Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Video číslo 91 až 120

 Pro spuštění klikni na obrázek obálky


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg

 

91. díl … „Jsem v bezpečí, nic se mi nemůže stát,“ si máme uvědomit a tréninkově prožít v klidu svého domova i později v náročných dnech. Tragické události dnešních dnů jsou náročné i produchovní svět; snaží se chránit nevědomé odtělené sourozence.

 

Video v mp3
Osnova videa

 


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg

 

92. díl. Dozvíte se konkrétní případ lidského vzestupu za 300 let, také o jemnohmotných civilizacích, čakrách, vaření i žehnání. O konzumaci požehnaných pokrmů, využití takto přijaté energie pro vlastní zdraví či mentálním prosvětlování bolavé či nemocné části těla.

 

Video v mp3
Osnova videa

 


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg

93. díl. Země jako dočasný domov člověka. Tři podmínky pro jeho správný rozvoj. Inkarnace na Zem z různých oblastí univerza.

Podle kapitoly Země jako mikrokosmos z knihy Adelma Vay: Tajemství kosmu.

 

Text videa
Video v mp3

 

 


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg94. díl. Co vše promění lidské energetické pole? Jakým způsobem lze dosáhnout všeobecného lidského duchovního pokroku? O síle lidské myšlenky, nutnosti respektovat duchovní svobodu druhého a významu směrování svých představ na dobro, klady, opravdovost, vznešenost a spiritualitu.

Podle knihy G. Weidner: Řekni ANO Bohu a svému životu, Carolus 2011.  Hudba Stanislav Kadlec - skladba Duha propojení

Text videa
Video v mp3

 

 


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg95. díl. Životní síla neboli ód či životní magnetismus udržuje a propojuje život celého vesmíru - neexistuje nic bez jejího přičinění. Má svoji charakteristickou barvu, vůni i zvuk, ovšem naše hmotné smysly toto většinou neregistrují. Každá rostlina, každý strom, každý živočich i celé galaxie jsou v různých formách a v různém stupni zhuštění životni silou naplněny. Tolik v úvodu. Dále však následuje např. informace, co umí její horké a co studené proudy. Dozvíte se jak sedět při duchovních cvičeních, a že je velký rozdíl v léčitelích.

Hudba Stanislav Kadlec - skladba Horské ticho

Text videa
Video v mp3

 


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg96. díl. Na našem vývojovém stupni nemoc znamená úderný proces učení.  Ve videu se dozvíte, kdy člověk onemocní a jak nastartovat proces uzdravování. Také jakým způsobem je posilováno tělo éterické, astrální a mentální. Vnitřní léčitel je v nás! Také vlastníme duchovní síly, které k tomu jsou potřeba.
Hudba Stanislav Kadlec - skladba Jarní probuzení

Text videa
Video v mp3

 

 

 


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg
97. díl. Šest dní – šest etap, v nichž nacházíme probuzení univerza, pád prvorozenců, tvorbu slunečních stupňů, vznik a úkol embryonálních bytostí – lidí i jejich pád. Dualita, bytosti protikladu, smyslnost a letargie.

Text videa
Video v mp3

 

 

 


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg98. díl. Duchovní síla moci je lokalizovaná v oblasti nadledvinek a v situacích ohrožení je aktivovaná, tedy pokud jsme ji již prací na sobě nezaktivovali. Nerozvinutá je příčinou bolestí v oblasti beder. Přílišná aktivita síly spravedlnosti a posuzování (oblast soláru) je příčinou urážlivosti, kritičnosti a bolestí žaludku. Podle knihy Světlo v nás.
hudba Ladislavy Písničky Svobodové z CD Šamanka: pisnula.cz

Text videa
Video v mp3

 

 

 


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg99. díl. Centrum duchovní síly vnitřní vibrace leží v oblasti štítné žlázy. Blokáda tohoto centra negativními slovy způsobuje angínu, komunikační těžkosti, koktání, onemocnění krčních obratlů a nervů, optimálně rozvinutá se projeví v zabarvení hlasu a výrazu obličeje. Podle knihy Světlo v nás.

