Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rány osudu

10. 11. 2011

 Do rodiny bývalého fotbalisty Ricarda Garcii přichází mladá a krásná Astoria jako společnice pro jeho dceru Evelyn. Ricardo je podruhé ženatý s Leonorou, dcerou svého obchodního partnera, kterou ovšem dávno nemiluje. Leonora je psychicky labilní.

S Astorií se skamarádí i Ricardova sestra Lujan, která je od svých10 let po pádu z koně upoutána na vozík a navíc je rozvedená.

Jednoho dne dostane Leonora hysterický záchvat a  v hádce postřelí Ricarda. Alfredo ho odveze do nemocnice. Po chvíli dorazí Astoria s Evelyn, obě bdí nad Ricardovým lůžkem. Ricardo blouzní a nesutále volá jméno Alexandra. Evelyn s pláčem uteče z pokoje.

Na chodbě se zhroutí do křesla. Astoria si k ní přisedne a zeptá na to, kdo je ta Alexandra. Evelyn se hořce pousměje a odpoví jí, že Alexandra je její zesnulá maminka, která zemřela při autonehodě, když jí byly dva roky. Astoria s Evelyn se obejmou.

Poté co Astoria odveze zhroucenou Evelyn, se vrací zpět do nemocnice. Sedí u Ricardovi postele a drží ho za ruku. Ricardo se probere, chytne Astorii za ruku a políbí. Astoria ho pohladí po vlasech a polibek mu opětuje. Poté odejde.

Po deseti dnech je Ricardo propuštěn. Leonora se mu omlouvá , ale Ricardo ji odmítá a navíc se jí přizná, že se zamiloval do Astorie. Leonora je vzteky bez sebe a přísahá mu pomstu.

Lujan s Astorií sedí v zahradě a Lujan se dvoří zahradník Carlos. Lujan je jeho dvoření příjemné a tak ho políbí. Do zahrady přijde Ricardo, vezme Astorii za ruku a na rty ji vtiskne vášnivý polibek. Svěří se jí také, že ji miluje.

Leonora přijde do zahrady a Astorii uhodí kamenem do hlavy. Poté ještě stihne pobodat Evelyn nůžkami. Obě jsou ve vážném stavu převezeny do nemocnice. Ricardo a Lujan bdí  v nemocnici. Ricardo vezme za ruku svoji sestru Lujan a svěří se jí, že má strach, že zase ztratí milovanou ženu. Lujan ho ujistí, že se to nestane a obejme ho.

Po uzdravení jsou obě propuštěny. Ricardo Leonoře oznamuje, že se s ní chce rozvést, ale ona odmítá. Mezitím její otec Alfredo ve firmě uskuteční nekalé obchody, ze kterých obviní Ricarda a ten je vzat do vazby.

Lujan si užívá zamilované chvíle s Carlosem, konečně je po dlouhé době zase šťastná. Leonora večer unese Astorii. Evelyn jede za Ricardem, ten je propuštěn na kauci. Ricardo, Evelyn a také Alfredo, který má strach o svoji dceru jdou Leonoru s Astorií hledat. 

Ricardo díky Lujan zjistí, že Leonora Astorii vězní v jejich bývalém domě. Vtrhnou do dveří. Astoria se velmi zesláblá, Leonora se jí snaží píchnout injekci s jedem, ale Evelyn se podaří jí tu injekci vzít. Ricardo vezme Astorii do náručí, utíká s ní. Do cesty se mu však postaví Leonora, která pistolí míří na Ricarda. Vystřelí, ale do střely se vrhne Alfredo a umírá. Leonora propukne v pláč, přiloží si zbraň k spánku, předtím ale prosí všechny za odpuštění a vystřelí.Dopadá na zem vedle otce.

Astoria je opět v nemocnice, kde ji zjistí, že má leukémii. Ricardo je nešťastný a ze zoufalství se opije. Do nemocnice přijíždí Astoriina matka Lydia. Všichni o ni mají strach, doktor jim oznámí, že potřebují dárce kostní dřeně. V tom se v nemocnici objeví Astoriin otec Samuel, který ji opustil, když jí bylo pět let a dá ji svoji kostní dřeň. Všichni mu děkují, hlavně Ricardo. Astoria se po zákroku dozví, kdo ji dal svoji kostní dřeň a s otcem se usmiřuje.

Lujan je mezitím nabídnuta operace páteře. Ona přijímá, protože chce konečně žít normální život a mít děti. Carlos je z toho nadšený. Operace se zdaří a Lujan díky operaci a následné rehabilitaci zase chodí. 

Evelyn se v nemocnici sblíží s Astoriiným nevlastním bratrem Arasem, který přiletěl z New Yorku, jen aby byl nablízku své sestře, kterou má rád.

Po návratu z nemocnice se koná dvojitá svatba. Ricardo se žení s Astorií a Lujan si bere Carlose. Evelyn s Arasem si vyznají lásku a políbí se. Samuel a Lydia se usmíří a dají si ještě jednu šanci.

Po roce mají Ricardo a Astoria syna Juana a Lujan s Carlosem dceru Julii. Astoria se stane učitelkou ve školce a Ricardovo firma se spojila s firmou Samuela. Po dalších dvou letech má Ricardo s Astorií dceru Melinu a Lujan s Carlosem dceru Belindu. Evelyn se provdá za Arase a odjíždějí do New Yorku, kde studují umění. Po třech letech se jim narodí dcera Alexandra.





 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář