Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aromakoupele Pet Esthé

 

 

 

 

AROMAKOUPELE

 

190 Kč za koupel

 

Psí čich je tisíckrát citlivější než lidský. Při aroma koupeli se uvolňují vonné látky, které přímo působí na limbický systém a ten pak přenáší informace do mozku. Mozek informace vyhodnotí a stimuluje pocity a nálady pejska. Vybrat si můžete z šesti variant. Aromakoupel zbavuje pejska stresu, uklidňuje ho atp. Teplá koupel je pro pejska opravdovým relaxem, cítí se po ní uvolněně a odpočatě. Jedinečné složení přírodní lázně z Japonského a Mrtvého moře působí blahodárně na srst, kůži a mysl pejska. Je velmi bohatá na minerály a během několika minut uvolňuje svaly a celé tělo.

 

 

 

 Aroma koupel RŮŽE

 

Čistě přírodní extrakt z růží zvlhčuje psí srst a zjemňuje pokožku. Velmi příjemná je květinová vůně, která zbavuje pejska stresu. Složení: extrakt z planné růže, sůl z Mrtvého moře, eukalyptový olej a hinokitioil (repelent proti hmyzu).

 

Aroma koupel HEŘMÁEK

 

Čistě přírodní extrakt z heřmánku zvlhčuje psí srst a zjemňuje pokožku. Jemná vůně heřmánku zklidňuje. Složení: extrakt z heřmánku, sůl z Mrtvého moře, eukalyptový olej a hinokitioil (repelent proti hmyzu).

 

Aroma koupel LEVANDULE

 

Čistě přírodní extrakt z levandule zvlhčuje psí srst a zjemňuje pokožku. Velmi příjemná květinová vůně pejska uklidňuje. Složení: extrakt z levandule, sůl z Mrtvého moře, eukalyptový olej a hinokitioil (repelent proti hmyzu).

 

Aroma koupel PIŽMO

 

Čistě přírodní extrakt z broskvových listů zvlhčuje psí srst a zjemňuje pokožku. Pižmo tříbí smysly. Složení: extrakt z broskvových listů, sůl z Mrtvého moře, eukalyptový olej a hinokitioil (repelent proti hmyzu).

 

Aroma koupel KOKOS A VANILKA

 

Sladké kokosové ořechy a vanilka pejska uklidňují. Složení: extrakt z kokosu a vanilky, sůl z Mrtvého moře, eukalyptový olej a hinokitioil (repelent proti hmyzu).

 

Aroma koupel MÁTA A ROZMARÝN

 

Čistě přírodní extrakt z máty peprnné a rozmarýnu zvlhčuje psí srst a zjemňuje pokožku. Čerstvá bylinná vůně pejska osvěžuje. Složení: extrakt z máty peprnné a rozmarýnu, sůl z Mrtvého moře, eukalyptový olej a hinokitioil (repelent proti hmyzu).