Text videa
Video v mp3

 

 

 


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg100. díl. Jsme-li schopni své představy s plnou koncentrací zaměřit na konkrétní přání, může dojít k jejich uskutečnění – je první věta tohoto videa. Dozvíte se ale také, že každý národ je tak kvalitní, jaké jsou myšlenky v něm žijících lidí. Poznáte, co může být příčinou nemocí očí a uší, vředů i to, že často jen utrpením člověk roste.

Text videa
Video v mp3

 

 

 


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg101. díl. Zdalipak víte, kde na Zemi probíhá nevědomý a kde vědomý vývoj? Tušíte, že první zkušenost ve hmotě získala padlá duchovní bytost jako tzv. zvířecí člověk či že ve vývoji skoky neexistují, takže se do krásy zákonitě proměňujeme pomalu?

Text videa
Video v mp3

 

 

 

 


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg102. díl. Život nastavuje člověku neustále zrcadlo, ve kterém může vidět dobré i špatné. Znalost zákona zrcadlení vysvětlí, proč nás chování některých lidí tak rozčiluje a pomůže vyvodit, jdeme-li životem dobře. I další informace na vás čekají v tomto videu. Zdroj: kniha Energetika člověka

Text videa
Video v mp3

 

 

 


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg103. díl. Čelní čakra zvaná také Třetí oko je-li slabá nebo v křečí je příčinou zrakových problémů, ba i slepoty. Ovšem optimálně vyvinutá odstraní nedobré prožitky, dokonce se podílí na paranormálních schopnostech. Zdroj: kniha Energetika člověka a Světlo v nás.

Text videa
Video v mp3

 

 

 


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg104. díl. Víte, že některé lidi Ježíš Nazaretský neuzdravoval? Co ho k tomu vedlo? Jak pozná duchovní svět naši kvalitu? To vše se dozvíte v nabídnutém videu a k tomu ještě jak bezpečně lze přivést energii do aury a zlepšit tak svoji ochranu a kvalitu.

Text videa
Video v mp3

 

 

 

 


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg105. díl. O tom jak modlitba matky pozitivně pomohla při zrání syna. Také o živých textech a systematickém vyučování vysokým duchovním světem – tzv. duchem svatým, o důvěře v Boží pomoc, která přijde ve správný čas. O mimosmyslových zážitcích.

Text videa
Video v mp3

 

 

 

 


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg106. díl. Jsme nezničitelní, žijeme věčně, protože v sobě nosíme Boží jiskru a Kristovo světlo, které tyto vlastnosti mají. Probudíme-li je v sobě, začne harmonicky proudit životní energie, ba můžeme se spontánně uzdravit. Nejenom sebe, naše vyzařování začne pozitivně ovlivňovat i naše bližní. Zajímavé, viďte?

Text videa
Video v mp3

 

 

 

 


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg107. díl. Začne to spirálním pohybem, pak jsou vyloučeny ohnivé kruhy… Slunce vyvrhne planety, planety měsíce. Z planet časem vzniknou slunce. Hodné zamyšlení, odkud to přišlo a kam směruje. Tak ať vás nabízené video zaujme.

Text videa
Video v mp3

 

 

 

 


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg108. díl. Čísla mají pozoruhodnou úlohu v existenci vesmíru, Země, lidstva i člověka a dokazují božskou zákonitost všeho životního dění. Sedmička souvisí s duchovností, devítka s hmotou a jejím překonáváním. Také o dalším vypráví nabízené video.

Text videa
Video v mp3

 

 

 

 


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg109. díl. Se svým duálem máme společnou číselnou charakteristiku, která mj. zajistí, že přestože jsme se sobě ztratili, jednou se opět sejdeme. I v této fázi života jsme charakterizováni osobním vibračním číslem a po odchodu z hmotného těla bude náš konkrétní život číselně zhodnocen a tato hodnota určí zařazení do nadzemské životní sféry.

Text videa
Video v mp3

 

 

 

 


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg110. díl. Že zvukový nosič čistý a s nahrávkou se hmotnostně neliší je vám jasné. Pak je ale třeba také přijmout, že informace je nehmotná i v homeopatických přípravcích. Dozvíte se o vnitřní informaci i principu homeopatického léčení.

Text videa
Video v mp3
 

 

 

 

 


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg

111. díl. Celostní preventivní a léčebná metoda prověřená tisíciletími. Znaky ajurvédských přípravků. Vata, Pitta a Kapha a jejich vliv na lidské tělo během dne i celého života. Zásady stravování, spánku, význam mezilidských vztahů, kontrola myšlenek a pocitů.  

 

Text videa
Video v mp3

 

 

 


r.jpg

112. díl. O pádu a vzestupu konkrétních dvou vyspělých duchovních bytostí a také o kvalitě života v oblastech sluncí různých energetických stupňů.
Rozhovory číslo 81, kapitola Hardus o svém životě.

  

Text videa
Video v mp3

 

 

 


r.jpg

113. díl. O tom, že lze bez čekání v ordinaci se uzdravit. Ovšem chce to
vytrvalost, opravdovost a důvěru v Boží svět.

Doporučený postup: Nejprve zhlédněte několikrát video, pak několikrát pouze poslouchejte a vybavujte si obrázky, až nakonec se pusťte samostatně do léčení. Mělo by trvat třicet minut.
Zde máte pro zkopírování postup techniky:
1.Poloha těla
2.Uzavření aury
3.Přizvání čistého duchovního světa
4.Procítění těla
5.Přesunutí vědomí k nemocnému orgánu
6.Žádost o probuzení léčivé energie v Jisk
7.Energetické promývání těla
8.Energetické promývání nemocného orgánu
9.Procítění vnitřního ticha
10.Procítění proudu tepla
11.Procítění harmonie
12.Pročištění a oživení vnitřním Kristovým světlem
13.Poděkování duchovnímu světu
14.Uzavření aury
  

Text videa
Video v mp3


r.jpg

114. díl. Dozvíte se o základních zákonech lidských myšlenek. Pak můžete pracovat na svém zdraví, protože myšlenka buduje, zatímco jiná ničí.

  

Text videa
Video v mp3

 

 


 


r.jpg

115. díl. Někdy jsme neklidní a nevíme proč, jindy se divíme, proč se některá zvířata chovají divně. A také z nabídnutého dialogu pochopíme, že dobro zvítězí nad zlem. A to je dobrá zpráva, viďte?

 

Text videa
Video v mp3

 

 

 


r.jpg

116. díl. Není důležité, zda se Kritus inkarnoval 24. 12. či třeba v březnu. Důležité je, že se narodil díky vysokým bytostem Marii a Josefovi do národa vyznávající jednoho Boha. Mnoho lidí bylo zralých přijmout a pochopit jeho učení. Bohu díky.  Podle R49 Vánoční poselství

 

Text videa
Video v mp3

 

 

 


r.jpg

117. díl. Jsme my to lidé ale nedůvěřiví, žádáme stále důkazy. Ale nejprve je třeba přikývnout, a teprve pak začnou chodit důkazy. Apoštol Tomáš nevěřil, že se znovu objevil Ježíš, přestože na skutečnost, že byl na fakt, že se bytost po trvalém opuštění hmotného těla většinou vrátí na Zem, upozorňován. A Tomáš jakoby zapomněl na vše, co jim říkal Ježíš „dokud prstem nesáhnu tam, kde byly hřeby, dokud nevložím ruku do jeho boku, nikdy neuvěřím - Jan,20:25 - tak se bránil. Vnesme se do atmosféry jejich dialogu, představme si, co tehdy říkali.

Podle kapitoly Nevěřící Tomáš Rozhovorů se životem č. 29 na níže uvedeném webu a knihy Poselství světla od Pavly Kašparcové.

 

Text videa
Video v mp3

 


r.jpg

118. díl. Kdo je to Bůh, do je příčinou duchovního pádu, kdo je to Kristus duál, první duchovní revoluce.

 

Text videa
Video v mp3

 

 

 

 


r.jpg

119. díl. Zdalipak jste tušili, že aktivity lidí mohly život Ježíši Nazaretskému ulehčit? Ale také zhoršit, stalo se to např. v případě krále Heroda. Zpracováno podle Rozhovorů se životem č. 84, kapitoly Duchovní přípravy Krista před svou inkarnací.

 
 

Text videa
Video v mp3

 

 

 


r.jpg

120. díl. První vedoucí křesťanů komunikovali s Božími posly a jejich ruce byly léčivé. Způsobila to jejich vnitřní duchovní zralost. Zpracováno podle knihy Oba světy a kapitoly Život původních křesťanů R73

 
 

Text videa
Video v mp3