Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

16. 11. 2011

 Hlavními hrdiny jsou dvojčata Maximo a Diego Moralesovi.

Maximo je ženatý s Daniellou a mají skoro dospělého syna Gera. Je to vlivný politik, který je ke své ženě chladný a nemiluje ji. 

Diego žije na ulici. Živí se drobnými krádežemi a je drogově závislý od doby, kdy jeho přičiněním přišly o život jeho sestra Hilda a sestřenice Martha. Jednoho dne Diego žebrá na ulici a uvidí dvě dívky, které jsou podobné jeho zesnulé sestře a sestřenici. Rozběhne se k nim a chce je obejmout, ale ony začnou křičet a dají se na útěk. Diego si je jistý, že to je Hilda a Martha.

Max si mezitím užívá s milenkou Samanthou, která už má ale Maxima a jeho lží o tom, jak se rozvede dost. Pohádají se, Max ji dá facku. Ona ho vyhodí z bytu a řeknu, že s ní nechce mít už nic společného.

Diego se při jedné ze svých toulek po ulicích dozví od svého kamaráda Freddyho, že jeho bratr je mafián. Diego tomu odmítá uvěřit a tak Freddyho zmlátí. Max si mezitím vztek z rozchodu se Samanthou léčí na Danielle a Gerovi, které mlatí a bez oblečení a peněz je vyhodí na ulici. 

Ještě ten večer je potká Diego a bere je k sobě do svého polorozpadlého bytu, Gero řekne Diegovi, že svého otce nenávidí a že by ho nejradši viděl mrtvého.Poté odchází sehnat drogu.

Samantha se druhý den ráno vrací z nákupu a před vchodem do svého bytu najde úplně zbitého, opilého a zfetovaného Diega. Vezme ho k sobě domů, dá mu najíst a poskytne mu na pár dní azyl.

Max si mezitím našel novou milenku, stala se jí Jocelyn, bývalá snoubenka Diega. Oba se spojí, aby Diega nadobro zničili. Samantha mezitím volá Diegově matce Raize, ta o něm však nechce ani sylšet a telefon zavěsí. 

Danielle při procházce s Gerem narazí na zbitou Hildu a Marthu. Obě je odvedou do bezpečí. Když se dívky probudí, tak se s Danielle dlouze objímají. Sdělí jim, že když před lety byly na té jachtě, tak je našel Maximo a zachránil je pod podmínkou, že budou dělat prostitutky. Hilda také řekne, že je Maximo znásilňoval. Gero to zavolá Diegovi.

Diego mezitím prožívá absťák, je bez drog zoufalý a chce si sáhnout na život, nechce se už trápit.Zvrací, má křeče v břiše, potí se a je mu hrozně zle. Oporou je mu Samantha, která se do něj zamilovala a drží ho celou dobu nad vodou.

Když se Maximo dozví, že Samantha žije s Diegem, tak ji jako dárek pošle zvadlé černé růže. Samantha se vyděsí, Diego ji však uklidní. Poprvé se políbí.  Diego se potají vkrade do Maxovi pracovny, kde ukradne dokumenty, které ho usvědčují z mnoha zločinů, dokonce i ze zabití vlastního otce. Poté jde za matkou Raizou, ta ho však vyhodí. Diego ji řekne, že jednoho dne bude litovat, že ho odmítala a poté se smutkem v srdci odejde.

O Danielle s Gerem se mezitím stará Freddy. Danielle a Freddy se té noci pomilují. Maximo pověří svého komplice Camilla, aby nastražil do Diegova auta bombo. Collin ji nastraží a Diego, když se jede podívat na Danielle s Gerem a na Hildu s Marthou, tak auto vybouchne. Diego však nezemře, pouze se zraní . Celý zkravený se vrací k Samanthě, která ho ošetří. Po ošetření se rozhodnou, že se vezmou. Odjedou proto za Danielle a potají se vezmou. Samantha Diegovi řekne, že je těhotná. Diego ji vášnivě políbí.

Do domu vtrhne Max se svým komplicem Collinem. Na všechny míří pistolí, Diego pošle všechny do vedlejšího pokoje kromě Freddyho. Max a Diego na sebe míří a hádají se. Diego Maxovi vyčte, že zabil jejich otce a že si udělal milenku z Jocelyn, ženy, kterou miloval. K domu přijede i Raiza s Jocelyn a obě poslouchají jejich hovor. Po chvíli se ozve výstřel. Samantha omdlí, protože si myslí, že Diego je mrtvý. Maximo střelil Diega do ramene, on se s velkou bolestí zvedne ze země a z posledních sil stiskne spoušť. Maximo padá k zemi, je těžce raněn. Diego si k němu klekne, Maximo ho vezme za ruku a žádá ho o odpuštění. Diego mu odpustí. Poté Maximo umírá.

Do pokoje vejdou Jocelyn, která truchlí nad Maximem. Raiza svého syna také oplakává, po chvíli ale přejde k Diegovi, který se objímá a líbá se Samanthou. Raiza brečí a žádá svého syna o odpuštění, Diego ji obejme a odpustí jí. Po chvíli dorazí policie a zatkne Collina a Jocelyn. 

Hilda s Marthou se také usmíří s Raizou. Danielle se provdá za Freddyho a mají spolu dceru Lauru. Gero se zamiluje do své spolužačky ze školy Eve. Raiza tráví veškeré chvíle s Diegem snaží se dohnat ty leta, kdy syna odmítala. Hilda se zamilovala do policejního důstojníka Roberta a Martha do jeho bratrance Antonia.

Samantha s Diegem se vezmou v kostele. Po šesti měsících se jim narodí syn Bruno. Marthě s Antoniem se narodili dvojčata - Clara a Santiago. Hilda a Roberto mají dceru Ester. Diego převezme vedení podniku a založí centrum pro drogově závislé. Samantha a Diego si udělají výlet k moři, kde mu oznámí, že čekají druhé dítě. Oba se vášnivě políbí.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář