Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. finále SuperStar

15. 11. 2011

Jak by vypadalo moje zhodnocení výkonů finalistů??

Lukáš Adamec - Are You Gonna Go My Way (Lenny Kravitz)

Zazpívané celkem přijatelně, myslím si, že má na víc.. Líbí se mi ale že zpíval na plno a celkem si to i užíval. Ovšem bylo to moc přímočaré a rockové. Tahle píseň se řadí do tkz.černých písní. To černo mi tam trochu chybělo.
Lukáš je skvělý zpěvák, ale chtělo by to  na sobě ještě trochu zamakat. On narozdíl od některých jiných finalistů má na šem pracovat a má se včem zdokonalovat, což je jenom dobře. :-)

 

Monika Povýšilová - Beautiful (Christina Aguilera)

Monča se až moc soustředila na zpěv.  Celkem se toho bála, měla by se víc uvolnit a dát do toho víc. 1.polovina písničky byla strašná. V té 2.polovině už to Močna trochu rozjela a začala se bavit, přestala se bát. Celkově bych to zhodnotila jako nic moc převratného.

 

Klaudia Pappová - Doesn't mean anything (Alicia Keys)

Asi největší propadák celého 1.finálového kola! Nevýrazný zpěv,nudný projev, místami jí to tkz. "ujelo" . V semifinálových kolech dávala do zpěvu víc, víc energie, víc radosti, víc všeho.
Tohle kole se jí vůbec nepovedlo :(

 

Martin Kurc - Crazy (Seal)

Martin do toho dal málo emocí, místy to bylo celkem nudné. Mohl do toho dát víc, víc se do toho opřít. Vypadalo by to jako by se ze začátku celkem nudil.
Nepovedlo se mu to moc.. Myslela jsem, že to zvládne líp.

 

Simona Fecková - My Number (Elena Paparizou)

Na první pohled skvěle zvládnutá show, ale to bylo asi to jedinné. Zpěvově to sice nebyl nijak velký propadák, ale zase to nebylo žádné terno. Vsadím se, že by to zvládla líp.

 

Martin Harich -Comu Undone ( Robbie Williams)

Martin byl 1. komu se finálové kolo opravdu povedlo :-) Martin je skvělý zpěvák s úžasnou barvou hlasu! Martin ví, jak zaujmout diváka :-) skvělá práce s publikem a kamerou!!
Písnička byla dokonale zvládnutá, není nic co bych vytkla! Je jasné že Martin bude mít velkou budoucnost! :-)
Jedinné co mi na celém jeho vystoupení vadilo, byly nesmírně protivné fanynky. Vím, že je Martin má rád, ale tohle je moc! Zbytečně mu kazí  vystoupení...

 

Alžběta Kolečkářová - Cry baby (Janis Joplin)

Dokonale zazpívané! Spolu s Martinem Harichem nejlepší výkon z celého kola! Není nic co bych vytkla! Tohle byl výkon velké zpěvačky! Zvládla to úžasně tohle je totiž velmi těžká písnička! Kdyby dneska bylo finále, vyhrála by na plné čáře!

 

Pert Ševčík - Come what may ( Ewan McGregor)

Nemám slov! Naprostý propadák! Petr je celkem dobrý zpěvák, ale tohle se mu fakt vůbec nepovedlo! Jedinné co říct --> NUDA!!!

 

Gabriela Gunčíková - U+ Ur Hand (P!nk)

Špičkové! Velmi povedené! Gabča má velmi nádherný, chraplavý hlas. Není co vytknout! Troufám si tvrdit, že má na vítězství.

 

Matěj Piňák - Virtual Insaniity (Jamroquai)

Dobře odzpívané. Bylo tam plno emocí, písnička byla technicky zvládnutá, ale chyběla tomu lehkost. Příjde mi že si to moc neužil :( . Nevím, Martin ale nepatří k mým favoritům..

 

Celeste Buckingham - You had Me (Joss Stone)

Celeste je mladá zpěvačka a narozdíl od stejně starého Martina Haricha , ještě neobjevila svůj hlas. Chtělo by to na sobě zapracovat, pořádně zapracovat má totiž strašně slabý hlas... Bohužel Celeste nemá na finále...

 

Michal Šeps - No woman, No cry (Bob Marley)

Celkem dobrá show. Michal není nijak skvělý zpěvák, ale regge mu jde dobře a umí udělat show! :-) Bohužel trochu mě tam otravovala ta jeho "angličtina" co neměla s angličtinou nic společného! Propříště by se mohl alespoň naučit text!!

 

742208.jpg

 

 

Všechno co se týká 1.finále najdete v odkazu níže :-)

Je to tam celkem hezky napsané :-) samam bych to líp nezvládla :-) a kopírovat  něčí text ?? To nejsem já :-) takže jestli chcete vidět 1. písničky  finalistů a jejich zhodnocení ---> odkaz :-)

 

http://krasna.nova.cz/clanek/superstar/scalexova-gilotina-fanynky-se-do-toho-oprely-vic-nez-soutezici.html