Jdi na obsah Jdi na menu
 


Angis - HC Bunda

Po pátém ligovém kole se tým nachází na patnácté pozici v lize V.229 Tým má jeden bod a s tím jak k zápasům přistupuje to skoro vypadá, že by byl zázrak kdyby do konce sezony získal ještě nějaký další. Nějaké určitě přibudou, ale  styl kdy zápasy hráči rovnou odevzdávají není zrovna největší tahák pro fanoušky. Slabinou je i brankářské duo díky kterému jsou v počtu inkasovaných branek na čtvrtém až pátém místě mezi nejhoršími v lize. Tohle nevypadá jako hra, ale jako utrpení. Být fanouškem tohoto týmu, je ostudou.


1.kolo
THC Kvítková 8:7 HC Bunda
(3:3, 3:2, 1:2 - 1:0)

V prvním kole vyrazili hráči týmu HC Bunda do Kvítkové a společně odehráli zápas v němž brankáři byli slabým článkem obou týmů, útok oporou  ha vyrovnaná. Akce střídala akci z jedné strany na druhou. Ve třetí třetině se dokonce odehrála unikátní shoda, kdy převaha na ledě byla 50% pro obě dvě strany.V prodloužení nakonec tým HC Bunda podlehl i díky katastrofálnímu výkonu svého brankáře, který měl celkovou úspěšnost pouze 78,95%


2.kolo
HC Bunda 1:14 vulkan07
(0:2, 1:4, 0:8)

Ve druhém kole přivítali v Peggy aréně velkého favorita a na ledě to podle toho vypadalo.Více jak 70% převaha soupeře ve všech třetinách. Hráči HC Bunda se snažili jen nezranit a pobyt na ledě přežít ve zdraví. Jejich brankář uspěl proti ostrostřelcům vulkanu07 jen v 70,21% Zápas byl rozhodnutý už předem, což je trochu škoda.

3.kolo
hclisk 5:4 HC Bunda
(1:2, 4:1, 0:1)

Třetí kolo bylo ve znamení velmi nízké aktivity z obou stran. Oba týmy po ledě volně bruslili a sem tam prohodili nějakou větu k soupeř a s úsměvem na tváři zkusili vystřelit. Zápas proběhl v přátelské atmosféře a ačkoli byli hclisk na jiné úrovni tak i přes střeleckou převahu zápas nijak nehrotili a nechali hráče týmu HC Bunda skoro srovnat. Body zůstaly tam kde měly a týmy si oboustranně odpočinuly.


4,kolo
HC Bunda 0:5 HCRosička
(0:1, 0:2, 0:2)

Ve čtvrtém kole čekal hráče týmu HC Bunda další zápas se silnějším a zřejmě podle posledního zápasu do něj nastoupili opět stejně. Jenže tentokrát s nimi soupeř neměl slitování a s nízkou důležitostí je s přehledem vymazal z ledu. V poslední třetině z toho byli hráči Bundy již dost frustrovaní protože i přes stále stejné důležitosti jejich aktivita náhle výrazně poklesla.


5.kolo
R.E.A. 7:4 HC Bunda
(1:1, 3:1, 3:2)

V pátém kole čekal hráče Bundy přijatelný soupeř, ale ani tentokrát neprojevili touhu vyhrát. Což bylo rozhodující pro vývoj zápasu. Který byl opět veden z obou stran na velmi nízkou. Zbytečně zahozené body.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář