Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trosman - Liberec Blue Jackets

Po pátém ligovém kole se tým nachází na sedmé pozici v lize V.94 Tato liga je rozdělena na dvě části na silné a slabé. Liberec Blue Jackets mají štěstí, že patří do té první skupiny, takže se s přehledem budou rvát o první osmičku. Jde o to jak zvládnou zápasy s těmi silnějšími soupeři. Zatím jediná prověrka nedopadla pro ně zrovna dobře.

 

1.kolo

Liberec Blue Jackets 12:0 Hokejovka Eltodo

(5:0, 1:0, 6:0)

V prvním kole si hráči týmu Liberec Blue Jackets zopakovali před zápasový trénink a proti výrazně slabšímu soupeři se na ledě spíše bavili, než že by je to stálo nějaké síly. Brankář soupeře se vzepjal k heroickému výkonu ve druhé třetině, jenže v první a třetí se mu to samé nepodařilo a tak si odvezl velkou sbírku inkasovaných puků sebou domů.

 

2.kolo

Flekos 0:8 Liberec Blue Jackets

(0:2, 0:2, 0:4)

Ve druhém kole si zajeli modrokabátnici k dalšímu slabému soupeři. Který byl o něco lepší než první soupeř, ale i tentokrát bez větší námahy klidná výhra. Hráči týmu Flekos se snažili uhrát rozumnou porážku, ale třetí třetina jim hrubě nevyšla a plány byly z haceny.

 

3.kolo

Liberec Blue Jackets 5:6 Tajemní Škorpioni

(0:1, 3:3, 2:2)

Ve třetím kole přijela na led domácí Libe arény skutečná prověrka schopností týmu Liberec Blue Jackets. Tajemní škorpióni prokázali, že jejich střely jsou vskutku jedovaté a po urputném boji, který zvláště ze strany Škorpionů byl maximální dokázali vyloupit v tomto derby zápase Libe arénu a spokojeně si odvezli všechny tři body a modrokabátnici se mohli topit ve smutku z první ztráty v sezóně.

 

4.kolo

Devils Svitavka  1:6 Liberec Blue Jackets

(1:2, 0:2, 0:2)

Bylo znát, že hráči byli ještě trochu v šoku z minulého zápasu a tak proti opět výrazně slabšímu soupeři nastoupili hodně namotivovaní. Po dvou třetinách si uvědomili, že proti nim tentokrát nestojí rovnocenný soupeř a polevili i tak zápas dotáhli v klidu do vítězného konce.

 

5.kolo

Liberec Blue Jackets 18:1 České Budějovice

(6:0, 6:1, 6:0)

V pátém kole přijel čerstvý nováček z Českých Budějovic a dosáhl úspěchu, že vstřelil gól týmu Liberec Blue Jackets. Jinak ovšem byl poměr sil na ledě naprosto odlišný a zatím rekordní výhra v sezoně přinesla týmu Liberec Blue Jackets další tři body do tabulky.

 

Zpracoval Tuax

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář