Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

20. 9. 2013

 Hlavní hrdinkou je mladá Candelaria, která se se svojí matkou Fidelií vrací zpět do rodného Caracasu. Candelaria dlouho nemůže najít práci, až díky své kamarádce se dozví, že vlivný politik Arturo Salazar hledá služebnou. Candelaria jde na pohovor a místo získá.

Arturo má syna Thiaga, který má Angelinu. Candelaria jednoho dne uklízí police v Thiagově pracovně, Thiago ji se zájmem pozoruje.Candelarii se však zatočí hlava, ztratí rovnováhu a spadne ze židle. Thiago k ní okamžitě přiskočí a pomůže ji. Candelaria má vymknutý kotník a tak ji Thiago odvede do jejího pokoje. Když ji chce uložit do postele, tak se neovládne a políbí. Candelaria si jeho polibek vychutnává. Poté se od sebe odtrhnou, Thiago Candelarii pohladí po vlasech a odchází.

Fidelia jde jednoho dne navštívit svoji dceru. Když však v domě zahlédne Artura tak s pláčem uteče. Candelaria za svojí matkou vyběhne, snaží se jí zastavit, ale marně. Fidelia už je daleko. Thiago a Candelaria si dají tajnou schůzku v zahradě na které se u bazénu pomilují, ani jeden však neví, že je z povzdálí pozoruje Angelina. Když se Thiago vrátí, tak se ho Angelina snaží svést, ale marně. Thiago ji odmítne a jde spát. 

Fidelia je zoufalá, zo života ji zase vstoupil muž, kterého kdysi moc milovala, ale on ji pak ublížil. Domluví si tedy schůzku s Candelarií v nedaleké kavárně. Fidelia svojí dceři řekne, že pojede k babičce na venkov, že si nepřeje její vztah s Thiagem. Candelaria se jí snaží přesvědčit, že se milují, ale marně. Candelaria ještě toho dne odjíždí ke své babičce na venkov. 

Thiago je zdrcený, už týden nemá žádné zprávy o Candelarii. Myslí si, že ho opustila a tak útěchu hledá v náruči prostitutek. Angelina se ho snaží svádět, ale marně. Vymyslí si tedy plán - svede nejlepšího přítele Thiaga Césara. César je do Angeliny už dlouho zamilovaný, ale ona ho odmítá. Jednoho večera ho pozve na jachtu a tam s ním prožije vášnivou noc. Ráno ho vyhodí a ještě mu řekne, že se s ním vyspala jen proto, aby otěhotněla. César je smutný a odchází pryč.

Arturo má ještě dceru Cristinu. Ta však trpí depresemi a navíc má trable s láskou. Její snoubenec Chino ji bije a podvádí. Cristina jednoho večera přistihne China při nevěře se svojí nejlepší kamarádkou a s pláčem utíká z jeho bytu. V obchodě si koupila lahev whisky, kterou celou vypila. Opilá šla po mostě a stoupla si na zábradlí. Naštěstí šel kolem César, který ji na poslední chvíli zabránil v sebevraždě. Naloží ji do auta a odveze ji k sobě domů, kde s ní protrpí její opici. 

Thiago se dozví, že Angelina čeká dítě, je z toho toufalý ale přesto souhlasí se sňatkem. Uplyne půl roku a do města se vrací Candelaria s novorozenou dcerou Luisou. Když se to Thiago dozví, tak ji hned jde navštívit a dojde mu, že Luisa je jeho dcera. Candelaria mu však řekne, že musí splnit svoji povinnost vůči Angelině, že si ji musí vzít. 

Thiago a Angelina se vezmou. Thiago se snaží být na blízku Candelarii a malé Luise, ale marně. Ona ho odmítá. Angelina se dozví o Thiagově dceři a snaží se ji všemi zbraněmi zbavit. Využije k tomu Césara, po kterém chce, aby ji z cesty odstranil Candelarii a Luisu. César se ji však vysměje a odmítne, Angelinu to rozzuří a Césara postřelí. 

Arturo se dvoří Fidelii, ta ho však odmítá. Arturo je z toho nešťastný a uchyluje se k alkoholu. Candelaria ji jedné noci řekne, aby nepromarnila šanci být šťastná. Fidelia ji však řekne, že na to ji moc ublížil. Candelaria jde druhý den do parku na procházku s kočárkem. Čeká tam na ni Thiago, dá ji obrovský puget růží. Candelaria mu dovolí, aby si povozil Luisu. Thiago je šťastný a svoji Candelarii políbí. Thiago ji slíbí, že se rozvede a že budou zase spolu.

César se nechal ošetři v nemocnice, kde potkal Cristinu, která se právě vracela ze své psychoterapie. César ji pozval na kávu a ona souhlasila. César se ji přiznal, že je otcem Angelinina nenarozeného dítěte. Cristina mu vrazí facku a s pláčem uteče. César je zoufalý. Pošle tedy Thiagovi dopis, ve kterém se mu ke všemu přizná.

