Jdi na obsah Jdi na menu

Tipy na pravou pyžamovou párty.

Pyžamová párty neboli Sleepover je vlastně přespání u svých nejbližších kámošek. Obvykle se na pyžamovou párty zve kolem 3 až 6 kámošek. Pořadatelka musí mít volnou alespoň jednu místnost u sebe doma, ale aby byla tak velká, aby se tam všechny kámošky vešly i se spacáky (popřípadě, když máš doma nějaké volné válendy nebo matračky). Samozdřejmě musí být v té místnosti televize s DVD přehrávačem nebo VIDEEM. Občerstvení pořadatelka musí připravit předem, ale je slušnost aby kamarádky taky něco přinesly (např: velkou láhev Coly, chipsy, zákusky...). Pořadatelka musí připravit program - tedy, co se bude dělat. Například: čtou se časáky, kouká se na nějaké skvělé DVD nebo video, jestli máš doma karaoke - může se i zpívat, určitě se musí zdrbnout několik známých lidiček, hraje se na PC a tak dále. Ale na pořádné pyžamové párty nesmí chybět polštářová bitva! :) A určitě bys měla připravit i nějaké překvápko, například uděláš jako "bonus" módní přehlídku - oblečení může být z tvého šatníku, ale přecijenom bys měla nějaké oblečení nebo boty nakoupit :D
Je to jen na tobě! :))

 
Co budeš potřebovat?

 
Když pořádáš pyžamovou párty, určitě bys měla jako první sehnat (pokud si kamarádky k tobě neberou žádný spacák) matračky nebo nějaké volné válendy popřípadě nějaký ten gauč z obýváku nebo můžeš obětovat i svou postel. Když už jsi nastěhovala válendy, matračky, atd.. do pokoje, jako další by tě měli zajímat polštáře, deky a přikrývky. Můžeš vzít normální malé polštářky i ty větší - záleží jenom na tobě :) Můžeš to i naaranžovat barevnými boa a různými plyšáky. Když už jsi vše udělala, měla bys vybrat nějaká dobrá DVD, která by se tvým kámoškám mohla líbit. Časáky určitě doma nějaké máš. Poté bys měla připravit notebook nebo počítač na kterém budete například chatovat nebo hrát hry (můžete se třeba i fotit a "vyšperkovat" své profily na Facebooku - je to jen na vás, co podniknete!). Když už máš tohle všechno připraveno, měla bys přichystat občerstvení. Můžeš koupit několik pytlíků chipsů, velké láhve Coly nebo džusů, sladkosti, atd. Doma můžeš udělat třeba toasty, koktejly nebo vlastní ledovou tříšť nebo i zmrzku. S kámoškami můžete třeba upéct koláč nebo udělat pizzu (ale pizzy si samozdřejmě můžete objednat). Je to opravdu zábava! :) Když máš občerstvení připravené zbývá ti už jen se ujistit, jestli mají kámošky zajištěný odvoz domů nebo jestli půjdou samy (kdyžtak je můžeš doprovodit :D).

 
Kdy pyžamovou párty pořádat?

 
Nejlepší je, pořádat pyžamovou párty v pátek nebo v sobotu - to pak můžou kamarádky u tebe spát i přes víkend. Nepořádej pyžamovou párty, když se jde druhý den do školy. Pyžamová párty obvykle trvá jednu nebo dvě noci (o prázdninách si kamarádky na přespání můžeš pozvat klíďo na týden :D). Kamarádky můžou přijít kolem 17. hodiny nebo když máš připravený program i na odpoledne, kámošky mohou přijít např. ve 14:00 h. Když máte doma na zahradě bazén je to ideální, aby kamarádky přišli dřív. A nebo když půjdete nakupovat - to si potom můžete udělat tu módní přehlídku, kde si každá předvede oblečení, které si koupila (oblečení si můžete i půjčovat mezi sebou). Sleepover by měla končit druhý nebo třetí den okolo 11. hodiny (pokud kámošky nezůstanou na oběd).

 
Kde pyžamovou párty pořádat?

 
Svou pyžamovou párty můžeš uspořádat ve svém pokoji (tedy pokud je velký a máš v něm televizi) nebo v obýváku. Je to opravdu jenom na tobě! A pokud máš kamarádky na přespání na dva dny, tak druhý den můžete například spát ve stanu venku :DD

 
Co si s sebou vzít, když jsi na sleepover pozvaná?

 
Určitě by sis s sebou měla vzít pyžamo a své hygienické potřeby (kartáček na zuby, atd..). Dále bys sis měla vzít oblečení na druhý den, ale klidně můžeš být v tom z předešlého dne. Pokud se bedete u kámošky koupat, tak si určo vezmi plavky. Spodní prádlo - na to nezapomeň. Mobil, ten je pro všechny případy a případně i sluuchátka. Můžeš sis s sebou vzít i notebook, jestli se ti chce ho s sebou táhnout.. Poté vezmi určitě nějaké to DVD. A aby jsi v noci neumrzla, tak si můžeš vzít i ponožky :). A dál si s sebou můžeš vzít svou deku nebo plyšáka- ale netáhni s sebou celou ZOO :D. Jako slušnost s sebou vezmi ke kámošce nějaké ty sladkosti, chipsy a nějaké to pití. A pokud máš šikovnou mamku, tak ti s sebou může upéct třeba ovocný koláč ;).
A nezapoměň se nejdřív zeptat rodičů.

 
Přeju hodně štěstí!! :DD

...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

aneta - hovno

11. 1. 2013 13:49

moc dlouhí nechce se mi to číst

Esa - Re: aneta hovno

25. 8. 2023 12:01

To je tvůj problém

Karolína - Pýžo párty

11. 4. 2023 19:22

Moc dekuji poradili jste me kamaradky si to uzili a ja taky

Lili - Re: Pýžo párty

11. 4. 2023 19:23

iwjxzm - sljwdvblsecm

8. 5. 2022 6:17

hydroxy cloroquin https://keys-chloroquineclinique.com/

viktorie 354 - potřebuju poradit!

16. 8. 2016 10:21

úžasný tip je to super.já pořádám pižamovou párty pozítří ale mám na všechno málo času:( s kámoškama si chceme udělat piknik na hrádku,(a hlavní je to že to musím před nima utajit+poradíte mi jak jim to mám říct když je to překvapení(jak je mám dostat kemě domů aby neměly obavi,co si budou myslet když jim řeknu aby si vzali pižamo!budto si budou myslet že je to pižamová párty a nebo přespání

Pan Pravopis - Re: potřebuju poradit!

5. 6. 2018 20:18

Když jsem uviděl to pIžamovou chtěl jsem jít skočit z mostu a skončit s mojí prací.

HefyCZ - Re: Re: potřebuju poradit!

3. 8. 2018 6:57

Pane Pravopise, chybí vám čárka ve větě.

ACrodyprortura - Tall and Stunted Blood Distress Symptoms

28. 7. 2018 23:45

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre coeur bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-generique-au-maroc-2/

Julie - sjíždění na matracích po sluzavce

15. 2. 2016 16:56

Mám dotaz nevíte někdo, jak by se mohlo udělat sjíždění po matracích na skluzavce? (tak jak to bylo ve filmu princeznin deníček)
Děkuji.

Nikola - Pyžamová Párty

4. 2. 2016 19:50

Díky za super tipy za 14 dní budu pořádat pyžamovou párty a protože jsem na takové párty nikdy nebyla tak nevím co se tam dělá moc jsi mi pomohla :) .

Lissa - PYZAMOVA PARTY

29. 1. 2016 20:24

V SOBOTU JDU KE KAMOSCE NA PRESPACKO TAK DOUFAM ZE SI TO UZIJU!

Aguška - Jsi v tomhle skvělá!

28. 7. 2012 21:50

Díky moc!!! Moc jsi mi pomohla k vytvoření pyžamové párty :D!!! V tomhle jsi fakt dobrá... Teda jestli jsi to nezkopírovala. Měla bys být pořadačkou párty. Bez TEBE bych asi MOŽNÁ žádnou párty ani neudělala. Možná že jo, ale ne tak dobre jak tu ty píšeš!!!Fakt moc Díky měj se=P

Susan - Re: Jsi v tomhle skvělá!

29. 12. 2015 16:48

A bavily jste se?

Daniela - Pižamoví párty

31. 1. 2015 8:54

Nezažila sem to nikdy v životě ale nevym jestli mohou být tu jenom sestřenice a bratr doma nevim ale jak začít my musíme být jenom doma a ne venku protože my to nedovolí rodiče a chtěla bych to dělat dnes večer prosím napište mi co nejrychleji dnes do 11 dopoledne prosííím!

Any - trjhsrgfhet

18. 11. 2013 15:57

to je všechno?

kiki - ?

20. 8. 2013 21:58

To ty to kopíruješ ze stránky shes-diary.blog.cz ?? Nebo ta stránka od tebe??? :O

kiki - ?

20. 8. 2013 21:57

To ty to kopíruješ ze stránky shes-diary.blog.cz ?? Nebo ta stránka od tebe??? :O