Jdi na obsah Jdi na menu
 


Víkendový pobyt 2015

Milí „INZULÍNCI“ - organizátoři i účastníci víkendového pobytu na Horní Bečvě - RS Rališka. Chtěli bychom Vám moc poděkovat za úžasný víkend, který jsme s Vámi prožili. Jako vždy nám akce s Vámi „dobila baterky“ v boji s kamarádkou cukrovkou a je nám velkým přínosem. Informačním při řešení glykemií inzulínem a jídlem, které bylo vynikající, a nebo hezky připraveným programem. Ten byl odreagováním - výroba draků, tombola, diskotéka, bazén, společné procházky, turnaj v mölkky a spousta dalších aktivit. Také odborné rady a přínosná přednáška p. Štěrbové zastupující firmu Medtronic.
 

p1410810.jpg

 
Nejen pro nás rodiče, ale především pro syna je důležité se s Vámi vídat, aby věděl, že není sám, který žije s touto nemocí. Vidí kolem sebe mnohdy motivující človíčky. Už nyní se těšíme na další akci. Ještě jednou velký dík občanskému sdružení Inzulínek - Alence Kadlčákové, Alence Jouklové, sestřičkám Milušce Zajíčkové a Kamči Málkové. Všem ostatním - organizátorům i zúčastněným přejí krásné dny Martinkovi. 

        - Tolik názor zúčastněné maminky

 

Ve dnech 9. – 11. 10. 2015 jsme absolvovali historicky první prodloužený víkend s rodiči a jejich dětmi. Bylo nás padesát a na chatě Pekárny Rališka jsme začínali pátečním obědem. Počasí nám moc nepřálo, byla zima a mlhavo, přesto jsme vyráběli draky, chodili na procházky a hráli mölkky.

Moc se mi líbila soudružnost rodičů i dětí. Ty velké si pro ty menší připravily hry, diskotéku a jiné. Vyměňovaly se recepty (bezlepka), rady i zkušenosti. Prostě domácí pohoda . Báječně nám vařili, takže jsme rozhodli, že příští rok to tamtéž zkusíme znovu. Jen vybereme teplejší měsíc.
 

pa100057---kopie.jpg


A děkujeme sestřičkám Milušce a Kamile z FN Olomouc, že s námi jely a na vše dohlédly.

Ali Jouklová

 

Náhledy fotografií ze složky Víkendový pobyt


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář