Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv aktualit 2017

Již několik let se naši táborníci zapojují do výtvarné soutěže pořádané společností Novo Nordisk. Nejinak tomu bylo i v roce 2017, kdy téma pro malování obrázků znělo "Pohádka o cukrovce". A právě v tomto ročníku jsme zaznamenali historický úspěch - jedněmi z vítězek soutěže se staly dvě účastnice tábora pořádaného Inzulínkem, Terka Prokopová a Barča Nedopilová. Další informace se dočtete ZDE.


V sobotu 9. prosince 2017 se uskutečnila populární mikulášská nadílka Inzulínku, tentokrát v Hustopečích nad Bečvou. Na zhruba 100 účastníků čekaly tvořivé dílničky, bezlepkový raut a po něm příchod mikuláše, anděla a čerta. Děti, na které Kniha hříchů prozradila, že v průběhu roky zlobily, přislíbily Mikulášovi polepšení, a tak i ony si odnesly balíček, a s čertem do pekla nemusel nakonec nikdo. Díky našim novým členům - Třetinovým - je již k dispozici bezmála 17minutové video ze sobotní akce, za které panu Třetinovi moc děkujeme. Zhlédnout ho můžete na tomto odkazu. Do příslušných sekcí byly přidány fotky z Mikuláše a také recepty na cukroví - poděkování za ně patří Radce Martinkové.


Děkujeme MUDr. Heleně Jemelkové a opětovně také firmě MODELERON technology s.r.o. (a majiteli Ing. Rostislavu Navrátilovi) za finanční dary, které od nich náš spolek Inzulínek obdržel na podporu dětí s onemocněním diabetes mellitus 1. typu. Velmi si této přízně vážíme.


Děkujeme firmě MODELERON technology s.r.o. (a majiteli Ing. Rostislavu Navrátilovi) a firmě MEPAC CZ, s.r.o. za finanční příspěvky, které Inzulínku věnovaly na podporu dětí s onemocněním diabetes mellitus 1. typu. Poděkování patří i Robertu Rožnovskému za zprostředkování. 


Ve fotoalbu si můžete prohlédnout fotky z víkendového pobytu v Rekreačním středisku Pekárny - Rališka na Horní Bečvě, za které děkujeme Dáši Jašíčkové, Leni Prokopové a Jíti Rožnovské. V podsložce nazvané Profi jsou nahrány snímky od fotografa Zdeňka, jemuž také děkujeme za krásné fotografie. A nechybí ani několik videí...


Instrukce k letnímu dia-táboru, který se uskuteční od 15. do 22. 7. 2017 v Rekreačním středisku Bučina na Dolní Bečvě, byly rodičům dětí vybraných do tábora zaslány e-mailem a k dispozici jsou také na těchto stránkách.


Po roce navazujeme na úspěšnou akci a ve spolupráci se zaměstnanci Dětské kliniky Fakultní nemocnice Olomouc a fotbalovým klubem 1. HFK Olomouc pro Vás opět pořádáme Dětský den, a to v sobotu 10. června 2017 od 8:30 hod. na stadiónu v Olomouci – Holici. Připravena bude spousta atrakcí (viz letáček) a v čase od 11:25 do 12:00 hod. sehrají zástupci Inzulínku benefiční utkání s jedním z našich nejštědřejších sponzorů, firmou METECH. Akce je určena pro rodiny, které jsou členy Inzulínku a mají uhrazen členský příspěvek na rok 2017, jimž tradičně zajistíme také oběd. Přihlašování na Dětský den probíhá od nynějška do středy 31. května 2017 prostřednictvím tohoto formuláře. Těšíme se na hojnou účast!


Děkujeme všem, kteří nás prostřednictvím nákupů přes GIVT podpořili a nadále podporují, i samotnému GIVTu za to, že existuje a pomáhá organizacím, jako jsme my. A těšíme se na další spolupráci s Vámi i s GIVTem!
 

 

inzulinek.jpg

 


Na svět se vyklubal článek o maškarním karnevalu v Hustopečích nad Bečvou, přečíst si ho můžete po kliknutí na tento odkaz. Na konci článku Vás čekají i fotografie a videa z akce. A pokud byste se ke karnevalu chtěli vyjádřit, můžete využít komentářů pod článkem.


V sobotu 1. dubna 2017 se v malém sále v Sokolovně v Hustopečích nad Bečvou uskutečnil MAŠKARNÍ KARNEVAL pro děti i dospělé. Programem nás provázel úžasný klaun Hopsalín, na oběd jsme se nasytili prvotřídním gulášem a závěr patřil bohaté tombole. Děkujeme všem za účast a nápadité masky! Fotografie z akce můžete zhlédnout ZDE. Poděkování patří též firmám METECH s.r.o., reca spol. s r.o., Berner spol. s r.o., EICHLER COMPANY a.s. a DEK Technik nástroje a služby, s.r.o. za dárky do tomboly, firmám EICHLER COMPANY a.s. a DEK Technik nástroje a služby, s.r.o. za finanční dar, firmě LINEA NIVNICE, a.s. za ovocné kapsičky pro děti, firmě ONDRÁŠOVKA a.s. za sirupy bez cukru, firmě PENAM, a.s. za slané i sladké pečivo a společnosti Autodoprava Jaroslav Krejčí za levnou a bezpečnou přepravu části účastníků z Olomouce do Hustopečí n/B a zpět a v neposlední řadě rodičům, kteří tyto sponzory a služby zajistili (jmenovitě p. Rožnovský, paní Kamenská, p. Přikryl a paní Chytilová).


Podrobné informace k letnímu dia-táboru, který proběhne od 15. do 22. 7. 2017 v Rekreačním středisku Bučina na Dolní Bečvě, a také formulář přihlášky naleznete pod tímto odkazem.


ARCHIV AKTUALIT 2021

ARCHIV AKTUALIT 2020

ARCHIV AKTUALIT 2019

ARCHIV AKTUALIT 2018

ARCHIV AKTUALIT 2016