Jdi na obsah Jdi na menu
 


Haricef

Haricef vznikl díky skvělému zpěvákovi Martinu Harichovi a Tině , která přispěla nápadem na jméno.

Haricef je vlastně takový malý "útulek" pro všechny Martinovy fanynky.

A jak poznáte pravou Haricefku?? Jednoduše!
Každá správná Haricefka má kompletně sjetou celou Martinovu " discografii" a všechny písničky zná nazpaměť. Ví, kdy se Martin narodil, kde bydlí, kam chodí na školu,...Má minimálně jednu věc podepsanou od Martina. Věkový rozsah fanynky je od 10-17 let ( přibližně). V pokoji má minimálně 2 plakáty Martina nebo Musitany.

A jak vypadá život Haricefky??
Ráno vstane o 10-15 min. dřív aby stihla napsat Dobré ránko na Martinuvu fanpage.
Ihned jak vstane, obleče se, dá pusu Martinově fotce ( :D) , jde na fanpage zjistit jestli o něco nepřišla a jestli už Martin napsal " Dobré ránko". Pokud ještě Martin nenapsal jde se nachystat do školy. Pak už jenom čeká než Martin napíše.
Potom už může "v klidu" jít doškoly. Po cestě do školy má sluchátka v uších ve kterých hrajou samozřejmě její nejoblíbenější ( všechny ) písničky od Maťka a Musitany.
Ve škole se nemůže soustředit, neustále myslí na Martina a Hariceky. Pokud má v mobilu internet, je o přestávkách (a tajně i v hodinách) na fanpage a píše si s Hariceefkami.
Po škole utíká rovnou domů aby mohla co nejdřív napsat na fanpage jak se měla a co celý den dělala. Popíše si s Haricefkami.
Pokud je hezké počasí jde ven s Haricefkami z blízkého okolí, nebo s kámoši kteří si už zvykli na její "přemýšlení" o Maťkovi. Samozřejmě, že před tím než někam odejde napíše Haricefu a Maťkovi kam jde a v kolik příjde.
Pokud je ale počasí škaredé zůstává doma na fanpage a píše si s babami z Haricefu a čeká jestli  Maťko něco nenapíše.
Večer, večer je většinou opět na fanpage a píše si s Haricefkami. Samozřejmě nezapomíná spamovat fanpage tím co dělá a takně doufá že zrovna jí Martin komentne nebo aspoň lajkne status.
Pokud má na druhý den hodně úkolů, nezapomene napsat Haricefu prosbu o pomoc s úkoly.
Ale co když se musí učit na nějakou písemku?? Skoro to samé. Fanpage vůbec nevypíná. Jenom si sedne o kousek dál a učí se. Většinou se ale moc nenaučí.
Nakonec to většinou vzdá a píše si s Haricefkami.
Pravidelně čeká až pozdě do večera než příjde Martina napíše " Dobrou noc  lásky" . Když to napíše může jít v klidu spát. Tak se to opakuje pořád dokola.
Ale co když je víkend?? Tak to potom zůstává až do rána a píše si opět různé úchylné věci s Haricefkami. Když už odejdou všichni spát, jde taky a nechává si zdát pěkně "bujné" Harisny.
Po včerním "čumákování" na fanpage pravidelně zaspí. A to aťˇuž do školy nebo skoro propásně Maťkovo brzké "Dobré ránko".
A tak se to celé opakuje pořád dokola.
Každé ráno přemýšlí, jestli jí dneska něco lajkne nebo okomentuje.  Když se tak stane je celá šťastná a odchází dobře naladěná do školy :-) .
Večer pak znovu čeká na Maťka a spamuje s ostatními Haricefkami.
Takto nějak vypadá denní rytmus HaRICEFEK.
 

imagescax1ghj6.jpg