Thiago po přečtení dopisu Angelině oznámí, že ví, že není otcem jejich nenarozeného dítětě a že se s ní rozvede, protože miluje Candelarii. Angelina dostane hysterický záchvat a řízne Thiaga do stehna, poté uteče z domu. 

Angelina se potají vkrade do bytu, kde bydlí Candelarii a unese z postýlky malou dceru. Když to Candelaria zjistí, tak se zhroutí, Fidelia to zavolá Thiagovi, který okamžitě jede za Candelariií. Fidelia mezitím probrala dceru z krátkého bezvědomí, obě pak propukly v zoufalý pláč, Thiago se je snažil uklidnit, ale marně.

Nikdo netuší, kde mají Angelinu hledat. Thiago si však vzpomene, že Angelina se nejbezpečněji cítí v domku u jezera, který patřil její rodině. Políbí Candelarii a vydá se za Angelinou. Když tam Thiago dorazí, tak vidí Angelinu jak se chystá utopit jeho dceru. Rozběhne se k ní a Luisu ji vyrve z náručí. Angelina se v slzách zhroutí k zemi, z kapsy vytáhne žiletku a chce si podřezat žíly, Thiago ji v tom zabrání. Angelina se mu přizná, že ho vždycky milovala, ale že se nikdy nevyrovnala se smrtí jejich novorozené dcery. Thiago ji dá pusu do vlasů a odvede ji do domku. Když Angelina usne, tak Thiago zavolá doktora Garraie, psychiatra, který ji odveze do svého soukromého sanatoria. Thiago poté zabalí plačící Luisu do svého kabátu a odváží ji ke Candelarii,Když Thiago dorazí domů, tak ho Candelaria obejme, vezme si Luisu do náručí a oba se políbí. 

Cristina se v zahradě učí na zkoušky, nemůže se však soustředit na učení, myslí na Césara. Najednou se César objeví v zahradě s velkým plyšovým medvědem. Cristina si vezme učebnice a chce odejít do pokoje. César ji však zastoupí cestu a políbí ji. Cristina mu odpustí.

Arturo připravil překvapení pro Fidelii. Pozval ji do jejich oblíbené restaurace, kde vystavil jejich společené fotky. Fidelia byla dojatá. Poté před Fidelii poklekl a zarecitoval ji její oblíbenou báseň. Fidelia ho políbila. Arturo vytáhne z kapsy řetízek a připne ji ho kolem krku. 

Koná se velký večírek. Thiago přede všemi požádá Candelarii o ruku a ta nadšenš souhlasí, na večírku se zasnoubí i Arturo s Fidelií. Candelaria má radost z toho, že její matka je šťastná. Cristina všem oznámí, že chodí s Césarem. Thiago z toho není nadšený. Candelaria mu však řekne, že by mu měl odpustit. Thiago naleje dva panáky a jeden donese Césarovi. Ten mu vše vysvětlí a Thiago mu odpustí. Oba se obejmou a pak si připijou na přátelství.

Thiago jde druhý navštívit Angelinu, velmi ho raní, když vidí v jaké stavu je. Angelina jen sedí na posteli, kouká do prázdna a má v sobě velmi silná sedativa. Na stůl ji položí bonboniéru a květiny. S doktorem Garraiem si popovídá o jejím zdravotním stavu. Poté se vypraví na matriku, kde nachá anulovat jeho manželství s Angelinou, proto, aby se mohl ožěnit s Candelarií.

Uplynou čtyři měsíce. Doktor Garrai zavolá Césarovi, že Angelina porodila syna Martína. César je moc šťastný, jde to oznámit Cristině. Ta ho jen mlčky políbí a oba si spěchají pro malého Martína, protože Angelina není schopná se o syna postarat. Když oba dorazí do sanatoria, jsou velmi smutní z toho jak Angelina dopadla. Cristina si vezme Martína do náručí a dá mu pusu. César popojde k Angelině, chytne ji za ruku a slíbí ji, že se o jejich syna postará. Angelina si sedne na postel a pousměje se.

Uplynou další tři měsíce. V kostele se koná velkolepá trojitá svatba - nejprve se vezmou Thiago s Candelarií, poté Arturo s Fidelií a nakonec Cristina s Césarem. Na svatbu dorazí i Marco, Candelariin bratr, který však nevychází s matkou. Svoji sestru obejme a popřeje ji hodně štěstí. Když však odchází z kostela, tak ho za ruku chytne jeho matka a poprosí ho o odpuštění. Marco Fidelii vroucně obejme a společně se vracejí na oslavu.

Na oslavě při krájení dortu Candelaria všem oznámí, že čeká druhé dítě. Thiago ji nadšeně vezme do náruče a políbí ji. Uplynou dva roky a Candelaria a Thiago mají syna Ronalda. Cristina po několika potratech Césarovi porodí vytouženou dceru Claru.Všichni jsou šťastni a spokojeni.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář