami, aby začli nový život.

Elvira Rivera de Santos - novinářka. Do rodného města se vrací, aby se ukryla před svým násilnickým manželem, má syna Franca. Je nejlepší přítelkyní Aliany. Na jednom večírku pozná Marca. Postupem času se s Marcem sbližuje, do života ji však neustále zasahuje její násilnický manžel Emilio, který ji dělá ze života peklo. Marco je ji oporou a ona jemu. Nakonec Emilio souhlasí s rozvodem. Elvira se provdá za Marca.

Franco Santos - syn Elviry a Emilia. Utekl s matkou od svého násilnického otce, který oba týral. Je své mamince velkou oporou a fandí ji ve vztahu s Marcem. Je velmi nadaný tanečník, nastupuje na taneční konzervatoř stejně jako Leonie. Zamiluje se do Leonie a začne s ní chodit.

Gabriel Sanchez - policejní detektiv. Snoubenec Macareny, kterou velmi miluje. Má zdravotnický kurz, aby mohl své snoubence pomáhat. Hodně si rozumí s Marcem, snaží se chránit Macarenu před Rominou, ale nedaří se mu to. Nakonec si Macarenu vezme za ženu a odjíždějí do Miamy, aby začali nový život.

Emilio Santos - lékař. Manžel Elviry a otec Franca. Pracuje jako lékař bez hranic v Africe. Týrá svoji ženu a syna, rád se napije. Po návratu Elviry a Franca do Caracasu se vrátí také a neustále jim ubližuje. Chce se zbavit Marca. Nakonec pochopí, že ho Elvira už nemiluje a že proti lásce zenmůže nic a tak Elvire podepíše rozvod a vrací se zpátky do Afriky.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář