Jdi na obsah Jdi na menu
 


Volby?!

12. 9. 2012

kducsl.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Nerad bych tady propagoval nějakou stranu a taky si nemyslím, že proklamace na předvolebních plakátech mají nějakou cenu, ale přeci jenom za měsíc jdeme volit a tento lidovecký slogan je blízký "naší" vysněné privatizaci. Severská koalice nesmiřitelných modrých a oranžových prakticky jednomyslně odhlasovala odprodej bytů do rukou nájemníků, ale velká radnice dává již dnes najevo, že velké a rekonstruované bytové domy na Lesné jsou pro ni zajímavým vlastnictvým. Tady mě napadá jiný slogan o nažraném vlku a celé koze.

Byl bych rád abychom si zvolili svoje zastupitele, kteří budou zastupovat občany a ne mocné strany.

JN

 

Ještě bych rád vyzvedl čerstvý nedělní příspěvek pana Lišky vložený bohužel příliš hluboko v našich komentářích.

"Zpráva není datována. Zatím náš dům H. Malířové 4-14 stále figuruje na seznamu domů, které se nebudou privatizovat. Zastupitelé naší městské části i města Brna si z nás dělají srandu. Budeme je proto v příštích volbách opět volit??? Od provedené rekonstrukce v r. 2002?? odčerpávají z našeho nájemného z každého bytu 2+1 o výměře 56 m podlahové plochy cca 3.500 Kč měsíčně, což za uplynulých 10 roků již činí více než 400.000 Kč na jeden byt, a do domu se nevrátila ani koruna. Jde o velkou zlodějnu. Bohužel, kdo mlčí ten souhlasí. Necháme se i do budoucna do nekonečna okrádat. Kam peníze mízí??? Kdo zná odpověď???"

 

Naše stránky prý sledují i nynější zastupitelé, proto bych je případně prosil o jejich komentáře.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Doplnění mizejících peněz z nájmů

(Jaroslav Liška, 13. 9. 2012 12:05)

Při 270 bytech na H. Malířové 4 - 14 různé velikosti bylo za uplynulých 10 let odčerpáno z našeho nájemného (kdoví kam???) více než 100 mil. Kč. Ty by ve fondu oprav nadělaly zázraky a rozhodovali by jsme o nich pouze my. Co s tím uděláme ???
J.Liška